• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

laviiinnn :nazar: gecmısı yenı okuyabıldımm canım benımm cok mutlu ınsallah cokda guzel gecmıs tanısmanız :nazar: berfoooooo ne guzel anlatmıssın yaa seni ilk defa boyle ciddi gordum dermısımm :1: agladım yazdıkdan sonra gulen smıle koyan deli kızzz :1: cook mutlu ol canım benımm sozlerden cok ıcınde hıssedılen duygular daha onemlıdır dıye dusunuyorm sende ıcınde o guzel duyguları hıssetmıssın zaten :nazar: hayırlısı olsun dıyelım kuzu :16:

:52::52::52::52::52: bu smileye bayılıyorum şuan aynen böyleyim çünküü:52::52::52:
ben artık ciddiym:D erkek olsam deli kadir olurdum:52::52::52:

berfişimmm berfişimmm berfişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay ben nediyim bilemiorummmmmm o kadar mutlu oldum kiii yine bi pazartesine harika basladık topikcekkk :52::52::8::8::nazar::nazar::nazar: masallah

ben fotoları gorunce anlamıstım zaten bole olcagnı kiiiiiiiiiii allahım nazarlardan skalsın siziii icimden bi ses dugun haberini de cok hızlı verceksin diyo :27::27: insallah oyle oluuuuuuuuuuuurrrrrr :16::16::16::16:

beachclub bizlerde iyiyizzz işteee haberler, hazırlıklar ,, heyecanlar sen de durumlar nası :52::52::52:

çağla kurabiyemmmm.... diyecek bişey yokki. bende şuan sana bişey yazmıyorum ne çok ortak noktamız var:52::52::52::52:
düğün haberide erken olcak. eylülle bile kalmaz bence:52::52::52::52:
bu heycanlar oldukça daha çok bağlancam ona:16::16:

Çağloom olcak bitanem.Sen bizim evin ilk halini göreydin diyorum başka bişey demiyorum bitanem :27: Berfooo çok sevindim tatlım ne güzel yazmışsın duygularını Allah tamamını erdirsin inşAllah:16:
çokmu sevindinnn:52::52::52: hani bakim nerde:52::52::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
berfinnnnn, öyle çok duygulandım kiii, minik kuzum benimmm ya.
maşallah, öyle güzel gelişmeler olmuş ki.
bazen yıllarca tanıdığını sandığın insanları çözemiyorsun, bazen de günler yetiyor onu yıllardır tanıyo gibi olmana.
siz de kısa vakitte çok güzel paylaşımlarda bulundunuz. birbirinize değer verdiniz.
herşey sadece değer vermekle başlamıyor mu zaten.
sen kendin için, ailen için, seni seven x manın için bunu yaptın.
yürekten kutluyorum seni.
bundan sonrası da seni bile şaşkınlığa düşürecek derecede huzur ve mutlulukla gelsin inşallah.

berfoooooo geliiinnn oluyoooorrrrrrr :24::24::64::64::64::62::62::62::119::119::118::118::118::122::122::119:

:46::46::46::46:

erkek milletine sesleniyorum:52::52::52: birine deger vermeyin sonra size aşık oluyorlar:52::52::52:
pelininde benmde öyle olmadımı:16::16::16:
ben mutlu olcam nuray çok inanıyorum buna:16::16::16:

Kuzummmmmmmmmmm:16::16::16:

Çok çok teşekkür ederim canım benim:16:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:

berfinn çok sevindimm canımm :46:
rabbim utandırmasın inşallahh :26:
çok çoook mutluu olun inşallahhh:16:

amin amin saol canım iyi dileklerin içinnn:16::16::16:
berfooooo çok sevindim canım yaaa. hayırlı uğurlu olsun inşallahh. bak bu güzel haberlerle Allah'ımızın dualarımzı kabul ettiğine bir kez daha şahit oluyoruzz. çok mutlu canım!

