- Emoji Skoru
- 13.422
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.881
x manı gördüğüm 8 gün oluyor.. 4 5 gün görüştük..
önceden zaten telefonlada konuşuyorduk biliyosunuz..
2 gecede bizde kaldı![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ben çok kararsızdım çok stresliydim.. bir yandan ailem gözümün içine bakıyor kabul edeyim diyor. ben tam değildim..
napcagımı gerçkten bilmiyodum. bi kaç arkadaşa özel bunuda sordum hatta
altıgım yorumlar dogru insan olduguna inanıyor neden olmasın
o iyi bir baba iyi bir eş olcak buna inandım.. buna inandıktan sonra bunun bana vereceği mutlulugu hayal ettim.. hayal edince yine ikimizi yan yana koyabildim..
dayım var benm çok severim. öğretmen kendisi. abi kardeş ilişkisi.. ona gittim anlattım.. oda benm şuanki durumum gibi evlendi yengemle.. mantıkla davrandı..
dayı ben çok karasızım ne yapcagımı bilmiyorum dedim.. dayımda ALLAH razı olsun çok ilgilendi..
evliliğin temeli saygıya dayanır.. saygı duydugun insannı seversinde aşık olursa dedi..
kimse seni ilgilendirmiyo.. annen istiyor baban ne istiyor bunu düşünme.. senn isteğin önemli dedi.. sen mutlu olcagına inanıyosun mutlu olursun dedi..
bende mutlu olduguma inandıgım vakit ona aşkla baktıgmıhissettim.. çok içten ona seni seviyorum diyebildim.. görmediğim için özleyebildim..
arkadaşımla faceden konuşurken arkaşım erdiyimi unutmadın die sordu bana. bende erdi bni ilgilendirmiyor dedim. ona dönmicem bu kararsızlıgım onun yüzünden değil dedim. x manda bunu görmüş. bana bunu söylerken gözleri doldu. bana neden yalan söyledin dedi..
çünkü ben erdiyle ilgili bişey dememiştim.. sonra ben kötü oldum falan. sonra ben ağladım![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
x manada dayanamadı hemen özür diledi. kbakma kırdıysam çok üzüldüm dedi.. bu hareketine hayran kaldım.. yalan söyleyen bendim ama yanımda olan elimi daha sıkı tutan ve sonradan yine özür dileyen o oldu.. bir kez daha iyi bir insan oldugunu beni sevdiğini alçak gönüllü oldugunu ortaya koydu..
benm amcaların biraz kötüdür. kötüdür derken eşlerine pek deger vermezler. mesela izin günlerinde çocuguyla eşiyle vakit geçirceğine kahveye gitmeyi tercih ederler.. x man bunları anlatmış. yanlış yapıyosunuz eşiniz bi derdi bi sıkıntı varmı diye yanına oturmuyorsunuz demiş.. yengem bulaşık yıkarken amcama neden ona yardım etmiyosun demiş. o hem bebek bakıyor hemde mutlagı toparlıyor demiş. bunları bana yengem söyledi.. yengemde eşin çok şanlı olcak demiş..![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ankaraya yerleşmeye karar verdim.. amcalarımla aynı ortamda olmasın.. o bana iyi davrandıkça herkes ona kılıbık diyecek.. onuda zorla kahveye götürcekler.. zorla maça halı sahaya.. kimse yok ankarada.. tek başımıza mutlu huzurlu oluruz. ankara burası 4 5 saat. çıkıp geliriz sorun olmaz
şuanki evinde 3 kişi kalıyor iş paylaşımı yapmışlar.. evlenincede böyle olur dedi. ben yemekte biliyorum temizlikte seni yanlız bırakmam dedi. bunları seni etkilemek için demiyorum dedi
ben bu yapıda bi insan değilim dedi![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
aramızdaki tek sorun iş konusu oldu. özelde çalışmamalı istemiyor. işten çıkmamı istedi. ben istemedim aramız bozuldu. sonra anneanemle annemden daha yakınımdır
o en başından beri biliyor
ona anlattım annennemde. o işten çık dedi diye işten çıkman seni küçültmez öyle düşünme dedi.. sen hep dik kafalı davrandın dedin. babanı dinlemedin dedi. ya x man yada başkasıyla bunları yapamazsın. eger eşinde onu dinleeyceksin. benm doğrum onun doğrusu diye birşey yok sizin dogrunuz diye bir şey olcak dedi.. ben bu yüzden onun gönlünüde hoş tutmak için işten çıkmadı kabl ettim..
mayıs 15... ama bence çalışma ortamamı gördüğünde işten çıkmasamda olur diyecek.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırya hani benmde x manla öyle..
o bana dediki işten çıkman şu acıdan önemli yani beni bugun dinlemezsen ilerdede dinlemezsen başına buyduk olursun. böylede evlilik yürümez dedi..
ben kararımı verdim. kararımı verdikten sonra gerçkten mutlu oldugumu hissetimm.. dün anneme söyledim. ağladık durduk
kardeim abla 23 yıldır beraberiz nasıl olcak bu dedi. oturduk ağlaştık. ablam annem tebrk ettiler. babama söylemiş annem. babam çok sevinmiş. babam ben olsun diye dua ediyodum demiş(babamın hiç bişeyden haberi yokdu x manın bnm için geldiğini)
nişan 1ay içinde olur sanırsam tam bilmiyorum. düşünde eylül ekim gibi sanırım. daha belli değil yani..
rabbim utandırmasın.. bekarla daha güzellerini nasip etsin. sizleride çok ama çok mutlu etsin..
