Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Canım benim niçin gidiyorsun? Sıkıntılarımızı,dertlerimizi paylaşmazsak nasıl huzur bulabiliriz ki?
Hem iyi gün de olur kötü gün de, burada sadece iyi günleri değil hergünümüzü paylaşmak için bulunuyoruz.
Çağlamın dediği gibi,eğer özel sorunların varsa tabi ki burdan paylaşmak zorunda değilsin, ama böyle gidemezsin

Maşallah canım. İnşallah ben de güzellikle yaşayabilirim bu günleri
Artık adımlar atılacak gibi desene canım, ailesi artık der oğullarına hadi nişan yapalım sevdik bu kızı diye

Maşallah canım. İnşallah ben de güzellikle yaşayabilirim bu günleri
Artık adımlar atılacak gibi desene canım, ailesi artık der oğullarına hadi nişan yapalım sevdik bu kızı diye

Benim adam ağırdan almazsa yine yakında olacak gibi
Yaşayacaksın inşallah nihancım sen de en güzelinde bu heyecanları,aynen benim gibi yazacaksın buraya

Kıymetliiimmm çok özür dilerim bitanemmm kurabiyemin kuzentoşuuu
Darısııı başına canım benim inşallah en hayırlı zamanda sizde kavusacaksınız sevdiceğinle.. Herşey gönlünce olsun bitanemmm

Ablanın nikahına da çok az kalmış yaa hemen bişeyler bakmalısın
Senii yerimm ben tatlı şey, nur yuzluummmm

Çookk seviyorumm seni, Allah sana böyle guzel bi mutluluk yaşatsın kübramm canım benimmm Bende seni en kocamanından öpüyorum balımmm

Laviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

O zaman harlem shake zamanı! Toplaşın kızlar

Oleeeyyy oleeeeyyy oleeeeyyyy

Çalsıınn davul zurnası bizim oranınn oynar elbet birileri kız tarafındannn die nağmelendiriyorum şuan ortamı

Böyle güzel geçmesine öyle çok sevindim ki.. Ve tabi fişek hızında bir de babişler tanışmış, tesadüfe bak Ama ne guzel bi tesadüf ki bu
Herşey gönlünce, pasparlak ve güzel olsun tatlımm

Oldu bu iş

Bugummm kestanemmm sana gelinceee böyle olmana da-ya-na-mı-yo-rum!!!

Benim adam ağırdan almazsa yine yakında olacak gibi
Yaşayacaksın inşallah nihancım sen de en güzelinde bu heyecanları,aynen benim gibi yazacaksın buraya

İnşallah kuzum ömrüm beklemekle geçiyor gibi... Artık 7. yılımızda mı yaşarıız 8de miii yoksa uzar da ben kalpten gider miyim bilmiyorum

Almaz canım almaz, bak ilk adım atıldı,ağırdan alacak olsaydı böyle bir şey yapmazdı hemen diye düşünüyorum

O bal damlayan ağzınızı yerim ben yerimmmmmmmm

LAvincimmmm görüşme süper ötesi geçmiş anladığım kadarıyla babasının kıymetlisi olacaksın anlaşılan inşallahhhh hep böyle olursunuzzzz

MErvecimmmm ama neden bizimle paylaşmıyorsun sorunlarını bu topik hem sevinçleri hem de üzüntüleri paylaşmak için var. Ben arkadaşım dediğim kişilerin üzüntülerini paylaşmak isterimmm

LAvincimmmm görüşme süper ötesi geçmiş anladığım kadarıyla babasının kıymetlisi olacaksın anlaşılan inşallahhhh hep böyle olursunuzzzz

LAvinnnnn görünen o ki bu yaz düğün varrrrrrrrrrrr

Bana göre güzeldi,sevgilimle telde konuştuk,seni sevdiler dedi,mutlu oldum ben de

Yaza ancak nişan olacak gibi, en erken bizim evlilik sonbahar ya da kış

Ama nikah yazın olur sanırım, tayin için, zaten babası bunu bile ima etti

Son düzenleme:
gözlerim pörtledi resmen pelintoş evlendimi ama daha mayıs ayına gelmedik geldikte benmi fark etmedim bi an jetlag oldum
biri bana açıklasınnn bu kız evdenmi kçtı sevdiceğinin hasretine dyanamayıp nikahımı bastı yarine durum ne
ama çokkk mutlu oldumm ve bir ömür mutluluklar Rabbim hiç ayırmasınn sizi musmutlu olunnn

Büşüüüüüüm kopardın beni gece gece yaaa

Ayyy senin şaşırmanı yerim ben yer

Hayır şekercanım, nikahına aldı beni sevgilim, helali oldum onun

İmamı da kıydı hukumeti de kimse bişey diyemez bize

İşi bırakıyorum, tazminat hakkım için erken nikah oldu kuşum Bi değişiklik yok, düğün mayısta kısmetseee :123:

Kızlaaaaar yarın biz izmir yolcusuyuzz gelinlik içinn sizi telefondan takip edicem 2 gun boyuncaaaa bana bol bol dua edin.. istediğim gibi bi gelinlik bulayım inşallah ya, istediğim gibi olmazsa yaptırcam zaten neyse işte dua edin kısaca

sizi çooook seviyorum aşklı böcüklerim benim bebicanlarımmm

kuşummm çok mutlu oldummm ne güzel ön prova gibi
helalide olmuş sevdiceğininnn kuzummm çok çok mutlu olll emii hiç bırakma sevdiceğinin elini evetleriniz hep sizi mutlu etsin hiç pişmanlık göstermesin
gelinlik içinde başarılar diliyorum yarışmacı arkadaşıma inş. içine sinen gelinliği bulursun tatlım

aşkııııııııııımmmmmmm guzel haberlerlee geeell bol bol futuraflaa gene benıı Aldım ı phone5i sonunda ömrüük whatsappı kuramadım daha şifre yanlış girildi diye 3 saat sonraya göndericekmiş yenisini haspaam sabah kurarım meçaççlaa beniii

laviiniiimm ne guzel gecmıııss cook sevındım sızııın adınızaa

hepınızı cok opeerım bebeklerııım,

Buguuuum! sakın sıkma o tatlı canınııı sakıııınnn Her zaman yanındayıız

lavinimm herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm

nazooommm oy hadi hayırlı olsun telefonun, güle güle kullan canım benim

pelooomm gönlüne göre bi gelinlik bulacaksınnn inşallah bebegimm

Iphone nun hayırlı olsun tatlımmmmm

Pelinciğimmmmmmmmmm inşallahh gönlüne göre çoook güzel bi gelinlik bulursun merak ve heyecanla bekliyorummmm

MErakla beklemedeyiz Pelintoş'un gelinliğini

Güle güle kullan Pufişko
lavinimm herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm

nazooommm oy hadi hayırlı olsun telefonun, güle güle kullan canım benim

pelooomm gönlüne göre bi gelinlik bulacaksınnn inşallah bebegimm

Teşekkürler tatlımmmm

sağğolun bebekleriiimm şuan sevgiliciiğiinn yanındayııımm uyuyo dizimde Zaman şuan dursa fena olmaz hanii

sağğolun bebekleriiimm şuan sevgiliciiğiinn yanındayııımm uyuyo dizimde Zaman şuan dursa fena olmaz hanii

Pufuuuum zaman onların yanında durmuyo dört nala koşuyo ama dursun sizin içinn
Bu arda güle güle kullan ayfonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…