canımm benm. hep varya iyi niyetin karşılıgı gerçkten öyle.. burda biz aile gibiyiz. içten dua edip istiyoruz.. rabbim geri çevirmiyor.
ALLAH razı olsun kuzumm

toplasınnnnnn kızlarrr berfo icin harlem shake yapıoruzz :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ozan Doğulu feat Model- Dağıtmak İstiyorum.mp4 - YouTube

bu benim şarkımmm:52::52::52:

Berfiiiiiiin, ya sen ne diyorsun yaaa :14: Allah'ım senin yüzüne de güldü mutluluğun daim olsun canımm gözümden yaşlar iniyorr:14: ama mutluluktann uff bişi diyemiyorumm:nazar:
ama diyorum beni yalnız bıraktın hee sende gidiyorsun topikte sap gibi kaldım :19:
şaka ya şakaaaa sen mutlu ol da ben sap kalmaya razıyım sizlerin mutluluğuyla zaten ayakta dik duruyorum yaa valla içim kıpır kıpır olduuuu gel buraya ya tebrik ederim:54::29:

canım rabbim daha güzellerini sana nasip etsinnnnn:16::16::16::16:
sende burda kal.. kendini adha iyi hisset.. iyi hisset iyi dileklerimi gör senn için..
duvarlarını yıkınca sende çok mutlu olcagunu görceksin:16:

..........................

Son düzenleme:
kuşlarımmmmmmmmmmmmmm teşekkür ederimmm darısı bekleyen herksin basına olsunnnnnnnn

ama suan baana beklemek daha zor :52: Allahımmmm ne mutlulukmus yaa :nazar::nazar::9:

nejlamm kuzummmmm elbette yardım ederim yeterki isteee hayırlısıyla seni de gelin edicez insallah kusummm :54::54:

elisommm bende senin gibi diyebilirim umarım ya dusun badana boya bile taaa bizim evi aldıgımız kişinin yaptıkları kiracı girmeden duvardaki delikleri alcıyla kapatmıstık biz onlar bile ole duruyooo inanılmaz :27: neyseki mis kokucak evim yakındaa artık öksüz degilll sahibesi iş basındaaa :9::9::9::8::8: :16::16:

berfoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo neler duyuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::9::9::9::9::9:

cabuk bitir işlerini catlıcam yoksa meraktannnnnnnnnnnnnnnn :53::52::52:

Ay tatlım benim canım arkadaşımmm çook sağolsın ya yanımdaki insanlardan görmediğim yardımı görüyom sendenn:16:

Ben de çok ağlamaklıyım,Allahımmm sen ne büyüksün.:43::43::43:

Artık sen ayakkabı altına beni yazarsın demi berfino:37:

tatlım bende aynen öyleyim:52::52:
ben senin 3 adınıda yazcam:52::52::52::52:

Tatlım çooook sevindim yaaa:46::46::46: hayırlı olsunn mutluluğun daim olsun inşallah Rabbim nazarlardan korusun:nazar:

Bu arada tüm evleneceklere duyrulurrr ayakkabınızın altına Nejla diye de yazmayı unutmayın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ALLAH razı olsun. yazarım ben söz canım:46::46:

Berfinnim, artık benimkinide en ortaya 2 satırlık yeri bana ayır yağmur olarak bütün isim,nick,soyismimle yazarsın canım:1::1::33:

Topiginiz hayirli olsun kızlar:)) ben daha yeni gördüm sıcacık geldi dalayim içeri dedim;)) 1 eylulde evleniyorum ben deeee..çok heyecanlıyim saniriiiiim:))

