Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pelmiğiiim ağlatacaksın sen beni ama....
Nasıl duygulu yazmışsın kuzum benim, heyecanın, mutluluğun km.leri alt edip hissediliyor burdan.:nazar::nazar:
Hep böyle mutlu ol, aşk dolu ol bebeğim.
Dün derste bile aklımdaydın biliyor musun?
Kıyafetini, seni çok merak ediyorum ama ben, nerden görüyo herkes ya :50::31:
Artık beklemek hem daha huzurlu hem de daha güzel geçecek tatlım, tabi biraz da daha sabırsızca:17:
Olsun az kaldı gelinliğini giydiğinde de burdan dualar edeceğiz inşallah.:16::16::16:

Lavinim Lavinim:52::52::52:
Büyük gün bugün değil mi....
Ayyy ne de güzeldir o heyecanınız yerim seniii....:52:
İnşallah harika geçer her saniyesi, mutlu haberlerini bekliyorum tatlıım.

Pufitooom enişte sana olan aşkından ne rüyalar görüyo öyle çok güldüm çok tatlısınız :nazar:

Benim ağzımdaki yara da tüm ağzımı kapladı, yemek bile zor yiyorum:50:
Dua edin bebekler olur mu canım çok yanıyo:14:

Son düzenleme:
Gunaydiiinn asklarimmm gunaydiinnn :16:

Ne guzeel bi guunn :17:

Hepinize tuum iyi dilek ve dualariniz icin tesekkurler ballarim. Rabbim size de yasatsin bu mutlulugu insallah dualarimdasiniz canlarimmm :16:

Nihancimm cok gecmis olsun bitanem. Doktora gittin mi? Bence doktora git yuksek ihtimal stresten olmus bi yaradir ama hayatini olumsuz etkiliyor suan :50: bu arada kizlar facebooktan goruyorlar :1:

Laviiiiiiiiiiiiiimmmm:52::52::52:
Buyuuukk gunn!!! Tum dualarim srninle kuzum umarim cok guzel gececek ve hereey yolunda olucakk. :16::16::16:

Bugün nişanlıcanla nikah şekeri ve davetiye seçmeye gidicez bebeklerim:16: Çok heyecanlıyım :52::52:

Hepinize tuum iyi dilek ve dualariniz icin tesekkurler ballarim. Rabbim size de yasatsin bu mutlulugu insallah dualarimdasiniz canlarimmm :16:

Nihancimm cok gecmis olsun bitanem. Doktora gittin mi? Bence doktora git yuksek ihtimal stresten olmus bi yaradir ama hayatini olumsuz etkiliyor suan :50: bu arada kizlar facebooktan goruyorlar :1:

Buyuuukk gunn!!! Tum dualarim srninle kuzum umarim cok guzel gececek ve hereey yolunda olucakk. :16::16::16:

Çok teşekkür ederimmmmm, içimdeki mutluluk dalgalarından tüm varlığınızı kalbimde hissediyorumm:16:

Bugün nişanlıcanla nikah şekeri ve davetiye seçmeye gidicez bebeklerim:16: Çok heyecanlıyım :52::52:

Merakla bekliyoruz seçimlerinizi:8:

Pelommm bizde sizin gibi nikah ve imam nikahını aynı gün yapıcaz:16: Nişanlıcanda öyle istiyordu.Ailemlede konuştuk.Anneme sizi örnek verdim :16: tamam ozaman dedi.:52:

Elisiimmm ne guzel bi haber buuu :16: insallah gonlune gore bulucaksin tatlimmm :16: bizde daha bakmadik. Organizasyonla bile gorusemedik :/ benim isten cikis surem uzadikca hersey daha ileriye atilmis oldu.. bu hafta son zwten bugun pazartesi ve muhtemeln sali da calismiyorum geriye 3 gun kaliyo zaten :1:

Bu arada nikah magnetlerini pembe beyaz yaptirdim :27: askim da dio herseye pembe olmasa olmaz mi:27: olmaz cicim dedim bende:9:
Daha sirada davetiyeler var :1:pembe beyaz istiyorum diorum nolur davetiyeye yapmayalim dio :27: bebegimm benim yaaa isirasim geldi yinee:9:

Sağ ol Pelincim, doktora gittim, sinüzit kaynaklı dedi, tabi stres de var. :50:
Ama su bile içemiyorum şu an:14:

Berfoocuum, Elisiçiiimm, Ezgotummmm, Çağlalı kurabiyemmm, Elifiimm, lokumluu Nurayımmm, heyecanlı Laviniimm, Nejlacııımmm, Nihanııımmmm, Yağmuşumm veeeeeeee Minikkkk aşkıımmmm:16::16::16::16::16:
(unuttuğum varsa çooooooook özür dileriimmmm)

Hepinizeeee ne kadar teşekkür etsem az kiiii... Çok sağ olun...

O salonda benimleydiniz! Adeta yuzlerinizi gördüm sandalyede otururken... Neler hissettiğimi anlatmam imkansızz! Sizz çok özelsiniizz çookk, oyle heyecanlanmıssınız kiii, okurken kalplerimizinn bir olduğunu gördümm, hissettimm!

Çok seviyorumm sizleri... Allah ömrümden eksik etmesin, daima yanımda olunn...

Bugun çok güzel bi gündü... Herşey tam olarak istediğimm gibiydi...

İşten çıktığımda saat 12ydi... yarım saat sonra iş arkadasımdann msj geldiii faksın var yazmıss resmi bi açtımm o da nee nazlım faks yollamıs sirkete yeriimm yaaaa nasıl mutluu olduummm :1: Heyecanlı heyecanlı eksiklerimi tamamlamak için çarşıda gezindim :1: Gelin çiçeksizz olur mu dedim koşarak gittimm miss defneye.. bizim nikah piyango oldugu için hazır almak durumundaydım.. Çok içimee sinmedi ama hiç yoktan iyidir diyerek mor-beyaz tonlarında bi çiçeği kaptım hemencikk :1: Ödemeyi de nakit kartımdan yaptım.. Bankaya gidip para çekeyim dedim, bankamatiğin önüne bi geldim o da ne :53: Kartım yok! O sırada da arkadasımlaa telefonda konusuyorum tesadüf eseri aramıs beni :1: Hemen koşa koşa miss defneye gittimm... zeki kız kartımı vermeyi unutmuss, bende heyecan tavan durumda zaten!

Çıktımm hemen eve gittimm, eve gelirkeen bi yandan da nazlımlaa konusuyoruz allahımm eve girer girmez gördüğümm o minikk kartt ve çiçeğiimmm... nazlım bana 2. şoku yaşattıı ben bi yandann telefonda çığlık atıyorumm çılgınsınn sen diyeee:9: neysekiii nazlı kuşumm beni sakinleştirdii telefondaa ve biraz da duygusallastık sanırımmm :31: nazlımlaa telefonu kapatıncaa şahidim olucakk arkadasım geldi bizee... Hemen üzerimi giydirdi ve kuafore koştuk :1: Saçım makyajım 1 saat içinde hazır oldu zaten :16:

Sonraa damat bey geldiiii :17::123: Bizi almayaaaa :17::69:

Ayy öyle farklıydı kiii! Çok eşsiz bi duyguydu çoook!

