Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

çağlammm, bu inatçılık bizim burcumuzdan mı kaynaklanıyo nedir
bende böyleyim işte. illa da dediğim olacak. çok zor ikna oluyorum.
şimdiye kadar bizi zorlayan bi durum çıkmamıştı. evlilik sürecinde yaşayıp evlenince tekrar atlatacağımız bişey olarak görüyorum. inşallah öylşe olur

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun kızlar

İlahiii enişteeeeeeeeee çok komik yaaa eee borç borçturr ödemen lazım şekerimmmm

hemen ödemiorum kusummm cunku arada guzel bişey yaparsam ona bitane cezamı siliomus

ohooo yoksa simdiye 100 tane olmustu askım bu inatcılıgınla diyo ama bugun oderim artık mecbur napalım boynumuz kıldan ince

bence kesin burcumuzdan ates grubuyuz ve inatcıyız yapcak bişey yok
bizimkinde de inat yoktur ama mantıklı buluosa bişeyi ne kdr karsı cıkcamı bilse de soyler illa... sonra da defterine not alır oyle su kadar ısırık ceza diye

hey allahım yaaa

benimki öpücük cezası yapıyo çağlam
bide diyoki tamam senin dediğin olsun ama bu sana pahalıya patlar
...
nihancım hasta mısın :26: ben kaçırdım. çok geçmiş olsun canım.

ben annişle gezmeye gidiyorum canlar, kendinize iyi bakın, öpüyorum hepiniziiii.

Canlarım ben iyi değilim. Topiğin enerjisini düşürmemek için bir süre yazmama kararı aldım. Kendi içimde çözmem gereken sıkıntılarım,çıkmazlarım var. Bu neşeli topiği bunaltmak istemiyorum böyle şeylerle. Mailden devam ederiz bir süre. Kendimi iyi hissedince yazarım.

Sizi çok seviyorum. Lütfen çok dua edin bana.

beni unutmuşsun ama olsunn herşeyin güzel geçmesine çok sevindim zaten fotoğrafında da gözlerinin içi gülüyordu

diyecek söz bulamıyorum aslında çok karışık duygular var içimde, okurken sanki yaşıyor gibi oldum. ne güzel şeylermiş ya, tarifsiz bi mutluluk bu kesinlikle. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun sonsuz mutluluk versin şuan tek diyebileceğim bu:123::123:

bende ablama imam nikahından sonra edeceği duayı yazıp veriyim bari, kendi isteklerimden oluşan

selam bebeklerim

bizim evde iyiden iyiye düğün modu var, 1aydan az kaldı artık ablam gidiyor bugün beyaz eşyaları mobilyaları geldi evine. haftaya da çeyizini götürücez artık evi kurulmuş olucak. ben hala nikah elbisemi bulamadım pazartesi bi bakırköy yapıcamm bakalım inşallah bulurum

bide minik çeyizime minik bir parça ekledim işte bu

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 652540 Eki Görüntüle 652540 Eki Görüntüle 652540 Eki Görüntüle 652540

Eki Görüntüle 652541 Eki Görüntüle 652541 Eki Görüntüle 652541 Eki Görüntüle 652541

Veeee kutlamalar başlasınnnn... Canımmm hayırlı uğurlu olsun.. Bu mutlulukların hep sürsün heeeeppp..
Allah nazardan, kem gözlerden korusun sizi..
Herşey ama herşey gönlünce olsun.. Öpüyorum kocaman seni..

canımmm hepımız burda paylasıyoruz derdımıze derman oluyoruz mutlulugumuzu sevıncımızı paylasıyoruz neden ole dusundunkı sen canım benımm sorunun her neyse tez zamanda kurtulursun ınsallah dualarımız tabıkıı senınlee mervosummm

canımmm gulee gulee kullan cok hoss

Laviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn hoş geldin naptın nasıl geçti anlat hadi hadi hadiiiiiiiii

telomer sağol canım, ben bu ara hep hastayım malesef de ağzım çok kötü su bile içirmiyor...

Bugumm, kaderdaşım... Boşuna demiyorum sanırım ben bu lafı hüzün zamanlarımız bile ortak sanırım
İçine kapanma canım, yoksa her şey daha da çıkmaza dönüşüyor..

