Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

eveet kuzuum ama vazgeecctıııkk zaten söz dediğimizde nişan gibi oldu pastalar hediyeler yetti bize ailelere dedik istemooruz diye timam dediler artık kınayaa, düğüne saklıcaz kurtlarımızı

Beenndee dibinden ayrılmaaak istemıyoorumm yaaaa bin kere geri dönüp sarılıyoruuuzz ayrılık vakitlerinde

Tez vakitte kavuşursunuz inşallah.:78: Bizim de seneye Şubat'a nişan görünüyor gibi ama bakalım.

nazlımmmm.
yerim seni de kolyeni de.. lokumcanım
ve harika bir haftasonu için kocaman bir maşallah

Öyle görünüyor Nazlım. Annemler benden çok açıyorlar evlilik muhabbetini.

sormaa bebegımmm ben artık pek evlılık konusmuorum acıkcası kafamda 2013ünü tamamen bitirdiğim içinn kayınannimm bize bankada hesap açın bebekleriniz için diyoo evlendıkten sonra haftasonları al cocukları bız basbasa kalalım dersek eger almıcakmıs eğer bian evel hesap acıp bebeklerımızın sosyal aktvıtelerı ıcın para bırıktırmeye baslamassak Babanesi halıları alalım diyo, benım annem tencereleri alsakmı acaba diyoo Hakkımızda hayırlısı bebegııımm

lokummmmcuuuummmm ben seni yerim asılllkiii benım kurbaaa cok fenaa kıskandııı sözde o demiş pelotaa hatta pelotla beraber almıslar sonaa hasetımden catlıcam ben nıyee bulamadım bole bişi sanaa dedii

o kolyeye ölürümm gönderenin de parmaklarını yerim! Bu böyle bilinsinnnnnnnn!!!!

pufum kraliçem o askınıza da hiç nazarlar degmesin kem gözlerden korusun Allahım

bana gelince ben bugun krizlerdeyim! Gercekten artık bu hatuna dayanamıyorum!!!! Dayanamıyorum!!!!!!!!

Kuzenim İngiltereye donuyor diye onun son gununde onca işim arasında kalktık kahve icmeye gittik ama ne goreyim yine o hatun! Resmen bela gibi dolasıyor basımda... Kasıntı kasıntı yanımıza geldi surat astım ama kuzenim mevzuları bilmedigi için gulumseyerek karsıladı

Neyse.. Asıl mesele yuzugunu gordugum zaman koptu! Yuzugunu değiştirmiş hatun ya!!! Benim yuzugumden almıssss içine de BENJAMİN yazdırmıs... gozumun icine baka baka gosterdi

Benjamin spidermanin ismi bu arada... Kuzenim de saf saf aa caglacım bak tek cizgi kahraman adı yazdıran siz değilmişsiniz, dedi

Guya o 4 senedir nisanlısını oyle cagırırmıs! Benim neden haberim yoktu acabaaa!

Basıma garılar girdi midem bulanıyo kuzenim cok abarttıgımı soyluyoooo ama benim cidden sinirime dokunuyooo

taklit edecek adam mı kalmadı ediyosa da 372126378657235 km ötemde etsinnnnnnnnnnn neden gozume sokuyooooooooooooooooo

derdi ne bu kızın yaa???

Ben de çok plan program yapmıyorum kafamda.Gerçekleşmeyince çok üzülüyor insan.Spontan olsun gitsin.Allah yazmıştır vaktini,saatini zati.

Enişteye koptum.Hasetimden çatlıcam haa.

Çağlaammm.:26::26: Cidden çok sinir bozucu bir durum ya. Özenti olunur da bu kadar olunmaz ki.

Ben bir de şu superman'e takıldım.Çok mu art niyetliyim ki ? :44:

gerçekten çok sevimli bi süpriiizzz.
nazlım sanki 6 kasım 2013 te evlenicekmişsiniz gibi hissediyorum ben :26: yaz gelini olmak istediğini biliyorumm ama niyeyse işte
rabbim gönlünde ne varsa onu versin canım, 'en güzel gün' ünü istediğin vakitte yaşamayı nasip etsin inşallah .

çağlam :26:
kim o densiz bilmiyorum ben galiba.
aşkınızda gözü olan biriyse allah nazarından korusun kurabişim. üzüldüm şimdi

Çağlaammm.:26::26: Cidden çok sinir bozucu bir durum ya. Özenti olunur da bu kadar olunmaz ki.

Ben bir de şu superman'e takıldım.Çok mu art niyetliyim ki ? :44:

mervoşum artık art niyet aranmıcak bir tarafı kalmadı ki...

sanırım benim burdan yazdıklarımı da okudu inat yapıyo bana resmen! Bildigin inat yapıyo baska acıklaması yok

insan yuzugunu deiştircek kadar kafayı bozmus olabilir mi???? duruyorum dusunuyorum ben bu kıza naptım diye?? Hiçbiseyde bulamıyorum cunku cidden bişey yapmadım

simdi gidip ilaç icicem onun yzuunden ne enerji dolu uyanmıstım sabah! Hepsini somurdu gitti enerji hırsızı hayat hırsızı hatun!

Valla yüzüğüne ne yazdırırsa yazdırsın,benjamin mi yazdırır clark mı yazdırır,adamınınkini de lois yazdırsın. Bırak yazdırsın ! Taklitler aslını yaşatır. Ve böğürtlen enişte senin. Allah herkesin kalbine göre verir yıpratma kendini daha fazla.

pastaaam tek bi açıklamasıı vaar o kız ruuuh hastasııı! biliosun benım durumlarıdaaaa yaa bende bölee agız ucuma kadar getırıyoorum laflarıı ama yuzune soyleyemıorum hala kırılırlar uzulurler dıyooruumm sinirr krizleri kopuyoo içimdee! Uzak dur kuzum uzak durrr Allah öle hastalardan korusuuun bizleri!

Bugummm kul kurar Allah güler derlermiş ya cidden öle ölümle düğünün tarihi bellii hiç düşünmoorum bileem , bizdeki aşk varoldukcaa imza , davullar, zurnalar umrum değil hasetındendee catlaadı hakateeennn öpüp durduumm pufuumu dahada kudurduu beni pufumla yanlız bırak dıorum

lokumcanımm valla nişanı onun doğum gununde yaptık eger bı mucıze olursa 24 kasımda yanı benım dogumgunumde olur kiii benı bu konuda kandırmaları cook zor gibi gelıo gecenlerde bı makarası döndü aslında düğün salonunu ağaçlarla doldursak gene kır dugunu gıbı olsa kışın evlensek dıyee ama pışıkımı yersiiniiz didiimm

Son düzenleme:
Aynen öyle pufum,nikah saati değişmez zaten. En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun. Ben nedense kış gelini olmak istiyorum.Sevdiğimin doğum günü 5 Kasım,o gün olsun istiyorum.Anneme dedim böyle böyle diye,annem de :''Evlen de donsun bir yerlerin.''dedi.

aaaaaaaaa benim nişanlıcııımında 6 kasııımm biz isteme ve sözü yanii nişaanıı onun dogum gununde yaptık işte ben yaz gelinii olmaaakkk istoooruummm kuzuum :123:

Pufişko ne güzel kolyen var senin öyle yenilir ki

Çağlam artık ben özenti,ruh hastası falan demiyorum düz 'sapık' diyorum.

'Ezik'diyorum.Kelime bulamıyorum nasıl bir haldir bilemiyorum.

Üzme kendini sen densiz ve kıymetsiz ne yapacaksın,amacına ulaştırma çöp camiasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…