- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.781
onlarınn heycanı bızım heycanımız, onların mutlulugu bızım mutlulugumuz kiibende ıyıyımm sukur kuzucummm :)
Eyet eyet biz demek onlar demek onlar demek biz demek =
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Allah iyiliğini versin o zaman kuzuuu
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlarınn heycanı bızım heycanımız, onların mutlulugu bızım mutlulugumuz kiibende ıyıyımm sukur kuzucummm :)
Gunaydiiinn asklarimmm gunaydiinnn
Ne guzeel bi guunn
Hepinize tuum iyi dilek ve dualariniz icin tesekkurler ballarim. Rabbim size de yasatsin bu mutlulugu insallah dualarimdasiniz canlarimmm
Nihancimm cok gecmis olsun bitanem. Doktora gittin mi? Bence doktora git yuksek ihtimal stresten olmus bi yaradir ama hayatini olumsuz etkiliyor suanbu arada kizlar facebooktan goruyorlar
Laviiiiiiiiiiiiiimmmm
Buyuuukk gunn!!! Tum dualarim srninle kuzum umarim cok guzel gececek ve hereey yolunda olucakk.![]()
Bugün nişanlıcanla nikah şekeri ve davetiye seçmeye gidicez bebeklerimÇok heyecanlıyım
![]()
Bugün nişanlıcanla nikah şekeri ve davetiye seçmeye gidicez bebeklerimÇok heyecanlıyım
![]()
![]()
Gunaydiiinn asklarimmm gunaydiinnn
Ne guzeel bi guunn
Hepinize tuum iyi dilek ve dualariniz icin tesekkurler ballarim. Rabbim size de yasatsin bu mutlulugu insallah dualarimdasiniz canlarimmm
Nihancimm cok gecmis olsun bitanem. Doktora gittin mi? Bence doktora git yuksek ihtimal stresten olmus bi yaradir ama hayatini olumsuz etkiliyor suanbu arada kizlar facebooktan goruyorlar
Laviiiiiiiiiiiiiimmmm
Buyuuukk gunn!!! Tum dualarim srninle kuzum umarim cok guzel gececek ve hereey yolunda olucakk.![]()
Berfoocuum, Elisiçiiimm, Ezgotummmm, Çağlalı kurabiyemmm, Elifiimm, lokumluu Nurayımmm, heyecanlı Laviniimm, Nejlacııımmm, Nihanııımmmm, Yağmuşumm veeeeeeee Minikkkk aşkıımmmm
(unuttuğum varsa çooooooook özür dileriimmmm)
Hepinizeeee ne kadar teşekkür etsem az kiiii... Çok sağ olun...
O salonda benimleydiniz! Adeta yuzlerinizi gördüm sandalyede otururken... Neler hissettiğimi anlatmam imkansızz! Sizz çok özelsiniizz çookk, oyle heyecanlanmıssınız kiii, okurken kalplerimizinn bir olduğunu gördümm, hissettimm!
Çok seviyorumm sizleri... Allah ömrümden eksik etmesin, daima yanımda olunn...
Bugun çok güzel bi gündü... Herşey tam olarak istediğimm gibiydi...
İşten çıktığımda saat 12ydi... yarım saat sonra iş arkadasımdann msj geldiii faksın var yazmıss resmi bi açtımm o da nee nazlım faks yollamıs sirkete yeriimm yaaaa nasıl mutluu olduummmHeyecanlı heyecanlı eksiklerimi tamamlamak için çarşıda gezindim
Gelin çiçeksizz olur mu dedim koşarak gittimm miss defneye.. bizim nikah piyango oldugu için hazır almak durumundaydım.. Çok içimee sinmedi ama hiç yoktan iyidir diyerek mor-beyaz tonlarında bi çiçeği kaptım hemencikk
Ödemeyi de nakit kartımdan yaptım.. Bankaya gidip para çekeyim dedim, bankamatiğin önüne bi geldim o da ne
Kartım yok! O sırada da arkadasımlaa telefonda konusuyorum tesadüf eseri aramıs beni
Hemen koşa koşa miss defneye gittimm... zeki kız kartımı vermeyi unutmuss, bende heyecan tavan durumda zaten!
