- Emoji Skoru
- 13.422
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.901
laviiinnn gecmısı yenı okuyabıldımm canım benımm cok mutlu ınsallah cokda guzel gecmıs tanısmanız berfoooooo ne guzel anlatmıssın yaa seni ilk defa boyle ciddi gordum dermısımm agladım yazdıkdan sonra gulen smıle koyan deli kızzz cook mutlu ol canım benımm sozlerden cok ıcınde hıssedılen duygular daha onemlıdır dıye dusunuyorm sende ıcınde o guzel duyguları hıssetmıssın zaten hayırlısı olsun dıyelım kuzu
bu smileye bayılıyorum şuan aynen böyleyim çünküü
ben artık ciddiym erkek olsam deli kadir olurdum
berfişimmm berfişimmm berfişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay ben nediyim bilemiorummmmmm o kadar mutlu oldum kiii yine bi pazartesine harika basladık topikcekkk masallah
ben fotoları gorunce anlamıstım zaten bole olcagnı kiiiiiiiiiii allahım nazarlardan skalsın siziii icimden bi ses dugun haberini de cok hızlı verceksin diyo insallah oyle oluuuuuuuuuuuurrrrrr
beachclub bizlerde iyiyizzz işteee haberler, hazırlıklar ,, heyecanlar sen de durumlar nası
çağla kurabiyemmmm.... diyecek bişey yokki. bende şuan sana bişey yazmıyorum ne çok ortak noktamız var
düğün haberide erken olcak. eylülle bile kalmaz bence
bu heycanlar oldukça daha çok bağlancam ona
çokmu sevindinnn hani bakim nerdeÇağloom olcak bitanem.Sen bizim evin ilk halini göreydin diyorum başka bişey demiyorum bitanem Berfooo çok sevindim tatlım ne güzel yazmışsın duygularını Allah tamamını erdirsin inşAllah
berfinnnnn, öyle çok duygulandım kiii, minik kuzum benimmm ya.
maşallah, öyle güzel gelişmeler olmuş ki.
bazen yıllarca tanıdığını sandığın insanları çözemiyorsun, bazen de günler yetiyor onu yıllardır tanıyo gibi olmana.
siz de kısa vakitte çok güzel paylaşımlarda bulundunuz. birbirinize değer verdiniz.
herşey sadece değer vermekle başlamıyor mu zaten.
sen kendin için, ailen için, seni seven x manın için bunu yaptın.
yürekten kutluyorum seni.
bundan sonrası da seni bile şaşkınlığa düşürecek derecede huzur ve mutlulukla gelsin inşallah.
berfoooooo geliiinnn oluyoooorrrrrrr :119::119::118::118::118::122::122::119:
erkek milletine sesleniyorum birine deger vermeyin sonra size aşık oluyorlar
pelininde benmde öyle olmadımı
ben mutlu olcam nuray çok inanıyorum buna
Kuzummmmmmmmmmm
Çok çok teşekkür ederim canım benim
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
berfinn çok sevindimm canımm
rabbim utandırmasın inşallahh :26:
çok çoook mutluu olun inşallahhh
amin amin saol canım iyi dileklerin içinnn
berfooooo çok sevindim canım yaaa. hayırlı uğurlu olsun inşallahh. bak bu güzel haberlerle Allah'ımızın dualarımzı kabul ettiğine bir kez daha şahit oluyoruzz. çok mutlu canım!
canımm benm. hep varya iyi niyetin karşılıgı gerçkten öyle.. burda biz aile gibiyiz. içten dua edip istiyoruz.. rabbim geri çevirmiyor.
ALLAH razı olsun kuzumm
toplasınnnnnn kızlarrr berfo icin harlem shake yapıoruzz
Ozan Doğulu feat Model- Dağıtmak İstiyorum.mp4 - YouTube
bu benim şarkımmm
Berfiiiiiiin, ya sen ne diyorsun yaaa Allah'ım senin yüzüne de güldü mutluluğun daim olsun canımm gözümden yaşlar iniyorr ama mutluluktann uff bişi diyemiyorumm
ama diyorum beni yalnız bıraktın hee sende gidiyorsun topikte sap gibi kaldım
şaka ya şakaaaa sen mutlu ol da ben sap kalmaya razıyım sizlerin mutluluğuyla zaten ayakta dik duruyorum yaa valla içim kıpır kıpır olduuuu gel buraya ya tebrik ederim
canım rabbim daha güzellerini sana nasip etsinnnnn
sende burda kal.. kendini adha iyi hisset.. iyi hisset iyi dileklerimi gör senn için..
duvarlarını yıkınca sende çok mutlu olcagunu görceksin
..........................
Son düzenleme: