Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

aaaaaa ciddi misinnnn hatırladıgım kadarıyla baya genc gosteriyordu

minyon tipli falan sanırım, her zaman gosterdigin yastasındır lafından yola cıkarsak egerrrr sorun yok

oyy maşallah sizeeeeeeeee allahım hiç ayırmasın insallah

eniştenin iş mevzuları ne oldu buugucum?

Amin hepimizi canım. Oluruna bıraktık,dua ediyoruz bol bol.Üzülüp sıkılmakla anca kendimizi yıprattık.Rabbimiz bir yol çizmiştir dedik.Ders çalışıyoruz kpss ye hazırlanıyoruz,kenetledik ellerimizi. Yeni gelinlerin duası kabul olurmuş,güzel yüreklerinizle dua edin bize güzellerim.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
bugün fotocularımızla tanıştık enerjilerimiz tuttu çok güzel vakit geçirdik mutluyum

ne kadar güzel beraber bir seylere gogus gerebilmeniz harikasınızzz

eminim en guzelleri olacak canım temiz kalpli asıkların duaları zaten geri cevrilmez Allahın izniyle

ederiz tabii etmez miyiz ... nerede kavusmayı bekleyen asıklar varsa rabbim hepsini kavustursun ve ayırmasın

aaaaaa ciddi misinnnn hatırladıgım kadarıyla baya genc gosteriyordu

minyon tipli falan sanırım, her zaman gosterdigin yastasındır lafından yola cıkarsak egerrrr sorun yok

minyon Çağlam evet bugün ona alacağım sweati aldım XS yada S giyiyor paşacım, azcık kilo al diyorum yok böyle rahatmış öyle kendi kendine ağır gelirmiş genç gösterdiğini söylerler evet ama sadece gösteriyor yerimm onun yaşını, fena mutluyum, hiçbişey umrumda değil yaşla olmuyormuş

iyi akşamlar kızlar
bugün fotocularımızla tanıştık enerjilerimiz tuttu çok güzel vakit geçirdik mutluyum

Hayırlı olsun Özgemmm.

Cıvıl cıvıl topiğine ben de cıvıl cıvıl haberler yazacağım inşallah Çağlam.Tüm kalbimle inanıyorum buna.

Kıymetcim özledim seni ya.

Hayırlı olsun Özgemmm.

Cıvıl cıvıl topiğine ben de cıvıl cıvıl haberler yazacağım inşallah Çağlam.Tüm kalbimle inanıyorum buna.

Kıymetcim özledim seni ya.

bende seni özledimm kızzz kpss topiklerine takılıyorsun görüyorum geçende netlerini yazmıştın bende baktım anlıyormuş gibi:26:

özgişimm çokk sevindimmm ne mutlu bir gun gecirmisindirrr dugunle alakalı bir seyler yaptıgı her gun bambaska geliyor insana

kıymetcimm süpersin! Aşk yas bas ırk dil din tanımaz zaten... Aşk aşktır işte Görürsün, güler, konuşur, kalbine dokunur ve butun ömrün onun olur

bugummm merakla heyecanla umutla bekliorum o guzel haberlerini ben de... Cıvıl cıvıl topiğimizi enerjilerinizle haberlerinizle şenlendirin guzellik katın her daim

evet canım aynen öyleee
çok sevdik onları ne kadar önemli aslında fotoğrafçınla arandaki elektriğin iyi olması
ve beni en çok mutlu eden de sanki kendi düğünleriymiş gibi ilgileniyolar..kız mesela bi sürü tüyo verdi şuna dikkat edin buna dikkat edin diye
bi de mart gibi gelicekler tekrardan o zaman da 'save the date' fotosu çekeceklermiş, kolaj halinde bi foto yapacaklarmış falan
çok güzel düşünceleri var sabırsızlanıyorum resmen
ve biz onlarla iyi arkadaş olacakmışız gibi de hissettim

hehehe amma gaza gelmişim ya

Ne yaparsın buralarda olmanın yolu oralarda pişmekten geçiyor.