Son düzenleme:

ne odlu canım hayırdır.
öyle şeyler yapma kızarız sana sen bizim mutlulgumuzu paylaştın biz seni böylemi bırakcaz

kızımmm bak sen bizi çok hafife alıyosun çağlaaa göster merdaneni

Canım hayırdır ? :26:

böörtlenimi elimden aldı babişkom yaa vergi işlerinin evraklarını duzenlemeye gittiler bugun dusakabin bakıcaktık halbusimki inşallah cabuk gelir aksam bize kalsın bari yaaa huff

karbeyazzz naber

kuzicannn hayırlı olsun yeni cicin

laviinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmissssssssss

mervosss kuzummm gercekten merdanemi alır gelirim ama bak

ne demek topiğin enerjisini bozmak istemiyorum özelse burdan anlatmak istemiosan baska
o zaman dogru maile ne var ne yok yazıosun bize sorunlar konusarak paylasarak cozlur yoksa dag gibi buyur dua elbette edicez ama ne icin edicez ne oldu ne bitti hele bi anlat bakalım...

Kızlarrr kardeşceğizimden bilgisayarı almayı bekledim ama nihayet yazıyorum:)

Baştan başlayayım, dün maalesef çorap almayı unutmuştum,evdeki çorabım da bollaşmıştı en iyisi yolda alayım dedim.

Çıktım evden,minibüse bindim minibüsten indim ordan bir mağazaya. Çorabın ödemesini yapıp doğğğru kabine

Neyse çorabımı giyindim, pastaneye gittim franbuazlı çikolatalı bir pasta aldım ve sevgilimin evine giden ikinci minibüse bindim.

Evinin yakınında indim,gelip beni duraktan aldı sevgilicik

Eve geldik ben giremiyorumİçerden babasının sesi 'misafirimiz gelmiş,gel içeri gel kızım'

Neyse attım kendimi içeri,annesi babası,abisi ve kız kardeşi evdeydi. Ben öptüm hepsini tek tek. Abisiyle kızkardeşini tanıyorum ama anne babasını ilk defa görüyordum. Babası konuşkan sıcak kanlı bir insan,içim ısındı kendisine. En çok da onunla sohbet ettik.Annesinin de birkaç tane beni beğenen bakışını yakaladım

Konuştuk ettik,babası'Siz bilirsini yanlış anlamayın ama 2-3 sene oldu artık, biz artık sizin mürüvetinizi görmek istiyoruz,evinizi kurun artık' dedi. Ben tabi döndüm,cevap veremedim benim adama baktım.

Babası demez mi'Ona bırakma sen,ona kalırsa daha çok uzar gider'

Neyse onları böyle uzatmama heveslisi görünce ben de mutlu oldum. Ailecek çok fanatikler,babası sordu 'Hangi takımı tutuyorsun?',benim gözler bizimkinde ben dedim 'Aslında takım tutmuyordum ama oğlunuzun hatırı için Galatasaraylıyım'dedim.

Bi sevindiler görmeyin

Bu arada annem aradı hala orda mısın diye,ben de sinirlendimAma belli etmedim tabii.

Neyse benim evim bayağı uzak onların evine, babası bir ısrar kızım ben bırakayım diye. Bir şey diyemedim ısrarları görünce,sevgilimin babası ve annesi önde,benle sevgilim arkada beni bırakmaya geldiler. Evin önüne bir geldik ki babam

Sevgilim panik oldu, babam garip garip bize baktı

İndik araabadan babalar tanıştı bizim ayaküstü, sonra babam onları eve davet etti ama gelmediler.

Onları uğurladım çıktım eve.

İşte böyle geçti bizim aileyle tanışma hikayemiz

Lavincim bak ne güzel geçmiş günün maşallah, inşallah arkası da gelecek.
Babası demiş ya ona bakma uzar yoksa diye Anlaşılan düğün dernek kurulmak istiyorlar ne güzel.

Lavincim bak ne güzel geçmiş günün maşallah, inşallah arkası da gelecek.
Babası demiş ya ona bakma uzar yoksa diye Anlaşılan düğün dernek kurulmak istiyorlar ne güzel.

Açık açık söylediler,böyle açıktan konuşmalarını beklemiyordum,cevap da veremedim

Atanmaysa atandınız işte tamam,ömür geçiyor evinizi kurun öyle yaşayın.
Evinizi,yuvanızı bilin dedi.

Çok mutlu oldum, sevdik galiba birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…