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :8::8::8::8::52::52::52::52::13::13::13::124::124::124::124::124::124::131::131::129::129::129::129::129::128::128::9::9:

nejlam yazarız tabiki de ni demekkkkkkk :32::32:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

hulennnnnnn asktan ve mutluluktan aglatcaksınız benii hepiniz yemin ediorummmm simdi ofistede masaya cıkıp baslıcam harlem yapmaya :60:

berfosummm en buyuk ortak noktamız AŞKKKKKKKKKKKKKKK oyy nerelre gideyimmmmmmm allahımmmmmm sen topiğimizin haberlerini carpı 100 e katlaaaa :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

nejlammmmm benimmmm kuzummmm benim icin buyuk mutluluk valla bitanemmm :16::16: ay yerim ben seni yaaa :56::56::56::56:

elisomm elisommmmm evcagızlarımızı cok merak ediyorummmmmm :9::9::9::9:

bi nuray da gordum sankim :9::9::9:

beachclub amin guzel dileklerin icin bilmukabaleeee canımmmmm :16::16::16: sen de hep guzel haberler paylasısrsın insallah

yagmur_only hosgeldin sen de :3::3: sonbahar gelincigisin demekkk tesekkur ederizz :34:

topiğe ev haberimizi vermek için girdim, heyecandan onu unuttum :9:
aşkıcıığıım haftasonu hep ev baktı.
bir tanesini çok begendik, çok içimize sindi. (tüm evlerin fotograf ve videolarını yolluyo bana da :))
'içinde seni hayal edebildiğim tek ev burası' dedi bana gözlerine doyamadığım :69:
ona kalsa hemen burası olsun :)
ama site giderleriyle benim tahminimden biraz daha yüksek oluyo aylığımız. bu sebeple sen bakmaya devam et dedim, ezgi kuşumda bana tavsiyelerde bulundu, semt olarak. oralara da bi baksın istiyorum
işte böyle şekerlerim...
inşallah gönlümüze göre olur.

çağlammm kiracınız çıkmışşşş :46: bugün dans etmekten oturamıcaz anlaşılan :124::124::124::124:

nişanlanıyorummm:52::52::52::52:

lavin senin için sonra uzun uzun yazcam:16::16::16::16: çok zevindim tebrk ederimm

çok yogunum:50::50:

x manı gördüğüm 8 gün oluyor.. 4 5 gün görüştük..
önceden zaten telefonlada konuşuyorduk biliyosunuz..
2 gecede bizde kaldı:1::1:

ben çok kararsızdım çok stresliydim.. bir yandan ailem gözümün içine bakıyor kabul edeyim diyor. ben tam değildim..
napcagımı gerçkten bilmiyodum. bi kaç arkadaşa özel bunuda sordum hatta
altıgım yorumlar dogru insan olduguna inanıyor neden olmasın
o iyi bir baba iyi bir eş olcak buna inandım.. buna inandıktan sonra bunun bana vereceği mutlulugu hayal ettim.. hayal edince yine ikimizi yan yana koyabildim..

dayım var benm çok severim. öğretmen kendisi. abi kardeş ilişkisi.. ona gittim anlattım.. oda benm şuanki durumum gibi evlendi yengemle.. mantıkla davrandı..
dayı ben çok karasızım ne yapcagımı bilmiyorum dedim.. dayımda ALLAH razı olsun çok ilgilendi..
evliliğin temeli saygıya dayanır.. saygı duydugun insannı seversinde aşık olursa dedi..
kimse seni ilgilendirmiyo.. annen istiyor baban ne istiyor bunu düşünme.. senn isteğin önemli dedi.. sen mutlu olcagına inanıyosun mutlu olursun dedi..

bende mutlu olduguma inandıgım vakit ona aşkla baktıgmıhissettim.. çok içten ona seni seviyorum diyebildim.. görmediğim için özleyebildim..

arkadaşımla faceden konuşurken arkaşım erdiyimi unutmadın die sordu bana. bende erdi bni ilgilendirmiyor dedim. ona dönmicem bu kararsızlıgım onun yüzünden değil dedim. x manda bunu görmüş. bana bunu söylerken gözleri doldu. bana neden yalan söyledin dedi..
çünkü ben erdiyle ilgili bişey dememiştim.. sonra ben kötü oldum falan. sonra ben ağladım:9::9: x manada dayanamadı hemen özür diledi. kbakma kırdıysam çok üzüldüm dedi.. bu hareketine hayran kaldım.. yalan söyleyen bendim ama yanımda olan elimi daha sıkı tutan ve sonradan yine özür dileyen o oldu.. bir kez daha iyi bir insan oldugunu beni sevdiğini alçak gönüllü oldugunu ortaya koydu..

