- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.821
masallah pelommm etmeyin tabii ama kavgalar tuzu biberi derler ufak da olsa rada hos oluyo bence buyuk kavgalar olmasın ama tatlı nazlar niyazlar hos oluyo sizde varmıs zaten
ama genel olarak senin hak vermen cozuyo olayı o noktada... bizimkiler de ole baslıo hep benim triplerim böörtlen de kavgadan nefret eder asla buyutmek istemez hemen mantıklı sekilde acıklar ama sen hak veriosun ya ben genelde vermem
inatcıyım cunku acayip hem de kafamda bişey varsa o illa benim dedigim sekilde olcak ikna oldugum zamanlar olmuyo mu, oluyo tabii ama genelde zor oluyo böörtlen icin o ikna sureci
hazırlıklar yuzunden pelom ya simdide derdimiz ev... ben bişey diyorum mesela böörtlende hemen arastırmaya baslıyo sonra gelip bana o sekilde olmuomus bole olsun diyo mesela mutfagın balkon kapısını değiştircektik neymiş efendim ole ısı kaybı oluyomus
kalorifer peteginin yerini deiştircez neymiş efendim arastırmıs orda ısı kotu noktadan yayıılıyomus
sanırsın mubarek insaat muhendisi basımasenin muhendislik diploman gemi uzerine burası gemi degil askım ev bişi olmaz
evime karısmaaaaaaaaaaaa diye isyan ettim en sonunda
o da ben iyiligimiz icin soyluyorum ne inatcısın askım ben de intcıyım ama napcaz bakalım kim gececek kopruden dedi
gorelim bakalım dedim bende
İlahiii enişteeeeeeeeee çok komik yaaa eee borç borçturr ödemen lazım şekerimmmm
çağlammm, bu inatçılık bizim burcumuzdan mı kaynaklanıyo nedir
bende böyleyim işte. illa da dediğim olacak. çok zor ikna oluyorum.
şimdiye kadar bizi zorlayan bi durum çıkmamıştı. evlilik sürecinde yaşayıp evlenince tekrar atlatacağımız bişey olarak görüyorum. inşallah öylşe olur
hemen ödemiorum kusummm cunku arada guzel bişey yaparsam ona bitane cezamı siliomus
ohooo yoksa simdiye 100 tane olmustu askım bu inatcılıgınla diyo ama bugun oderim artık mecbur napalım boynumuz kıldan ince
bence kesin burcumuzdan ates grubuyuz ve inatcıyız yapcak bişey yok
bizimkinde de inat yoktur ama mantıklı buluosa bişeyi ne kdr karsı cıkcamı bilse de soyler illa... sonra da defterine not alır oyle su kadar ısırık ceza diye
hey allahım yaaa
Berfoocuum, Elisiçiiimm, Ezgotummmm, Çağlalı kurabiyemmm, Elifiimm, lokumluu Nurayımmm, heyecanlı Laviniimm, Nejlacııımmm, Nihanııımmmm, Yağmuşumm veeeeeeee Minikkkk aşkıımmmm
(unuttuğum varsa çooooooook özür dileriimmmm)
Hepinizeeee ne kadar teşekkür etsem az kiiii... Çok sağ olun...
O salonda benimleydiniz! Adeta yuzlerinizi gördüm sandalyede otururken... Neler hissettiğimi anlatmam imkansızz! Sizz çok özelsiniizz çookk, oyle heyecanlanmıssınız kiii, okurken kalplerimizinn bir olduğunu gördümm, hissettimm!
Çok seviyorumm sizleri... Allah ömrümden eksik etmesin, daima yanımda olunn...
Bugun çok güzel bi gündü... Herşey tam olarak istediğimm gibiydi...
İşten çıktığımda saat 12ydi... yarım saat sonra iş arkadasımdann msj geldiii faksın var yazmıss resmi bi açtımm o da nee nazlım faks yollamıs sirkete yeriimm yaaaa nasıl mutluu olduummmHeyecanlı heyecanlı eksiklerimi tamamlamak için çarşıda gezindim Gelin çiçeksizz olur mu dedim koşarak gittimm miss defneye.. bizim nikah piyango oldugu için hazır almak durumundaydım.. Çok içimee sinmedi ama hiç yoktan iyidir diyerek mor-beyaz tonlarında bi çiçeği kaptım hemencikk Ödemeyi de nakit kartımdan yaptım.. Bankaya gidip para çekeyim dedim, bankamatiğin önüne bi geldim o da ne Kartım yok! O sırada da arkadasımlaa telefonda konusuyorum tesadüf eseri aramıs beni Hemen koşa koşa miss defneye gittimm... zeki kız kartımı vermeyi unutmuss, bende heyecan tavan durumda zaten!