haklısın bende burda takılıyorum aslında sadece evlendiğim falan yok ama Allah nasip edecek onu da inşallah benimde bi iş kısmetim vardır elbet çabalıyorum olacak. zor durumda da kalırsam her şeyi yaparım beğenmemezlik edecek biri değilimdir

ne kadar ön yargılıydım halbuki ne safmışımm:26: 10yaş olayına takıktım resmen birinden duysam yuhh çok fazla falan derdim. ama şimdi bizim aramızda bakıyorum ne kadar önemsizmiş. ona bakınca içim gidiyor her saniye özlüyorum gece yatağımdayken telefonda konuşuyoruz inan yanımda boşluğunu hissediyorum. ben hep iki kişi bi yatakta uyunur mu derdim

insan yeter ki tamamlanacağı yüreğinin pıt pıt attığı insanı bulsun gerisi hikayeeee

mervecim çok sevindim herşeyin güzel gitmesine. inşallah allahım en yakın zamanda size de nasip eder kavuşmayı.
kıymetimm gerçekten yaşın hiç bişr önemli yok. önemli olan karşındakiyle uyuşman.enerjinizin tutması. bu da siz de var fazlasıyla çok şükür.
özgecimmm fotografçınız kk dan bi arkadaş mıydı sizin?

bu bebekleri çeyizime kattımm.

bu su ısıtıcımız dayanamadım kendisine, çok şekerdiii.

saç kurutma makinamız. philipsin böyle mor saç düzleştiricisi ve maşası da var ben de. takım oldular

İyi günlerde kullan Nurayım. Allah razı olsun çok teşekkür ederim,sizin de günleriniz su gibi aksın. Bugün gidiyor. Ama ne yapalım,biz bunları aşabilirsek kavuşacağız.

biz de bugün görüştük organizasyon şirketiyle, iyice heyecanlanıyorum bir şeyler şekillenp yerine oturdukça

çoook delii çoook hat safada mutluyuuuummmmm bebekleriiimmm dün iş ilk mutlulugum iş yerinee gelen kargoylaa olduuu Eti puuf aşkımıı hepiniiz biloosunuzzz , pelmikiim ağzını yediğiim kardeşş öteeemde bu aşkımı çoook cicik bi kolyeyle birleştirmiişş bana puflu kolyee almıışşş yeriim yaa !!! kendilerii bu oluuyooorr

sonaaacımaa nişan yapmaktan vazgeçtiğimiz için artıkım sözlücüüüm değil nişaannlıcıığııım diyoorum nişanlıcıımla berabeer büyükadayaa gittik orda cicik bi yemek yiyiiipp şerefeler yapttıkk stres attık soonaa bii güzeel faytonn turuuu attık tertemiiz vee buz gibi havadaa sabahliinde inanılmaz güzeldii ada çok soğuk değildi kahvaltıdan sonra geze tozaa iskeleye gittik vazgeçilmeez çiçekli taçlarıma bi tane daha ekledii aşkımınn anlamı ay coook guzelldııı yaaa cooook! Allah'ım hep bole guzellıkler yasatsın hepımızeee dönüştede caddeye gittik arkadasların yanına birazcııık takıldık sona benı denızotobusune bındırdıı sizee koştum hemenciciiiikkkk

hep istediğim bi fotoyyduu prenses koyunda nasip oldu

Son düzenleme:
bende kasım 18den beri nişanlıyım ama nişanlım su an asker onun dönüşünü bekliyoruz evlenmek için bizde

Allahım ısırmak istiyorum o kolyeyi. Çok güzel yaa,iyi günlerde kullan pufum. Ne güzel vakit geçirmişsiniz,biz de beraberdik bugün. Ama akşamları da onla olmak istiyorum bennn. Nişan yapacaktınız diye hatırlıyorum,yanlış mıyım ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…