benm amcaların biraz kötüdür. kötüdür derken eşlerine pek deger vermezler. mesela izin günlerinde çocuguyla eşiyle vakit geçirceğine kahveye gitmeyi tercih ederler.. x man bunları anlatmış. yanlış yapıyosunuz eşiniz bi derdi bi sıkıntı varmı diye yanına oturmuyorsunuz demiş.. yengem bulaşık yıkarken amcama neden ona yardım etmiyosun demiş. o hem bebek bakıyor hemde mutlagı toparlıyor demiş. bunları bana yengem söyledi.. yengemde eşin çok şanlı olcak demiş..:1::1:
ankaraya yerleşmeye karar verdim.. amcalarımla aynı ortamda olmasın.. o bana iyi davrandıkça herkes ona kılıbık diyecek.. onuda zorla kahveye götürcekler.. zorla maça halı sahaya.. kimse yok ankarada.. tek başımıza mutlu huzurlu oluruz. ankara burası 4 5 saat. çıkıp geliriz sorun olmaz

şuanki evinde 3 kişi kalıyor iş paylaşımı yapmışlar.. evlenincede böyle olur dedi. ben yemekte biliyorum temizlikte seni yanlız bırakmam dedi. bunları seni etkilemek için demiyorum dedi:1: ben bu yapıda bi insan değilim dedi:1:

aramızdaki tek sorun iş konusu oldu. özelde çalışmamalı istemiyor. işten çıkmamı istedi. ben istemedim aramız bozuldu. sonra anneanemle annemden daha yakınımdır:1: o en başından beri biliyor:1: ona anlattım annennemde. o işten çık dedi diye işten çıkman seni küçültmez öyle düşünme dedi.. sen hep dik kafalı davrandın dedin. babanı dinlemedin dedi. ya x man yada başkasıyla bunları yapamazsın. eger eşinde onu dinleeyceksin. benm doğrum onun doğrusu diye birşey yok sizin dogrunuz diye bir şey olcak dedi.. ben bu yüzden onun gönlünüde hoş tutmak için işten çıkmadı kabl ettim..
mayıs 15... ama bence çalışma ortamamı gördüğünde işten çıkmasamda olur diyecek.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırya hani benmde x manla öyle..
o bana dediki işten çıkman şu acıdan önemli yani beni bugun dinlemezsen ilerdede dinlemezsen başına buyduk olursun. böylede evlilik yürümez dedi..

ben kararımı verdim. kararımı verdikten sonra gerçkten mutlu oldugumu hissetimm.. dün anneme söyledim. ağladık durduk:52: kardeim abla 23 yıldır beraberiz nasıl olcak bu dedi. oturduk ağlaştık. ablam annem tebrk ettiler. babama söylemiş annem. babam çok sevinmiş. babam ben olsun diye dua ediyodum demiş(babamın hiç bişeyden haberi yokdu x manın bnm için geldiğini)

nişan 1ay içinde olur sanırsam tam bilmiyorum. düşünde eylül ekim gibi sanırım. daha belli değil yani..

rabbim utandırmasın.. bekarla daha güzellerini nasip etsin. sizleride çok ama çok mutlu etsin..