Çıktımm hemen eve gittimm, eve gelirkeen bi yandan da nazlımlaa konusuyoruz allahımm eve girer girmez gördüğümm o minikk kartt ve çiçeğiimmm... nazlım bana 2. şoku yaşattıı ben bi yandann telefonda çığlık atıyorumm çılgınsınn sen diyeeeneysekiii nazlı kuşumm beni sakinleştirdii telefondaa ve biraz da duygusallastık sanırımmm nazlımlaa telefonu kapatıncaa şahidim olucakk arkadasım geldi bizee... Hemen üzerimi giydirdi ve kuafore koştuk Saçım makyajım 1 saat içinde hazır oldu zaten
Sonraa damat bey geldiiii:123: Bizi almayaaaa
Ayy öyle farklıydı kiii! Çok eşsiz bi duyguydu çoook!
Salona vardığımızdaa saat 4e çeyrek vardııı, oyleee heyecanlıydık kiii
sonraaa nikah masasınaa oturupp kocamaannn EVEEEEEEEET'lerimizleee inlettikkk salonuuu
Tebrikler, fotograf cekimleri derken hiçbi şeey anlamadan geçti zatenn
Ardındannn eve geçtik zaten... Yarım saat sonra da imam geldi... Dini nikahımız kıyıldı... O daha da farklı bi duyguymus... Birbirimizi eş ilan ettik... Sonra ben üzerimi giyindimm hoca namaz kılmamızın iyi olacağını soyledi cunku... kayınannim 2 tane seccade yaydı odaya... Ön tarafa erkek, arka tarafa kadın geçiyormus... tekbirle odaya getirdiler aşkımı... acaip bi duyguydu... Ardından namaza durduk... Bildiğim tum duaları okudum ama o anda oyle bi heyecanlandım ki sanki hep aynı duayı okuyomuşum gibi hissettim
Namazımı kıldıktan sonra seccademin üzerine oturup dileklerimi, dualarımı etmeye başladım... O anda aklıma berfin geldi... daha önce dua istemişti cunku bugun hoca da soledi, sizin tum dualarınız kabul olacak, edebildiğiniz kadar dua edin dedi.. Bende hepiniz için ayrı ayrı dua ettimm... Allah kabul eder inşallah
Böyle işte aşklarım...
Ezgotummm nikah salonunaa telgraf gondermişş ama ulaşmadı elime ole çok üzüldüm kiiii aybik bakıcakk salı gunu hemensinir olduk ikimizde çünküüü orda 45 dakka oyalandıkk kimse de bişee getirmediii
Çok dolu dolu, heyecanlı ve bi o kadar da guzel bi gundu. Artık evliyim, şükürler olsun bunu da atlattık...
Allah bugunlerimizi aratmasın...
Berfoocuum, Elisiçiiimm, Ezgotummmm, Çağlalı kurabiyemmm, Elifiimm, lokumluu Nurayımmm, heyecanlı Laviniimm, Nejlacııımmm, Nihanııımmmm, Yağmuşumm veeeeeeee Minikkkk aşkıımmmm
(unuttuğum varsa çooooooook özür dileriimmmm)
Hepinizeeee ne kadar teşekkür etsem az kiiii... Çok sağ olun...
O salonda benimleydiniz! Adeta yuzlerinizi gördüm sandalyede otururken... Neler hissettiğimi anlatmam imkansızz! Sizz çok özelsiniizz çookk, oyle heyecanlanmıssınız kiii, okurken kalplerimizinn bir olduğunu gördümm, hissettimm!
Çok seviyorumm sizleri... Allah ömrümden eksik etmesin, daima yanımda olunn...
Bugun çok güzel bi gündü... Herşey tam olarak istediğimm gibiydi...
İşten çıktığımda saat 12ydi... yarım saat sonra iş arkadasımdann msj geldiii faksın var yazmıss resmi bi açtımm o da nee nazlım faks yollamıs sirkete yeriimm yaaaa nasıl mutluu olduummmHeyecanlı heyecanlı eksiklerimi tamamlamak için çarşıda gezindim Gelin çiçeksizz olur mu dedim koşarak gittimm miss defneye.. bizim nikah piyango oldugu için hazır almak durumundaydım.. Çok içimee sinmedi ama hiç yoktan iyidir diyerek mor-beyaz tonlarında bi çiçeği kaptım hemencikk Ödemeyi de nakit kartımdan yaptım.. Bankaya gidip para çekeyim dedim, bankamatiğin önüne bi geldim o da ne Kartım yok! O sırada da arkadasımlaa telefonda konusuyorum tesadüf eseri aramıs beni Hemen koşa koşa miss defneye gittimm... zeki kız kartımı vermeyi unutmuss, bende heyecan tavan durumda zaten!
