- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Allahım ısırmak istiyorum o kolyeyi.Çok güzel yaa,iyi günlerde kullan pufum. Ne güzel vakit geçirmişsiniz,biz de beraberdik bugün. Ama akşamları da onla olmak istiyorum bennn. Nişan yapacaktınız diye hatırlıyorum,yanlış mıyım ? :44:
eveet kuzuum ama vazgeecctıııkkzaten söz dediğimizde nişan gibi oldu pastalar hediyeler yetti bize ailelere dedik istemooruz diye timam dediler artık kınayaa, düğüne saklıcaz kurtlarımızı
Beenndee dibinden ayrılmaaak istemıyoorumm yaaaa bin kere geri dönüp sarılıyoruuuzz ayrılık vakitlerinde
Tez vakitte kavuşursunuz inşallah.:78: Bizim de seneye Şubat'a nişan görünüyor gibi ama bakalım.
amiiiiiiiiiiiiinnn buguuum buguuuummm
sizde 2014te mi düşünüosunuz kusum düğünü?
Öyle görünüyor Nazlım.Annemler benden çok açıyorlar evlilik muhabbetini.
sormaa bebegımmm ben artık pek evlılık konusmuorum acıkcası kafamda 2013ünü tamamen bitirdiğim içinn kayınannimm bize bankada hesap açın bebekleriniz için diyoo evlendıkten sonra haftasonları al cocukları bız basbasa kalalım dersek eger almıcakmıs eğer bian evel hesap acıp bebeklerımızın sosyal aktvıtelerı ıcın para bırıktırmeye baslamassak Babanesi halıları alalım diyo, benım annem tencereleri alsakmı acaba diyoo Hakkımızda hayırlısı bebegııımm
lokummmmcuuuummmm ben seni yerim asılllkiiibenım kurbaaa cok fenaa kıskandııı sözde o demiş pelotaa hatta pelotla beraber almıslar sonaa hasetımden catlıcam ben nıyee bulamadım bole bişi sanaa dedii
sormaa bebegımmm ben artık pek evlılık konusmuorum acıkcası kafamda 2013ünü tamamen bitirdiğim içinn kayınannimm bize bankada hesap açın bebekleriniz için diyoo evlendıkten sonra haftasonları al cocukları bız basbasa kalalım dersek eger almıcakmıs eğer bian evel hesap acıp bebeklerımızın sosyal aktvıtelerı ıcın para bırıktırmeye baslamassak Babanesi halıları alalım diyo, benım annem tencereleri alsakmı acaba diyoo Hakkımızda hayırlısı bebegııımm
lokummmmcuuuummmm ben seni yerim asılllkiiibenım kurbaaa cok fenaa kıskandııı sözde o demiş pelotaa hatta pelotla beraber almıslar sonaa hasetımden catlıcam ben nıyee bulamadım bole bişi sanaa dedii
o kolyeye ölürümm gönderenin de parmaklarını yerim! Bu böyle bilinsinnnnnnnn!!!!
pufum kraliçem o askınıza da hiç nazarlar degmesin kem gözlerden korusun Allahım
bana gelince ben bugun krizlerdeyim! Gercekten artık bu hatuna dayanamıyorum!!!! Dayanamıyorum!!!!!!!!
Kuzenim İngiltereye donuyor diye onun son gununde onca işim arasında kalktık kahve icmeye gittik ama ne goreyim yine o hatun! Resmen bela gibi dolasıyor basımda... Kasıntı kasıntı yanımıza geldi surat astım ama kuzenim mevzuları bilmedigi için gulumseyerek karsıladı
Neyse.. Asıl mesele yuzugunu gordugum zaman koptu! Yuzugunu değiştirmiş hatun ya!!! Benim yuzugumden almıssss içine de BENJAMİN yazdırmıs... gozumun icine baka baka gosterdi
Benjamin spidermanin ismi bu arada... Kuzenim de saf saf aa caglacım bak tek cizgi kahraman adı yazdıran siz değilmişsiniz, dedi
Guya o 4 senedir nisanlısını oyle cagırırmıs! Benim neden haberim yoktu acabaaa!
Basıma garılar girdi midem bulanıyo kuzenim cok abarttıgımı soyluyoooo ama benim cidden sinirime dokunuyooo
taklit edecek adam mı kalmadı ediyosa da 372126378657235 km ötemde etsinnnnnnnnnnn neden gozume sokuyooooooooooooooooo
derdi ne bu kızın yaa???
Çağlaammm.:26::26: Cidden çok sinir bozucu bir durum ya.Özenti olunur da bu kadar olunmaz ki.
Ben bir de şu superman'e takıldım.Çok mu art niyetliyim ki ? :44:
Aynen öyle pufum,nikah saati değişmez zaten.En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun. Ben nedense kış gelini olmak istiyorum.Sevdiğimin doğum günü 5 Kasım,o gün olsun istiyorum. Anneme dedim böyle böyle diye,annem de :''Evlen de donsun bir yerlerin.''dedi.
aaaaaaaaa benim nişanlıcııımında 6 kasııımmbiz isteme ve sözü yanii nişaanıı onun dogum gununde yaptık işte ben yaz gelinii olmaaakkk istoooruummm kuzuum :123:
aaaaaaaaa benim nişanlıcııımında 6 kasııımmbiz isteme ve sözü yanii nişaanıı onun dogum gununde yaptık işte ben yaz gelinii olmaaakkk istoooruummm kuzuum :123:
Benimm sevgilim de 3 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?