Çıktımm hemen eve gittimm, eve gelirkeen bi yandan da nazlımlaa konusuyoruz allahımm eve girer girmez gördüğümm o minikk kartt ve çiçeğiimmm... nazlım bana 2. şoku yaşattıı ben bi yandann telefonda çığlık atıyorumm çılgınsınn sen diyeeeneysekiii nazlı kuşumm beni sakinleştirdii telefondaa ve biraz da duygusallastık sanırımmm
nazlımlaa telefonu kapatıncaa şahidim olucakk arkadasım geldi bizee... Hemen üzerimi giydirdi ve kuafore koştuk
Saçım makyajım 1 saat içinde hazır oldu zaten
![]()
Sonraa damat bey geldiiii:123: Bizi almayaaaa
Ayy öyle farklıydı kiii! Çok eşsiz bi duyguydu çoook!
Salona vardığımızdaa saat 4e çeyrek vardııı, oyleee heyecanlıydık kiii![]()
sonraaa nikah masasınaa oturupp kocamaannn EVEEEEEEEET'lerimizleee inlettikkk salonuuu
Tebrikler, fotograf cekimleri derken hiçbi şeey anlamadan geçti zatenn
Ardındannn eve geçtik zaten... Yarım saat sonra da imam geldi... Dini nikahımız kıyıldı... O daha da farklı bi duyguymus... Birbirimizi eş ilan ettik... Sonra ben üzerimi giyindimm hoca namaz kılmamızın iyi olacağını soyledi cunku... kayınannim 2 tane seccade yaydı odaya... Ön tarafa erkek, arka tarafa kadın geçiyormus... tekbirle odaya getirdiler aşkımı... acaip bi duyguydu... Ardından namaza durduk... Bildiğim tum duaları okudum ama o anda oyle bi heyecanlandım ki sanki hep aynı duayı okuyomuşum gibi hissettim![]()
Namazımı kıldıktan sonra seccademin üzerine oturup dileklerimi, dualarımı etmeye başladım... O anda aklıma berfin geldi... daha önce dua istemişti cunku bugun hoca da soledi, sizin tum dualarınız kabul olacak, edebildiğiniz kadar dua edin dedi.. Bende hepiniz için ayrı ayrı dua ettimm... Allah kabul eder inşallah
Böyle işte aşklarım...
Ezgotummm nikah salonunaa telgraf gondermişş ama ulaşmadı elime ole çok üzüldüm kiiii aybik bakıcakk salı gunu hemensinir olduk ikimizde çünküüü orda 45 dakka oyalandıkk kimse de bişee getirmediii
Çok dolu dolu, heyecanlı ve bi o kadar da guzel bi gundu. Artık evliyim, şükürler olsun bunu da atlattık...
Allah bugunlerimizi aratmasın...