Çokk tebrik ederimmm ne mutlu sana hakettiğin mutluluğa kavuşuyorsunn:16::16:

Allah herşeyin hayırlısını versin, mutluluğun daim olsunn:38
:

Çağlaaaaa ve Laviiiin sizlere yazmıştım ama görmediniz arada kaynadı tebriklerimi bu kız da kutlamıyor demeyin sizi unutmadım emi:19::1:

topiğe ev haberimizi vermek için girdim, heyecandan onu unuttum :9:
aşkıcıığıım haftasonu hep ev baktı.
bir tanesini çok begendik, çok içimize sindi. (tüm evlerin fotograf ve videolarını yolluyo bana da :))
'içinde seni hayal edebildiğim tek ev burası' dedi bana gözlerine doyamadığım :69:
ona kalsa hemen burası olsun :)
ama site giderleriyle benim tahminimden biraz daha yüksek oluyo aylığımız. bu sebeple sen bakmaya devam et dedim, ezgi kuşumda bana tavsiyelerde bulundu, semt olarak. oralara da bi baksın istiyorum
işte böyle şekerlerim...
inşallah gönlümüze göre olur.

çağlammm kiracınız çıkmışşşş :46: bugün dans etmekten oturamıcaz anlaşılan :124::124::124::124:

evet bitanem cıktııııı hayalleriyle yasadıgım evime dun ayak bastım 2 yıl sonra tekrar :16::16: harikaydııııı hiç çıkmak istemedik valla icinden siz de gonlunuze ve kesenize gore bulursunuz kusum insallah muhtesemm ötesi bir duyguuuu yaa askıma orda bikez daha asık oldummmm

gözlerimiz doldu mutluluktannnn... 2.5 ay sonra bizim kahkahalarımız bizim askımız doldurcak bu evi dedikce duygulandıkk

Allahımmm allahımmm ömrüme yazdıgınıııı sonsuzum kılsınnnnn yarabbimmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: ona asık olmalara doyamam bennnn evimizi de onu da yerimm :27::27:

Ayyyy bugün topik pek neşeli herkes pek bi aşklı mutlu maşallah nazar boncuğumuzda koyalım:nazar::nazar::nazar::nazar: herkes her zaman böyle mutlu huzurlu olsun inşallahh :124::124:

evet bitanem cıktııııı hayalleriyle yasadıgım evime dun ayak bastım 2 yıl sonra tekrar :16::16: harikaydııııı hiç çıkmak istemedik valla icinden siz de gonlunuze ve kesenize gore bulursunuz kusum insallah muhtesemm ötesi bir duyguuuu yaa askıma orda bikez daha asık oldummmm

gözlerimiz doldu mutluluktannnn... 2.5 ay sonra bizim kahkahalarımız bizim askımız doldurcak bu evi dedikce duygulandıkk

Allahımmm allahımmm ömrüme yazdıgınıııı sonsuzum kılsınnnnn yarabbimmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: ona asık olmalara doyamam bennnn evimizi de onu da yerimm :27::27:

:nazar::nazar::nazar:
aminnn kuzuucuuummmm.
pelo da gelip gelinlik haberini versin :16:
bu topik uçacak yakındaa mutluluktannn :nazar:

lavinim sevgilin senin ailenle tanışmış mıydı? bence arayı açmadan sen de onu size davet et. ardından ailelerle birlikte gidip gelmeler başlasınn. ve bu iş artık tatlıya bağlansınnn :16:

Çağlaaaaa ve Laviiiin sizlere yazmıştım ama görmediniz arada kaynadı tebriklerimi bu kız da kutlamıyor demeyin sizi unutmadım emi:19::1:

Gördüm tatlım,alıntılamayı unutmuşum ben:26:

:nazar::nazar::nazar:
aminnn kuzuucuuummmm.
pelo da gelip gelinlik haberini versin :16:
bu topik uçacak yakındaa mutluluktannn :nazar:

lavinim sevgilin senin ailenle tanışmış mıydı? bence arayı açmadan sen de onu size davet et. ardından ailelerle birlikte gidip gelmeler başlasınn. ve bu iş artık tatlıya bağlansınnn :16:

Canım o bizimkilerle tanışmıştı zaten, önce o geldi Ekim ayındaydı sanırım ben de yeni gittim işte.

Biraz inat yaptım bu konuda ondan arası fazla oldu:27:

çağlakuşumun evide artık onların yuvası olmak için hazırlıklara başlamışşşş tez olsun güzel olsun içinize sinsin kurabiyemm:16:

Back