Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Öncelikle سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Nazar duası

Pelinimin aşkına, kalbine nazar değmesin.. Canımın içi tebrik tebrik vede tebrik ederimmm
Yüreğin hep böyle olur inşaAllah.. Ömrün boyunca yüzünde kocaman bi gülümseme taşı..
Seni çok seviyorum

kübrammmmm güzelimmmmmmm benimmmmmmmm

pelotumunki gibi senin guzel haberlerini de kutlayacagımız gunler gelsinnnnn

gelicek kusummmmmm hiç merak etmeeee ben yurekten inanıyorummmm

eveeet oyle yazıooo bebegimmm Allah nasip kısmet ederse o gunler bitince benim gunum olacak insallahhh

İnşaAllah kuzum hayırlısı ile..

O hayalini kurduğun günler hayallerinden daha güzel şekilde sana gelir inşallah ballı kurabişşş
:123:

İnşaAllah kuzum hayırlısı ile..

O hayalini kurduğun günler hayallerinden daha güzel şekilde sana gelir inşallah ballı kurabişşş
:123:

benim yüreği güzel arkadasımmmmmm aminnnn o güzel dualarının 2 katı bulsun seni insallahhhh

oyle biri cıksın ki karsına her gunun diğerinden daha mutlu daha bereketli daha ask dolu gecsin

kesinlikkleeeeee pastaaamm ilk topiğimizii o açmıştıı ilkte o evlendii :123:

Kestaneeemmm. Rabbim senin sabrının,dualarının karşılığını verdi. Dökülen gözyaşlarını gül bahçelerine çevirdi. Her bir gün daha da çok mutlu ol.

Lavin. Ben seni tanıyormuşum da haberim yokmuş.

Ben yeni biri sanıyordum seni,rezilliğim diz boyu yemin ederim.

hiç haberimiz yok canım. en son 2011 yılında sözledik onu sonra bidaha görmedik :)
inşallah herşey yolundadır ve hayatı çok güzel gidiyordur.
belki evlenmiştir bile.

evlendiysede çok mutludur inşallah :) darısı başımıza :) çeyizciklerinizi gördüm çoğunuzun güle güle kullanın :)

Eskiler yadedilmiş maşallah diyorum herbirinize
Benim de beynim zonkluyo fıstıklarım ya, ağzımda bir yara var su bile içirtmiyo
Şimdi bir çorba olacaktı ama en sıcağından....
Paşacanımı istiyom beeen

geçmiş olsun canım.ağız yarası fenadır ya.. bazen benimde dilim damağıma yapışıp yara yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…