Salona vardığımızdaa saat 4e çeyrek vardııı, oyleee heyecanlıydık kiii :17:

sonraaa nikah masasınaa oturupp kocamaannn EVEEEEEEEET'lerimizleee inlettikkk salonuuu :69:

Tebrikler, fotograf cekimleri derken hiçbi şeey anlamadan geçti zatenn :17:

Ardındannn eve geçtik zaten... Yarım saat sonra da imam geldi... Dini nikahımız kıyıldı... O daha da farklı bi duyguymus... Birbirimizi eş ilan ettik... Sonra ben üzerimi giyindimm hoca namaz kılmamızın iyi olacağını soyledi cunku... kayınannim 2 tane seccade yaydı odaya... Ön tarafa erkek, arka tarafa kadın geçiyormus... tekbirle odaya getirdiler aşkımı... acaip bi duyguydu... Ardından namaza durduk... Bildiğim tum duaları okudum ama o anda oyle bi heyecanlandım ki sanki hep aynı duayı okuyomuşum gibi hissettim :30:

Namazımı kıldıktan sonra seccademin üzerine oturup dileklerimi, dualarımı etmeye başladım... O anda aklıma berfin geldi... daha önce dua istemişti cunku bugun hoca da soledi, sizin tum dualarınız kabul olacak, edebildiğiniz kadar dua edin dedi.. Bende hepiniz için ayrı ayrı dua ettimm... Allah kabul eder inşallah :16:

Böyle işte aşklarım...

Ezgotummm nikah salonunaa telgraf gondermişş ama ulaşmadı elime ole çok üzüldüm kiiii aybik bakıcakk salı gunu hemen :14: sinir olduk ikimizde çünküüü orda 45 dakka oyalandıkk kimse de bişee getirmediii :25:

Çok dolu dolu, heyecanlı ve bi o kadar da guzel bi gundu. Artık evliyim, şükürler olsun bunu da atlattık...

Allah bugunlerimizi aratmasın...

tarifi olmayan duygular içindeyim. gözlerim dolu dolu. o yaş akmıyo da, duruyo göz pınarımda, böyle burnumun direği sızlıyo resmen. inan bunu yaşadığım nadir anlardan birindeyim.
mutluluk hiç bırakmasın peşinizi pelinim. en zor anlarımız dediğiniz de bile gülebilecek, tüm sorunları aşabilecek bir sebep versin rabbim. ellerinizin kenetlerini hiçbir şey açamasın.
tüm duaların kabul olsun. eşin, iki ömürde de eşruhun olmaya devam etsin. ahirette de bırakmayın birbirinizi. öyle sevin, öyle sayın.
:nazar:
seni çok seviyorum bebek yüzlü lokumum :54:

...
nazomm eniştenin rüyası çok komik :9: en çokta hansla konuşuyorum demene güldüm :1: yerim seniii ben ya, yemelere doyamadığım lokuuummm :16:
...
lavinimm bugün de kalbimiz seninle atıyor. inşallah herşey çok güzel başlayacak. ilk izlenimler, ilk iletişim çok sağlam olacak. elbisen de tam kararında.
mutluluktan uçan bi lavin olarak gel ve bize herşeyi anlat
canımm canım benimm :nazar:
...
iyiki varsınız bebeklerimmmm :16:
ansızın gülümsetip ansızın duygulandıran, böyle güzel duyduları yaşatabilen canım dostlarım :nazar:

Son düzenleme:
acılınnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm :10:

pelommmm benimmmmm limonatamm bebegimmmmmmm oyle cok cok cok cok mutluyum ki sizin adınızaaaaa :16::16: gercekten ordaydık kusummmm gercekten yasadıkkk ask dolu fıstıgım benimmm ask dolu yuvanıza cok az kaldı sonra sıra elisom da ayyyy :5: yerim ben hepinizi yaaa

bana mailden fotocuk at :61: prensesimi cok merak ediorummm :54:

lavinimmmmmmm ne kadar hanım hanımcık olmussun seeen bugun buyuk gun dimiiiiiiiiiiiii insallah cok cok cok guzel gececekkk ve cok yakında bir tarihle geleceksinnn insallaaaah :16::16::16::16: ayy yine duygulandımmm topiğimizde ilk paylastıklarımıza gitti aklımmmm
işte simdi senin icin de guzel telaslar baslıyor :16::16::16::16::16::16:

nihanım gecmişler olsun kusummmmmmmm dikkat et kendineeee

beachclub hosgeldin aramıza kendini tanıtsana? ne zaman dugunun hazırlıklar falan :52:

Elisiimmm ne guzel bi haber buuu :16: insallah gonlune gore bulucaksin tatlimmm :16: bizde daha bakmadik. Organizasyonla bile gorusemedik :/ benim isten cikis surem uzadikca hersey daha ileriye atilmis oldu.. bu hafta son zwten bugun pazartesi ve muhtemeln sali da calismiyorum geriye 3 gun kaliyo zaten :1:

Bu arada nikah magnetlerini pembe beyaz yaptirdim :27: askim da dio herseye pembe olmasa olmaz mi:27: olmaz cicim dedim bende:9:
Daha sirada davetiyeler var :1:pembe beyaz istiyorum diorum nolur davetiyeye yapmayalim dio :27: bebegimm benim yaaa isirasim geldi yinee:9:

İnşAllah bitanem :16: Çalışırken herşeyle sadece kısa sürede ilgilenmen gerekio.Mesela normalde ben araştırırım ama zaman yok ki işte pelooommm.Kısıtlı süre olduğu için mecbur gittiğimiz gün hallediyoruz bizde. OOhh çalışma bitanem zaten şuan çoktan işten cıkmış kendi işlerinle ilgilenmen gerekiodu.Bi zahmet versinler izin.:20: pembe beyaz çok güzel pelom ya hanimiş nikah magnetleri resmi var mı pelom??? pembe beyaz favoriiiii bebişim :16:

wuhuuuu :)) secerr secmez gosterr bizee elisssss :16:

Hemencik kuzucum :27:

pelommmm benimmmmm limonatamm bebegimmmmmmm oyle cok cok cok cok mutluyum ki sizin adınızaaaaa :16::16: gercekten ordaydık kusummmm gercekten yasadıkkk ask dolu fıstıgım benimmm ask dolu yuvanıza cok az kaldı sonra sıra elisom da ayyyy :5: yerim ben hepinizi yaaa

lavinimmmmmmm ne kadar hanım hanımcık olmussun seeen bugun buyuk gun dimiiiiiiiiiiiii insallah cok cok cok guzel gececekkk ve cok yakında bir tarihle geleceksinnn insallaaaah :16::16::16::16: ayy yine duygulandımmm topiğimizde ilk paylastıklarımıza gitti aklımmmm

beachclub hosgeldin aramıza kendini tanıtsana? ne zaman dugunun hazırlıklar falan :52:

Çağloommmm benimmm bebeimmm:16: Peloomdan sonra benide ayrı bir heyecan sardı.Pelomun resimlerine bakmaya doyamadım:16: Aynı heyecanı yaşamama çok az kaldı.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzel duyguyu.1 nisanda şaka gibi ama şaka olmayan bir heyecan :16: ay kurban olurum ben bebeklerime ya çok seviyorum sizi:16: Buraya birgün girmiim eksiğim çok eksik.Ne seçtiysem fotosunu çekip atıcam.

:52::52::52: bir küçücük berfincik varmışş:52::52::52:

Çağloommmm benimmm bebeimmm:16: Peloomdan sonra benide ayrı bir heyecan sardı.Pelomun resimlerine bakmaya doyamadım:16: Aynı heyecanı yaşamama çok az kaldı.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzel duyguyu.1 nisanda şaka gibi ama şaka olmayan bir heyecan :16: ay kurban olurum ben bebeklerime ya çok seviyorum sizi:16: Buraya birgün girmiim eksiğim çok eksik.Ne seçtiysem fotosunu çekip atıcam.

