• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nihanımmm dikkat et kendine bitanem lütfennn:50:

Çok sıkıntılı oluyoor ağızda çıkan yaralar... Hatta bi ara kurabiyemde de vardı :50:

Nurayım, lokumuuuuuummm:16::16::16: Sen ne guzel dualar etmişsin oyle ya senin güzel kalbini çook seviyorum ben guzel yuzlum, temiz yüreklim :16::nazar:
Kocaman biiir AMİN demek istiyorum darısı tüm herkesin başına nurayııımmm :16:

Berfo sen önden :52::9:

Çağlaaammm :16::16::16:
Fotocukk gelecek kurabiyemmm daha ilgilenemedim ama gondericem düzenleyince hemen bebeğiimmm:16::54: Bu arada sizinn tatlı küslüğünüzü yerim yeaa ben :9:

Elisimmmm magnetlerin fotosunu cekmedim dun telas vardı ya bizim buzdolabından cekerim olmazsa :9:

Bu aradaa dünden beri bu şarkıyı söylüyoruz sizde de 1 nisandaki durum bu olcak smdiden solemesi bebeğimm:9::16:

Günaydın kızlarrrrrrrr
Pelincim evli bir bayan olarak ilk sabaha uyandınnn ilk günün inşallah daha nice güze mutlu sabahlara uyanın eşinle :1::1:

Eliscimmmmm oh nikah şekeri davetiye alıyorsunuz:nazar: ne heyecanlı bir duygu yaaaaa çok sevindim. Ya senin çok az kalmışşş yaaaa tam 22 gün varrrrrrrrrr:52::52: Çok heyecanlı gerçekten.

ÇAğlammmmmmmmm canımmmm sizin küsmeleriniz yerim beeeeeen ne güzel aşka ayrı bi heyecan ve AŞK katıyordurrrrr:9::9: zaten düşünsene sürekli eşinle aynısın hiç tartışma küsme yok ne kadar sıkıcı demi :9::9: tabi bunlar sizinki gibi tatlı olursa güzel.

Lavincimm inşallah bugün çoooook ama çooook güzel geçerr:46::46:

aynen kusummmmm iyiki dusup bayılmamısız :9:

ay elisomm o kdr zaman bekledim ama su son aylar kadar hiç yorulmadım yaaa benim de imanım gevredi ki daha da geride yani ev telaslarımız tam anlaıyla baslamadı ayyyy nasıl biter onca sey diye aklımı kacrcak gibi oluyorum

bide sorunlar cıkınca kafamdakine uymayınca hiçbişey daha da zor oluyooo... calısma odamıza kose takımı istioduk ama yatak da olsun istedigimiz icin olmuyoo alan kucuk geliyo en korktugum seydi ben de evimi buyuk sanırdım 140 m2 eve sıgamıyorum anlamadım gitti :26: plansız mıdır nedir :19:

Oluyor Çağloom bende ilk yok abi ev toparlanmaz dedim oturdum sinirimden ağladım :27: ağla ağla geberik gibi 1 hafta dolandım.Sonra bir başladı bak şuan evin boyasıda bitti gitti.Geriye çok az şey kaldı.Benim evimde 103 mt2 bitanem projesini çizdim o şekilde kafamda oturttum yoksa eğimli duvarımda vardı orayada büfe yaptırdım falan zaten yerleştireyim maille atıcam bu ev adam olmaz dedim ama oldu maşAllah.Bitmiş halinide görsem artıkın çok daha mesut bahtiyar olcam Çağloommm:52:

iyiyim berfosummmm senden naber haberler sende bence hihihih :9:

yi yi yi küslümüüzü de gitsin pelotum yaa :61: sabahtan beri birbirimize Bay ve Bayan olarak hitap ediyoruz...

