Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

[video=youtube;AP4dnGkZne4]http://www.youtube.com/watch?v=AP4dnGkZne4&NR=1&feature=endscreen[/video]

Hadi kızlar kopuyoruzzzz:118::118::118::118:

Ooooh iyi yapmışın Nejlammm benim nişanlıcanımda taşır çantamı kurban olduğum hiçte gocunmaz ağrımıştır omzun aşkım der zaten çalışıosun kıyamam ki der ayy ne övdüm herifcazımı nazar değmesin Rabbim sevdiklerimizi doğru yoldan şaşırtmasın MaşAllah kızlar bende çıkıyorum mesaim bitti artıkın çok yoruldu bennn.Öptüm kucuman kucuman aşk böcüklerim benim

Maşallahhhhh canımmm

pasiflora hosgeldin aramıza hazırlıkların ne alemde?

karbeyazcım sen de hosgeldinnnn

evet nurayım bugun baya bereketliydi topik

ay babişkomm kızçesinin düğünü için kendine yeni bir takım elbise almışşşş

o kadar da yakıştı ki birtanemeee

offff ben naparım bu evden cıkarken bilmiorum

Oyyy. Sen yine aynı ilde olacaksın kuzum,istediğin zaman gider görürsün.

Bizde anaya kavuşsak yar gurbette,yare kavuşsak ana gurbette.

öyle kusummm ama yine de farklı bir duygu uzaga gitsem daha da zordu tabii ayrılması

ilerde gitme ihtimalim de olabilir

ay ne biliyim Allah ne verirse hep hayırlısını bizim için güzelini versin inşallah kusum

oyy çağlamm. çok zor dimi benim bazen aklıma geliyo da gözlerim doluyo. düşünmemeye çalışıyorum. annem bazen ağlıyo o zaman dayanamıyorum

ah mervem hiç sorma
burda aşkı özle, aşkla aileyi özle.
özlem koysalarmış benim adımı keşke.
off

öyle kusummm ama yine de farklı bir duygu uzaga gitsem daha da zordu tabii ayrılması

ilerde gitme ihtimalim de olabilir

ay ne biliyim Allah ne verirse hep hayırlısını bizim için güzelini versin inşallah kusum

Allah böyle tatlı ayrılıklar versin canım. Bak ne güzel telli duvaklı çıkacaksın evinden.Bir anne baba için ne büyük mutluluk.

Offf annemi özledim ya.

aşklarımmmmmm sizi çoook özlediiimmm mailden yazabiliyorum amaa kkya giremiyoorum malesefff Napaaysınııız bakeem?

yeni gelincikleeer gelmiş, hoşgelmiş pek aşklı gelmiişşleer Allah hepimizi ian evel kavustursun sevdiceginee

Sabahliin nişanlımcıımınnn sayesinde uyandımm yatağa yapışmışım resmen gecede bana msjlar atmışş aşkaa geldi kurbaa prensiimm yiriim yiiiiiirrr

berfooo hatuuuunn kırmızıııı kravaat almalaaar, evlerde ağırlamaaalaaar vaaayy diyoooruumm ooy diyoorum vuhuuuuuuuuuuwww diyoruumm kızcelerın dedıgıı gıbı aşşkk rengii en ateşlisinden pis fındıkk kurduuuuuuuu seniii

kıyamam sana melegim yaaa

bizde henuz oyle biseyler yok pek babam sadece o da cok duygusal zaten arada ceyizlerimi paketlerken bi hos oluyo onun dısında cok o havaya giremedik nedense yakın olcak olmamın verdigi bir sey de var buyuk ihtimal annem gidicem gibi grmuyo mesela amaan yine solugu burda alırsın diyo rahar rahat

Allah böyle tatlı ayrılıklar versin canım. Bak ne güzel telli duvaklı çıkacaksın evinden.Bir anne baba için ne büyük mutluluk.

Offf annemi özledim ya.

amin kusummm inşallah hepimiz için

keske böyle özlemler girmese aramıza hep ama illaki oluyo işte bende evlensemde kocamı özlicem mesela pufff

ohohooow pastammm aşka gelen aşkınızı severimmmmmmmmmmmmmmmmm

berfommmmuz resmen aşk kadını oldu yaaa ay nerde o catlak bu aksam

Bebeklerim ben yatıyorum.:79: Öyle yorgunum ki başımı mengenelerle sıkıyorlar sanki.

Yarın görüşmek üzere canlarım.Ben yatmadan şu orman şeysini de yapayım,rahatlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…