- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.521
Şakacık şakacık yapıo Nejlam sevdiceeennn
[video=youtube;AP4dnGkZne4]http://www.youtube.com/watch?v=AP4dnGkZne4&NR=1&feature=endscreen[/video]
Hadi kızlar kopuyoruzzzz:118::118::118::118:
ingilizce ve afyon canımmmm buraya atandımm bilerek ve isteyerek bazen keşkee ah ankara yazaydım diyorum da işte Allah yazmamı istemedi ki fikrimi değiştirdi
Ooooh iyi yapmışın Nejlammmbenim nişanlıcanımda taşır çantamı kurban olduğum hiçte gocunmaz ağrımıştır omzun aşkım der zaten çalışıosun kıyamam ki der ayy ne övdüm herifcazımı nazar değmesin Rabbim sevdiklerimizi doğru yoldan şaşırtmasın MaşAllah kızlar bende çıkıyorum mesaim bitti artıkın çok yoruldu bennn.Öptüm kucuman kucuman aşk böcüklerim benim
Seninki ne güzel ortalardaymış kuzum
Benim de edebiyat
ay babişkomm kızçesinin düğünü için kendine yeni bir takım elbise almışşşş
o kadar da yakıştı ki birtanemeee
offff ben naparım bu evden cıkarken bilmiorum
Oyyy.Sen yine aynı ilde olacaksın kuzum,istediğin zaman gider görürsün.
Bizde anaya kavuşsak yar gurbette,yare kavuşsak ana gurbette.
oyy çağlamm. çok zor dimiay babişkomm kızçesinin düğünü için kendine yeni bir takım elbise almışşşş
o kadar da yakıştı ki birtanemeee
offff ben naparım bu evden cıkarken bilmiorum
Oyyy.Sen yine aynı ilde olacaksın kuzum,istediğin zaman gider görürsün.
Bizde anaya kavuşsak yar gurbette,yare kavuşsak ana gurbette.
öyle kusummm ama yine de farklı bir duygu uzaga gitsem daha da zordu tabii ayrılması
ilerde gitme ihtimalim de olabilir
ay ne biliyim Allah ne verirse hep hayırlısını bizim için güzelini versin inşallah kusum
oyy çağlamm. çok zor dimibenim bazen aklıma geliyo da gözlerim doluyo. düşünmemeye çalışıyorum. annem bazen ağlıyo o zaman dayanamıyorum
ah mervem hiç sorma
burda aşkı özle, aşkla aileyi özle.
özlem koysalarmış benim adımı keşke.
off
Allah böyle tatlı ayrılıklar versin canım.Bak ne güzel telli duvaklı çıkacaksın evinden.Bir anne baba için ne büyük mutluluk.
Offf annemi özledim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?