- Emoji Skoru
- 11.942
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.841
Canlarım ben iyi değilim.Topiğin enerjisini düşürmemek için bir süre yazmama kararı aldım. Kendi içimde çözmem gereken sıkıntılarım,çıkmazlarım var. Bu neşeli topiği bunaltmak istemiyorum böyle şeylerle. Mailden devam ederiz bir süre. Kendimi iyi hissedince yazarım.
Sizi çok seviyorum. Lütfen çok dua edin bana.
Açık açık söylediler,böyle açıktan konuşmalarını beklemiyordum,cevap da veremedim
Atanmaysa atandınız işte tamam,ömür geçiyor evinizi kurun öyle yaşayın.
Evinizi,yuvanızı bilin dedi.
Çok mutlu oldum, sevdik galiba birbirimizi
Maşallah canım. İnşallah ben de güzellikle yaşayabilirim bu günleri
Artık adımlar atılacak gibi desene canım, ailesi artık der oğullarına hadi nişan yapalım sevdik bu kızı diye
Kıymetliiimmm çok özür dilerim bitanemmm kurabiyemin kuzentoşuuubeni unutmuşsun ama olsunnherşeyin güzel geçmesine çok sevindim zaten fotoğrafında da gözlerinin içi gülüyordu
diyecek söz bulamıyorum aslında çok karışık duygular var içimde, okurken sanki yaşıyor gibi oldum. ne güzel şeylermiş ya, tarifsiz bi mutluluk bu kesinlikle. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun sonsuz mutluluk versin şuan tek diyebileceğim bu:123::123:
bende ablama imam nikahından sonra edeceği duayı yazıp veriyim bari, kendi isteklerimden oluşan
Senii yerimm ben tatlı şey, nur yuzluummmmEki Görüntüle 652539 Eki Görüntüle 652539 Eki Görüntüle 652539 Eki Görüntüle 652539
Eki Görüntüle 652540 Eki Görüntüle 652540 Eki Görüntüle 652540 Eki Görüntüle 652540
Eki Görüntüle 652541 Eki Görüntüle 652541 Eki Görüntüle 652541 Eki Görüntüle 652541
Eki Görüntüle 652542 Eki Görüntüle 652542 Eki Görüntüle 652542 Eki Görüntüle 652542
Veeee kutlamalar başlasınnnn... Canımmm hayırlı uğurlu olsun.. Bu mutlulukların hep sürsün heeeeppp..
Allah nazardan, kem gözlerden korusun sizi..Herşey ama herşey gönlünce olsun.. Öpüyorum kocaman seni..
Benim adam ağırdan almazsa yine yakında olacak gibi
Yaşayacaksın inşallah nihancım sen de en güzelinde bu heyecanları,aynen benim gibi yazacaksın buraya
Laviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
O zaman harlem shake zamanı! Toplaşın kızlar
Oleeeyyy oleeeeyyy oleeeeyyyy
Çalsıınn davul zurnası bizim oranınn oynar elbet birileri kız tarafındannn die nağmelendiriyorum şuan ortamı
Böyle güzel geçmesine öyle çok sevindim ki.. Ve tabi fişek hızında bir de babişler tanışmış, tesadüfe bakAma ne guzel bi tesadüf ki bu
Herşey gönlünce, pasparlak ve güzel olsun tatlımm
Oldu bu iş
İnşallah kuzum ömrüm beklemekle geçiyor gibi... Artık 7. yılımızda mı yaşarıız 8de miii yoksa uzar da ben kalpten gider miyim bilmiyorum
Almaz canım almaz, bak ilk adım atıldı,ağırdan alacak olsaydı böyle bir şey yapmazdı hemen diye düşünüyorum
Canlarım ben iyi değilim.Topiğin enerjisini düşürmemek için bir süre yazmama kararı aldım. Kendi içimde çözmem gereken sıkıntılarım,çıkmazlarım var. Bu neşeli topiği bunaltmak istemiyorum böyle şeylerle. Mailden devam ederiz bir süre. Kendimi iyi hissedince yazarım.