Elisiimmm ne guzel bi haber buuuinsallah gonlune gore bulucaksin tatlimmm
bizde daha bakmadik. Organizasyonla bile gorusemedik :/ benim isten cikis surem uzadikca hersey daha ileriye atilmis oldu.. bu hafta son zwten bugun pazartesi ve muhtemeln sali da calismiyorum geriye 3 gun kaliyo zaten
![]()
Bu arada nikah magnetlerini pembe beyaz yaptirdimaskim da dio herseye pembe olmasa olmaz mi
olmaz cicim dedim bende
Daha sirada davetiyeler varpembe beyaz istiyorum diorum nolur davetiyeye yapmayalim dio
bebegimm benim yaaa isirasim geldi yinee
![]()
wuhuuuu :)) secerr secmez gosterr bizee elisssss![]()
acılınnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
pelommmm benimmmmm limonatamm bebegimmmmmmm oyle cok cok cok cok mutluyum ki sizin adınızaaaaagercekten ordaydık kusummmm gercekten yasadıkkk ask dolu fıstıgım benimmm ask dolu yuvanıza cok az kaldı sonra sıra elisom da ayyyy
yerim ben hepinizi yaaa
bana mailden fotocuk atprensesimi cok merak ediorummm
lavinimmmmmmm ne kadar hanım hanımcık olmussun seeen bugun buyuk gun dimiiiiiiiiiiiii insallah cok cok cok guzel gececekkk ve cok yakında bir tarihle geleceksinnn insallaaaahayy yine duygulandımmm topiğimizde ilk paylastıklarımıza gitti aklımmmm
işte simdi senin icin de guzel telaslar baslıyor
nihanım gecmişler olsun kusummmmmmmm dikkat et kendineeee
beachclub hosgeldin aramıza kendini tanıtsana? ne zaman dugunun hazırlıklar falan
acılınnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
pelommmm benimmmmm limonatamm bebegimmmmmmm oyle cok cok cok cok mutluyum ki sizin adınızaaaaagercekten ordaydık kusummmm gercekten yasadıkkk ask dolu fıstıgım benimmm ask dolu yuvanıza cok az kaldı sonra sıra elisom da ayyyy
yerim ben hepinizi yaaa
bana mailden fotocuk atprensesimi cok merak ediorummm
lavinimmmmmmm ne kadar hanım hanımcık olmussun seeen bugun buyuk gun dimiiiiiiiiiiiii insallah cok cok cok guzel gececekkk ve cok yakında bir tarihle geleceksinnn insallaaaahayy yine duygulandımmm topiğimizde ilk paylastıklarımıza gitti aklımmmm
işte simdi senin icin de guzel telaslar baslıyor
nihanım gecmişler olsun kusummmmmmmm dikkat et kendineeee
beachclub hosgeldin aramıza kendini tanıtsana? ne zaman dugunun hazırlıklar falan
Çağloommmm benimmm bebeimmmPeloomdan sonra benide ayrı bir heyecan sardı.Pelomun resimlerine bakmaya doyamadım
Aynı heyecanı yaşamama çok az kaldı.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzel duyguyu.1 nisanda şaka gibi ama şaka olmayan bir heyecan
ay kurban olurum ben bebeklerime ya çok seviyorum sizi
Buraya birgün girmiim eksiğim çok eksik.Ne seçtiysem fotosunu çekip atıcam.
bir küçücük berfincik varmışş
![]()
seni yeğrimmmmmmmmmmm merakla 1 nisanı beklioruz simdik deee yasasınnnnnnnnnnn
ben butun heyecanların hepsini top yekun bi gunde yasıcam insallah ya nisanım istemem sözüm de ole olmustu hepsi tek gunde
ne kolaycı kızım ben yeaaat tabikidee secimini yediğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz de seni cok seviyoruzzz
herseyleri secsek de bitse su gunler ama elisom yaa valla sıkıldım ben heee böörtlencikle küstük yine (ama tatlı küslük) tatlısı nası oluyo bilmiorum ama öle
yani inatlasıyoruz diyim kısacabu hazırlık surecinde iki inatcı keci olduk litfen artık bitsin yaa
![]()
berfoooom berfomm benim güzel berfommmmnası gidio bakim merdanelik bir durum yok dimi
![]()
Benimde tanışma isteme söz nişan hepsi biraradaydı ÇağloommmHepsi birden çıktı.İyi düşüp bayılmadım
Aynen bitanem bende çok yoruldum beklemek çok ama çok yoruyor insanı inan ki.Auuuhuuu o bizdede oluyor Çağloommm tatlı küslük olmadan evlilik hazırlığı olmuyor ama minik küçücük sürüyor yerini gülüşmelere bırakıyor.Olsun azcık o da tuzu biberi
ama gerçekten bitsin imanım gevrediii
![]()