Saabah attıgı mesaj su: Sayın Bayan .... Gunaydın. Umarım bugun içinizdeki keciyle beraber uyanmazsınız. Saygılar

:60:

sibosummm aklıma suan bişi gelmedi valla gelirse sulerimm bi dusuneyimm :10:

çağlammm ben de şimdi küsücem aşka, tatlı küsücem ama :9:
ev bakmaya gidiyor da, anne ve babası da takılmış peşine :50: karışmasınlar bişeye de :( kesin o ev sahiplerine veya emlakçıya da rezil olup dönecek. olacağı varsa da olmayacak.

Bebetom peloom tamam çek bi foto yolla bize bebiş suratlım:16: bende çekicem herbişeyi :27: Nejlam aynen heyecan bastı Pelomdan sonra dahaa heyecan bastı bugün nikah cicimede bakıcam Pelom koton dedi oraya bakıcam forum istanbula gidicem bakalım inşAllah gönlüme göre bulurum ben çıkıorum bebeklerim :16:

iyiyim berfosummmm senden naber haberler sende bence hihihih :9:

yi yi yi küslümüüzü de gitsin pelotum yaa :61: sabahtan beri birbirimize Bay ve Bayan olarak hitap ediyoruz...

Saabah attıgı mesaj su: Sayın Bayan .... Gunaydın. Umarım bugun içinizdeki keciyle beraber uyanmazsınız. Saygılar

:60:

sibosummm aklıma suan bişi gelmedi valla gelirse sulerimm bi dusuneyimm :10:

hahahyyyt cokk guldum caglamm yaa enistenin mesajınaaa :1::1: o mesajdan sonra kci falan kalmaması lazım sende amaa :)) tamam kuzumm yardım edin bana yiaaaa bende kaldım ole bisicik gelmıyoo aklımaa :(

kızlar facebook şifremi x man almış bulunmakta. onun için herkes ayagını denk alsn:52::52::52::52:

sibelim mektup yazabilirsin. büyük bi zarf yollarsın, içinde anılarınızdan bişeyler de olabilir.
mesela kokunu yollarsın ona, bu fuların olabilir :)

kızlar facebook şifremi x man almış bulunmakta. onun için herkes ayagını denk alsn:52::52::52::52:
ahaaa hemen silelimmm berfisi face den :1: :1:
sibelim mektup yazabilirsin. büyük bi zarf yollarsın, içinde anılarınızdan bişeyler de olabilir.
mesela kokunu yollarsın ona, bu fuların olabilir :)

kuzucumm saol sırnaga gıderken yapmıstım bunu kendı ıstemıstıde vermıstımm şalcagızımııı :1:

Günaydın kızlarrrrrrrr
Pelincim evli bir bayan olarak ilk sabaha uyandınnn ilk günün inşallah daha nice güze mutlu sabahlara uyanın eşinle :1::1:

Eliscimmmmm oh nikah şekeri davetiye alıyorsunuz:nazar: ne heyecanlı bir duygu yaaaaa çok sevindim. Ya senin çok az kalmışşş yaaaa tam 22 gün varrrrrrrrrr:52::52: Çok heyecanlı gerçekten.

ÇAğlammmmmmmmm canımmmm sizin küsmeleriniz yerim beeeeeen ne güzel aşka ayrı bi heyecan ve AŞK katıyordurrrrr:9::9: zaten düşünsene sürekli eşinle aynısın hiç tartışma küsme yok ne kadar sıkıcı demi :9::9: tabi bunlar sizinki gibi tatlı olursa güzel.