Sizi çok seviyorum. Lütfen çok dua edin bana.
LAvincimmmm görüşme süper ötesi geçmiş anladığım kadarıyla babasının kıymetlisi olacaksın anlaşılaninşallahhhh hep böyle olursunuzzzz
LAvinnnnn görünen o ki bu yaz düğün varrrrrrrrrrrr
gözlerim pörtledi resmenpelintoş evlendimi ama daha mayıs ayına gelmedik geldikte benmi fark etmedim bi an jetlag oldum
biri bana açıklasınnn bu kız evdenmi kçtı sevdiceğinin hasretine dyanamayıp nikahımı bastı yarine durum ne
ama çokkk mutlu oldumm ve bir ömür mutluluklar Rabbim hiç ayırmasınn sizi musmutlu olunnn
Büşüüüüüüm kopardın beni gece gece yaaa
Ayyy senin şaşırmanı yerim ben yer
Hayır şekercanım, nikahına aldı beni sevgilim, helali oldum onun
İmamı da kıydı hukumeti de kimse bişey diyemez bize
İşi bırakıyorum, tazminat hakkım için erken nikah oldu kuşumBi değişiklik yok, düğün mayısta kısmetseee :123:
Kızlaaaaar yarın biz izmir yolcusuyuzz gelinlik içinnsizi telefondan takip edicem 2 gun boyuncaaaa bana bol bol dua edin.. istediğim gibi bi gelinlik bulayım inşallah ya, istediğim gibi olmazsa yaptırcam zaten neyse işte dua edin kısaca
sizi çooook seviyorum aşklı böcüklerim benim bebicanlarımmm
aşkııııııııııımmmmmmm guzel haberlerlee geeell bol bol futuraflaa gene benııBüşüüüüüüm kopardın beni gece gece yaaa
İşi bırakıyorum, tazminat hakkım için erken nikah oldu kuşumBi değişiklik yok, düğün mayısta kısmetseee :123:
Kızlaaaaar yarın biz izmir yolcusuyuzz gelinlik içinnsizi telefondan takip edicem 2 gun boyuncaaaa bana bol bol dua edin.. istediğim gibi bi gelinlik bulayım inşallah ya, istediğim gibi olmazsa yaptırcam zaten neyse işte dua edin kısaca
aşkııııııııııımmmmmmm guzel haberlerlee geeell bol bol futuraflaa gene benııAldım ı phone5i sonunda ömrüük whatsappı kuramadım daha şifre yanlış girildi diye 3 saat sonraya göndericekmiş yenisini haspaam sabah kurarım meçaççlaa beniii
laviiniiimm ne guzel gecmıııss cook sevındım sızııın adınızaa
hepınızı cok opeerım bebeklerııım,
Buguuuum! sakın sıkma o tatlı canınııı sakıııınnnHer zaman yanındayıız
aşkııııııııııımmmmmmm guzel haberlerlee geeell bol bol futuraflaa gene benııAldım ı phone5i sonunda ömrüük whatsappı kuramadım daha şifre yanlış girildi diye 3 saat sonraya göndericekmiş yenisini haspaam sabah kurarım meçaççlaa beniii
laviiniiimm ne guzel gecmıııss cook sevındım sızııın adınızaa
hepınızı cok opeerım bebeklerııım,
Buguuuum! sakın sıkma o tatlı canınııı sakıııınnnHer zaman yanındayıız
lavinimm herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm
nazooommm oy hadi hayırlı olsun telefonun, güle güle kullan canım benim
pelooomm gönlüne göre bi gelinlik bulacaksınnn inşallah bebegimm
sağğolun bebekleriiimmşuan sevgiliciiğiinn yanındayııımm uyuyo dizimde Zaman şuan dursa fena olmaz hanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?