- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.861
sağğolun bebekleriiimmşuan sevgiliciiğiinn yanındayııımm uyuyo dizimde
Zaman şuan dursa fena olmaz hanii
![]()
![]()
Zaman dursunnnnnnnnnnnnnn
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağğolun bebekleriiimmşuan sevgiliciiğiinn yanındayııımm uyuyo dizimde
Zaman şuan dursa fena olmaz hanii
![]()
![]()
Lavinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindim kusummmmm ne kaar guzel haberlerr Allahımmm tez zamandaa dugun tarihini de duymayı nasip etsin bizlere insallah masallahhhhhhhhhhhhhhh
sen de kayınbabısın gozbebegi oluvermişsin gibi duruyorben de kayınbabısımı cok severimm oyyy pamuk babam o benimmm guldumu gozlerinin ici guler
![]()
Allah cumlemizi nazarlardan saklasın insallah
pelimikommmmm al o macı da gelll seni sevioruzz dualarımız kaplerimiz hep senleeeeeeee biliosunnn melegimmm benimmmm canımın taa içisiiiiiii
pufimmm afyonun hayırlı olsunnngule gule kullan hep guzel haberler al bebegim bol bol kurbaa sesiyle cınlasınnnn
ben de bugun aşk ötesi aşk carpısı aşk karesi aşktımmmmmmmmmmmmmm! uzun zamandır boyle bir seye ihtiyacımız varmıs valla basbasaydık butun aksamm evcagızımızla ilgilendikkk nereye ne kooyucaz napıcaz elimizde metre olctuk biçtik bos odalarda yakalamac oynadık
kiracımız bugun bosalttııı cupcake kokacak olan evimiziii deee![]()
sag olsun iki senedir eve badana bile yapmamıs evdede 4 kadın var yani ikisi de genc...
evcagızımın hali biraz harap :99: yani temzlik yonunden bole baya baya kimyasallarla dezenfektanlarla girişcek bi ekip lazımmm kuvetleri falan filan sokup atıcaz zatennn parkeler falan hep elden gececek mecbur
ne pimpirikliymişim bu temizlik konusunda bunu anladım annemle dalga gecerdim ama onun kızıymısım resmen![]()
Canım benimmm![]()
Daha her şeyin çok başındayız, hemen konuşmak istemiyorum,daha o kadar yakından tanımıyorum ailesini, sonradan hayalkırıklığına da uğramak istemiyorum. Ama ilk tanışma için olumsuz olan hiçbir şey olmadı şükür
Evinize nihayet kavuştunuz,artık zamanı gelmişti. Artık geriye temizlik ve tadilat kaldı bi tek
Banyo, parkeler falan yapılacak da mutfak da yapılacak mı? Şimdiden başla istersen kullanılacak malzemeleri seçmeye![]()
Lavinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindim kusummmmm ne kaar guzel haberlerr Allahımmm tez zamandaa dugun tarihini de duymayı nasip etsin bizlere insallah masallahhhhhhhhhhhhhhh
sen de kayınbabısın gozbebegi oluvermişsin gibi duruyorben de kayınbabısımı cok severimm oyyy pamuk babam o benimmm guldumu gozlerinin ici guler
![]()
Allah cumlemizi nazarlardan saklasın insallah
pelimikommmmm al o macı da gelll seni sevioruzz dualarımız kaplerimiz hep senleeeeeeee biliosunnn melegimmm benimmmm canımın taa içisiiiiiii
pufimmm afyonun hayırlı olsunnngule gule kullan hep guzel haberler al bebegim bol bol kurbaa sesiyle cınlasınnnn
ben de bugun aşk ötesi aşk carpısı aşk karesi aşktımmmmmmmmmmmmmm! uzun zamandır boyle bir seye ihtiyacımız varmıs valla basbasaydık butun aksamm evcagızımızla ilgilendikkk nereye ne kooyucaz napıcaz elimizde metre olctuk biçtik bos odalarda yakalamac oynadık
kiracımız bugun bosalttııı cupcake kokacak olan evimiziii deee![]()
sag olsun iki senedir eve badana bile yapmamıs evdede 4 kadın var yani ikisi de genc...
evcagızımın hali biraz harap :99: yani temzlik yonunden bole baya baya kimyasallarla dezenfektanlarla girişcek bi ekip lazımmm kuvetleri falan filan sokup atıcaz zatennn parkeler falan hep elden gececek mecbur
ne pimpirikliymişim bu temizlik konusunda bunu anladım annemle dalga gecerdim ama onun kızıymısım resmen![]()
nişanlanıyorummm
lavin senin için sonra uzun uzun yazcamçok zevindim tebrk ederimm
çok yogunum![]()
aman masallah kusum hep bole gitsinnn ama ilk intiba onemli zaten sonrasında nasıl baslarsa ole gider lafı dogru oluyo bi kere ısındınmı sonrası daha rahat gelir kusummm
sorma kusum sonundaaa valla resmen dans ettik evin icindeee harlem shake yaptıkkk kızılderili dansı yaptık bugunleri de gorcektik yihuuu diyeee![]()
Rabbim hepinize nasip etsin kuslarımm benimmm cok baska bi duygu evdeki huzur mutluluk budur moduna baglıyosunuz direk her ne kadar bos ve pis bile olsa
resmen uzerimizdeki evlilik stresi falan filan hooop puf oldu uctu o mutlulukla
böörtlen baya gezmiş dolasmıs zaten malzemeler hakkında falan hep bilgi almıs dusakabinler icin her sey icin model secemedik sadece onun icinde böörtlenin gelmesini beklicez bu sabah gidio yine deniz kokulummhaftaya hafta sonu kesin yok bi ihtimal soraki hafasonu gelicek insallah gelirr Allahım o kadar işimiz var kiiii gelmesi lazımm
yoksa battımmmm
kayınbabişkomm ilgilincek gerci yazıp cızıp ona bırakıcak bende gidip bakıcamm ama lazım yine de böörtlenimm onsz olmazzz... mimar askım bir sürü sey cizmiş
mutfakta sıkıntımız var lavişim yaa su petek ve balkon kapısı krizini cozdukten sonra bakıcaz durumuna... calısma odamız icin kose hayalimiz vardı o da bumladı kose oluyo ama yataklı olmuyo baska konseptler dusunduk sırf misafirlerimize yaatak bulcaz diye sekilden sekile girioruz anlamadım sanki bize kalmaya kim gelcekse![]()
Günaydınlaaaaaaaaaarrr..
Pelinim Rabbim bir ömür bu heyecanını hiç eksiltmesin..
Bİr yastık da bir ömür birbirinizin olun inşAllaaaahhhhhh
Laviniimmmmmm
İlk intiba cidden çok önemli, inşAllah herşeyi de böööööööööööllllllllllleeee sorunsuz atlatırsınıııııııızzzzzzz
Çağlaaaaammmm boş eviniz hayırlı olsuuunn kuzum
Dilediğinizce döşeyin nasipseeeeee
Puuufuuummm iphone hayırlı olsuuuuuuunnnnnn:102:
Bol bol araşın kurbik enişteyllllleeeeeeee:102:
günaydın kızlar
gunaydın tatlım hos geldin nasılsınn
lavimmm amin kusum insallahhhhh darısı tez elden basına![]()