seni yeğrimmmmmmmmmmm merakla 1 nisanı beklioruz simdik deee yasasınnnnnnnnnnn :8::8::8:

ben butun heyecanların hepsini top yekun bi gunde yasıcam insallah ya nisanım istemem sözüm de ole olmustu hepsi tek gunde :60:

ne kolaycı kızım ben yeaa :27::27: at tabikidee secimini yediğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz de seni cok seviyoruzzz :16::16:

herseyleri secsek de bitse su gunler ama elisom yaa valla sıkıldım ben heee böörtlencikle küstük yine (ama tatlı küslük) tatlısı nası oluyo bilmiorum ama öle :60:

yani inatlasıyoruz diyim kısaca :9: bu hazırlık surecinde iki inatcı keci olduk litfen artık bitsin yaa:9:

:52::52::52: bir küçücük berfincik varmışş:52::52::52:

berfoooom berfomm benim güzel berfommmm :8::8::8: nası gidio bakim merdanelik bir durum yok dimi :61:

seni yeğrimmmmmmmmmmm merakla 1 nisanı beklioruz simdik deee yasasınnnnnnnnnnn :8::8::8:

ben butun heyecanların hepsini top yekun bi gunde yasıcam insallah ya nisanım istemem sözüm de ole olmustu hepsi tek gunde :60:

ne kolaycı kızım ben yeaa :27::27: at tabikidee secimini yediğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz de seni cok seviyoruzzz :16::16:

herseyleri secsek de bitse su gunler ama elisom yaa valla sıkıldım ben heee böörtlencikle küstük yine (ama tatlı küslük) tatlısı nası oluyo bilmiorum ama öle :60:

yani inatlasıyoruz diyim kısaca :9: bu hazırlık surecinde iki inatcı keci olduk litfen artık bitsin yaa:9:

Benimde tanışma isteme söz nişan hepsi biraradaydı Çağloommm :27: Hepsi birden çıktı.İyi düşüp bayılmadım:27: Aynen bitanem bende çok yoruldum beklemek çok ama çok yoruyor insanı inan ki.Auuuhuuu o bizdede oluyor Çağloommm tatlı küslük olmadan evlilik hazırlığı olmuyor ama minik küçücük sürüyor yerini gülüşmelere bırakıyor.Olsun azcık o da tuzu biberi:16: ama gerçekten bitsin imanım gevrediii :9:

Son düzenleme:
[video=youtube;GyRd3NNSqco]http://www.youtube.com/watch?v=GyRd3NNSqco[/video]

ooohhh oohhhh :52::52::52:

Benimde tanışma isteme söz nişan hepsi biraradaydı Çağloommm :27: Hepsi birden çıktı.İyi düşüp bayılmadım:27: Aynen bitanem bende çok yoruldum beklemek çok ama çok yoruyor insanı inan ki.Auuuhuuu o bizdede oluyor Çağloommm tatlı küslük olmadan evlilik hazırlığı olmuyor ama minik küçücük sürüyor yerini gülüşmelere bırakıyor.Olsun azcık o da tuzu biberi:16: ama gerçekten bitsin imanım gevrediii :9:

aynen kusummmmm iyiki dusup bayılmamısız :9:

ay elisomm o kdr zaman bekledim ama su son aylar kadar hiç yorulmadım yaaa benim de imanım gevredi ki daha da geride yani ev telaslarımız tam anlaıyla baslamadı ayyyy nasıl biter onca sey diye aklımı kacrcak gibi oluyorum

bide sorunlar cıkınca kafamdakine uymayınca hiçbişey daha da zor oluyooo... calısma odamıza kose takımı istioduk ama yatak da olsun istedigimiz icin olmuyoo alan kucuk geliyo en korktugum seydi ben de evimi buyuk sanırdım 140 m2 eve sıgamıyorum anlamadım gitti :26: plansız mıdır nedir :19:

kızlarrrrrrr :17: 13 martt askosunn dogum günüsü yaa ne alabilrimm ? Parklak fikirlerinizee ihtiyacmm varr :) beraber olmıcaz bu arada pazartesi yada salı gidicek anlamlı bi hedaayee lazımmm :D:52:

Back