Lavincimm inşallah bugün çoooook ama çooook güzel geçerr:46::46:

:9::9: bu heyecan sıkıcı olmaya basladı ama kusum yaaaaa o böörtlen kafasını sevesim var ama ısırırım seniii amaaa diyesim var ama diyemiyorummm inatcıyım ya suan ondan :60:

zaten buluscaz iki saate o zaman dayanamam ama olsun :60:

Oluyor Çağloom bende ilk yok abi ev toparlanmaz dedim oturdum sinirimden ağladım :27: ağla ağla geberik gibi 1 hafta dolandım.Sonra bir başladı bak şuan evin boyasıda bitti gitti.Geriye çok az şey kaldı.Benim evimde 103 mt2 bitanem projesini çizdim o şekilde kafamda oturttum yoksa eğimli duvarımda vardı orayada büfe yaptırdım falan zaten yerleştireyim maille atıcam bu ev adam olmaz dedim ama oldu maşAllah.Bitmiş halinide görsem artıkın çok daha mesut bahtiyar olcam Çağloommm:52:

ay masallah kuzummm :nazar::nazar: Allah bana da o gunleri gostersinnn yaaa cok feci streslendim hee :27:

meraklardayım meraklardayımmmm kusummmm :52: cek hemen gostert bizeee

ev bakmaya gidiyor da, anne ve babası da takılmış peşine :50: karışmasınlar bişeye de :( kesin o ev sahiplerine veya emlakçıya da rezil olup dönecek. olacağı varsa da olmayacak.

o almamıstır kusum ya kesin babası takılmıstır... kayınbabikde ole bir potansiyel goruyorum herseye karısayım havasında sanki kaynana gibi azcık :19: inşallah karısmazlar bitanem sıkma canını kotu dusunme sizin kısmnitiz neresiyse orası olcak babası bilem karısamaz valla

hahahyyyt cokk guldum caglamm yaa enistenin mesajınaaa :1::1: o mesajdan sonra kci falan kalmaması lazım sende amaa :)) tamam kuzumm yardım edin bana yiaaaa bende kaldım ole bisicik gelmıyoo aklımaa :(

cıx gecmedi sibosum hala inatcıyımmm :27::27: :9: fendimin onu yenmesi gerekio :1::1::1:

kız berfo niye x man e verdin sifreyi kız hayırdırrr :27:

Nejlacımm amin bitanem.. Az kaldı 2 ay 2 hafta 2 gün :17:

Tickerımı yerimmmm! :56::16:

Çağlam mesaja koptuuuuummm :9::9::9: çok tatlı olmuş bu :9:

nurayımmm kusur kalsalar keşke! :31::50:

Elisimm bol şans inşallah istediğin herşeyi bulacaksın elmalı turtamm :16:

Ya tatlı küslük diyince farkettim. Kızlar biz hiç kavga etmiyoruz :26: Bu sıkıntılı bişey mi ya? Daha doğrusu soyle, ben bazen tripleniyorum kucucuk bişeyden ama benim sevgilim kavga etmekten nefret eden biri, bu yuzden direk konusur. ve mantıklı yönlerini anlatır bende hak veririm, o biraz daha mantıken bakıyo yaşı itibariyle sanırım. yani biz tatlı bile olsa pek küslük yaşamıyoruz.

Tabi Allahım nazarlardan korusun ama :31:
Şuana dek bi kere hatırlıyorum onda da yine benim tribimdi gerçi. Ona trip atarken surat yaparken Pelin dedi bana :52: vay efendim nasıl pelin dermiş :27: kıyameti koparmıştım :52:

bi daha da değil pelin, p'sini bile kullanamadı korkusundan :52::9:

ahh yavrum benim yaa:16:

hiç kavga etmeyelim ki biz :16:
hiçbirimiz etmeyelim hep mutlu mesut olalım inşallah, amin :nazar:

Kurabiyem size noldu? Tatlı küslüğünüzü yerim :16::17:

masallah pelommm etmeyin tabii ama kavgalar tuzu biberi derler ufak da olsa rada hos oluyo bence buyuk kavgalar olmasın ama tatlı nazlar niyazlar hos oluyo sizde varmıs zaten :9:

ama genel olarak senin hak vermen cozuyo olayı o noktada... bizimkiler de ole baslıo hep benim triplerim böörtlen de kavgadan nefret eder asla buyutmek istemez hemen mantıklı sekilde acıklar ama sen hak veriosun ya ben genelde vermem :60:

inatcıyım cunku acayip hem de kafamda bişey varsa o illa benim dedigim sekilde olcak ikna oldugum zamanlar olmuyo mu, oluyo tabii ama genelde zor oluyo böörtlen icin o ikna sureci :1:

hazırlıklar yuzunden pelom ya simdide derdimiz ev... ben bişey diyorum mesela böörtlende hemen arastırmaya baslıyo sonra gelip bana o sekilde olmuomus bole olsun diyo mesela mutfagın balkon kapısını değiştircektik neymiş efendim ole ısı kaybı oluyomus

kalorifer peteginin yerini deiştircez neymiş efendim arastırmıs orda ısı kotu noktadan yayıılıyomus

sanırsın mubarek insaat muhendisi basıma :9: senin muhendislik diploman gemi uzerine burası gemi degil askım ev bişi olmaz

evime karısmaaaaaaaaaaaa diye isyan ettim en sonunda

o da ben iyiligimiz icin soyluyorum ne inatcısın askım ben de intcıyım ama napcaz bakalım kim gececek kopruden dedi

gorelim bakalım dedim bende :52::52:

Bayan inatçıııı:33::33: sen böörtlenini görünce dayanamazsın kiiiiii bence birbirinizi görünce direk gülmeye başlayacaksınız :9::9::9:

Ayy yazık ona da yaaaa küsme gerçi tatlı küsmek iyi gelir aşka :1::1: ah şu anne babalar,kesin ısrar etmişlerdir o da hayır diyeyemiştir

Son düzenleme:
Bayan inatçıııı:33::33: sen böörtlenini görünce dayanamazsın kiiiiii bence birbirinizi görünce direk gülmeye başlayacaksınız :9::9::9:

kesin öle olur kusumm zaten gorur gormez ısırır kolumu :60:

ısırma manyaklıgı var beyefendinin nedendir bilinmez boyle bi tatlı kussek de bi yerlerimi ısırsa diye resmen fırsat kolluyo

bir de not tutuyo :60: telefonuna yazmıs... dun aksam sayıyodu askım suana kadar toplam 3 ısırılma cezan vardı bu inatcılıgınla 4 etti.. hemen kaydediyorum borclarını bir ara odersen sevinirim diyo

kopuk mudur nedir :60:

pelomm maşallah kuzum :nazar:
aslında biz de küs kalamayız. sadece benim moralim bozulur. benim sevgilim hiç inatçı değildir, dünyanın kötülüğünü yap sonra dön kusura bakma de herşeyi unutabilir. o mis kalbine aşık oldum ben paşamın. asla kin beslemez, asla olayların altında bişey aramaz.
bence böyle olmaları çok iyi.
bende asla kavga gürültü sevmem, inan sırf ailesi yüzünden arada geriliyorum o kadar. yoksa biz de sizin gibiyiz.
maşallah :nazar:

kesin öle olur kusumm zaten gorur gormez ısırır kolumu :60:

ısırma manyaklıgı var beyefendinin nedendir bilinmez boyle bi tatlı kussek de bi yerlerimi ısırsa diye resmen fırsat kolluyo

bir de not tutuyo :60: telefonuna yazmıs... dun aksam sayıyodu askım suana kadar toplam 3 ısırılma cezan vardı bu inatcılıgınla 4 etti.. hemen kaydediyorum borclarını bir ara odersen sevinirim diyo

kopuk mudur nedir :60:

İlahiii enişteeeeeeeeee çok komik yaaa eee borç borçturr ödemen lazım şekerimmmm

Ayy yazık ona da yaaaa küsme gerçi tatlı küsmek iyi gelir aşka :1::1: ah şu anne babalar,kesin ısrar etmişlerdir o da hayır diyeyemiştir

markete gidicez biz, bizi de götür ev bakmaya ordan markete bırakırsın demişler.
o da götürmüş.
annesi babası elbette baksınlar fikir versinler derdim, evet derdim taa ki onları tanıyana dek. artık demiyorum :1:

Back