Çıktımm hemen eve gittimm, eve gelirkeen bi yandan da nazlımlaa konusuyoruz allahımm eve girer girmez gördüğümm o minikk kartt ve çiçeğiimmm... nazlım bana 2. şoku yaşattıı ben bi yandann telefonda çığlık atıyorumm çılgınsınn sen diyeeeneysekiii nazlı kuşumm beni sakinleştirdii telefondaa ve biraz da duygusallastık sanırımmm nazlımlaa telefonu kapatıncaa şahidim olucakk arkadasım geldi bizee... Hemen üzerimi giydirdi ve kuafore koştuk Saçım makyajım 1 saat içinde hazır oldu zaten
Sonraa damat bey geldiiii:123: Bizi almayaaaa
Ayy öyle farklıydı kiii! Çok eşsiz bi duyguydu çoook!
Salona vardığımızdaa saat 4e çeyrek vardııı, oyleee heyecanlıydık kiii
sonraaa nikah masasınaa oturupp kocamaannn EVEEEEEEEET'lerimizleee inlettikkk salonuuu
Tebrikler, fotograf cekimleri derken hiçbi şeey anlamadan geçti zatenn
Ardındannn eve geçtik zaten... Yarım saat sonra da imam geldi... Dini nikahımız kıyıldı... O daha da farklı bi duyguymus... Birbirimizi eş ilan ettik... Sonra ben üzerimi giyindimm hoca namaz kılmamızın iyi olacağını soyledi cunku... kayınannim 2 tane seccade yaydı odaya... Ön tarafa erkek, arka tarafa kadın geçiyormus... tekbirle odaya getirdiler aşkımı... acaip bi duyguydu... Ardından namaza durduk... Bildiğim tum duaları okudum ama o anda oyle bi heyecanlandım ki sanki hep aynı duayı okuyomuşum gibi hissettim
Namazımı kıldıktan sonra seccademin üzerine oturup dileklerimi, dualarımı etmeye başladım... O anda aklıma berfin geldi... daha önce dua istemişti cunku bugun hoca da soledi, sizin tum dualarınız kabul olacak, edebildiğiniz kadar dua edin dedi.. Bende hepiniz için ayrı ayrı dua ettimm... Allah kabul eder inşallah
Böyle işte aşklarım...
Ezgotummm nikah salonunaa telgraf gondermişş ama ulaşmadı elime ole çok üzüldüm kiiii aybik bakıcakk salı gunu hemensinir olduk ikimizde çünküüü orda 45 dakka oyalandıkk kimse de bişee getirmediii
Çok dolu dolu, heyecanlı ve bi o kadar da guzel bi gundu. Artık evliyim, şükürler olsun bunu da atlattık...
Allah bugunlerimizi aratmasın...
canımmm hepımız burda paylasıyoruz derdımıze derman oluyoruz mutlulugumuzu sevıncımızı paylasıyoruz neden ole dusundunkı sen canım benımmCanlarım ben iyi değilim.Topiğin enerjisini düşürmemek için bir süre yazmama kararı aldım. Kendi içimde çözmem gereken sıkıntılarım,çıkmazlarım var. Bu neşeli topiği bunaltmak istemiyorum böyle şeylerle. Mailden devam ederiz bir süre. Kendimi iyi hissedince yazarım.
Sizi çok seviyorum. Lütfen çok dua edin bana.
selam bebeklerim
bizim evde iyiden iyiye düğün modu var, 1aydan az kaldı artık ablam gidiyorbugün beyaz eşyaları mobilyaları geldi evine. haftaya da çeyizini götürücez artık evi kurulmuş olucak. ben hala nikah elbisemi bulamadım pazartesi bi bakırköy yapıcamm bakalım inşallah bulurum
bide minik çeyizime minik bir parça ekledim işte bu
Eki Görüntüle 652487
Canlarım ben iyi değilim.Topiğin enerjisini düşürmemek için bir süre yazmama kararı aldım. Kendi içimde çözmem gereken sıkıntılarım,çıkmazlarım var. Bu neşeli topiği bunaltmak istemiyorum böyle şeylerle. Mailden devam ederiz bir süre. Kendimi iyi hissedince yazarım.
Canlarım ben iyi değilim.Topiğin enerjisini düşürmemek için bir süre yazmama kararı aldım. Kendi içimde çözmem gereken sıkıntılarım,çıkmazlarım var. Bu neşeli topiği bunaltmak istemiyorum böyle şeylerle. Mailden devam ederiz bir süre. Kendimi iyi hissedince yazarım.
Lavincim bak ne güzel geçmiş günün maşallah, inşallah arkası da gelecek.
Babası demiş ya ona bakma uzar yoksa diyeAnlaşılan düğün dernek kurulmak istiyorlar ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?