önceden zaten telefonlada konuşuyorduk biliyosunuz..
2 gecede bizde kaldı
ben çok kararsızdım çok stresliydim.. bir yandan ailem gözümün içine bakıyor kabul edeyim diyor. ben tam değildim..
napcagımı gerçkten bilmiyodum. bi kaç arkadaşa özel bunuda sordum hatta
altıgım yorumlar dogru insan olduguna inanıyor neden olmasın
o iyi bir baba iyi bir eş olcak buna inandım.. buna inandıktan sonra bunun bana vereceği mutlulugu hayal ettim.. hayal edince yine ikimizi yan yana koyabildim..
dayım var benm çok severim. öğretmen kendisi. abi kardeş ilişkisi.. ona gittim anlattım.. oda benm şuanki durumum gibi evlendi yengemle.. mantıkla davrandı..
dayı ben çok karasızım ne yapcagımı bilmiyorum dedim.. dayımda ALLAH razı olsun çok ilgilendi..
evliliğin temeli saygıya dayanır.. saygı duydugun insannı seversinde aşık olursa dedi..
kimse seni ilgilendirmiyo.. annen istiyor baban ne istiyor bunu düşünme.. senn isteğin önemli dedi.. sen mutlu olcagına inanıyosun mutlu olursun dedi..
bende mutlu olduguma inandıgım vakit ona aşkla baktıgmıhissettim.. çok içten ona seni seviyorum diyebildim.. görmediğim için özleyebildim..
arkadaşımla faceden konuşurken arkaşım erdiyimi unutmadın die sordu bana. bende erdi bni ilgilendirmiyor dedim. ona dönmicem bu kararsızlıgım onun yüzünden değil dedim. x manda bunu görmüş. bana bunu söylerken gözleri doldu. bana neden yalan söyledin dedi..
çünkü ben erdiyle ilgili bişey dememiştim.. sonra ben kötü oldum falan. sonra ben ağladım
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
benm amcaların biraz kötüdür. kötüdür derken eşlerine pek deger vermezler. mesela izin günlerinde çocuguyla eşiyle vakit geçirceğine kahveye gitmeyi tercih ederler.. x man bunları anlatmış. yanlış yapıyosunuz eşiniz bi derdi bi sıkıntı varmı diye yanına oturmuyorsunuz demiş.. yengem bulaşık yıkarken amcama neden ona yardım etmiyosun demiş. o hem bebek bakıyor hemde mutlagı toparlıyor demiş. bunları bana yengem söyledi.. yengemde eşin çok şanlı olcak demiş..
ankaraya yerleşmeye karar verdim.. amcalarımla aynı ortamda olmasın.. o bana iyi davrandıkça herkes ona kılıbık diyecek.. onuda zorla kahveye götürcekler.. zorla maça halı sahaya.. kimse yok ankarada.. tek başımıza mutlu huzurlu oluruz. ankara burası 4 5 saat. çıkıp geliriz sorun olmaz
şuanki evinde 3 kişi kalıyor iş paylaşımı yapmışlar.. evlenincede böyle olur dedi. ben yemekte biliyorum temizlikte seni yanlız bırakmam dedi. bunları seni etkilemek için demiyorum dedi
aramızdaki tek sorun iş konusu oldu. özelde çalışmamalı istemiyor. işten çıkmamı istedi. ben istemedim aramız bozuldu. sonra anneanemle annemden daha yakınımdır
mayıs 15... ama bence çalışma ortamamı gördüğünde işten çıkmasamda olur diyecek.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırya hani benmde x manla öyle..
o bana dediki işten çıkman şu acıdan önemli yani beni bugun dinlemezsen ilerdede dinlemezsen başına buyduk olursun. böylede evlilik yürümez dedi..
ben kararımı verdim. kararımı verdikten sonra gerçkten mutlu oldugumu hissetimm.. dün anneme söyledim. ağladık durduk
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
nişan 1ay içinde olur sanırsam tam bilmiyorum. düşünde eylül ekim gibi sanırım. daha belli değil yani..
rabbim utandırmasın.. bekarla daha güzellerini nasip etsin. sizleride çok ama çok mutlu etsin..