Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ne dertliydi demi o, ahhh ahhhh

Büyüdük resmen.

gıcıkcadı vardı, nagish vardı,azıcık kişiydik o zamanlar.

evet lavinimmm
ne kadar sıcak ne kadar güzeldi dimi
(şimdi de çok güzel tabiki. ama hani çok başka bi duygu bu anlatamıyorum)
geçmişe dönüyorum ben bazen okuyup yaşıyorum aynı günleri. özlemle..
çok bekledik bu yılı. nasıl gelecek, ne zaman gelecek diyorduk.
ne çabuk geçmiş

O zamanlar daha farklı sorunlarımız vardı, bekleyişler şimdiki gibi heyecanlı değil de belirsizdi sanki.

Değişik bir kader ortaklığımız vardı

Çağla'nın evlenme teklifini anlattışını hatırlıyorum,Nazlı'nin sevgilisi(şimdi nişanlısı) uzun dönem askerdi. Sen yeni mezun olmuştun,benim sevgilim atanmamıştı daha.

Heyy gidi günler

gerçekten birlikte büyüdük biz yahu

pelooooo bugünle birlikte bekar son 3 günün
oooyyy
yerim seni de nikah tarihinizi deeee
düğünler dernekler başlayacak yahu az kaldı azzz..
:118:
tebrikler tatlımmm..şimdi gördüm ben de heyecanlandım valla zaman ne çabuk geçiyor yaaa... Allah mesut etsin inşallah

Pelommm ayyy evleniyormusun sen şimdiiii
hem çok sevindim hemde duygulandım yine ben yaa hayırlı uğurlu olsun canımm benimm güzeller güzelimm.
dünya kadınlar gününde evleniyorsun demek
Hayırlı olsun Pelincimmmmmm inşallah çooook güzel olurr
çağlamm yakın olucam
enişteleri de tanıştırırız ileri de :)
nazlı da evlenince bizim tarafta olacak.
pelo da fırsat buldukça gelir biz de giderizzzz
canım komşularımmm benimmmm :118::118:
Hadi hayırlısı olsun pelinkommm Wuuuu heyecan yaptım yeminederim benim tatlı gelinim Dünya kadınlar gününde hemde çokta anlamlı

Teşekkürler canıım..

Pelmiğiiiim
Gelin olmuuuş gidiyorsuuun
Çok sevindim, çok duygulandım, heyecanlandım....
Gelincik mi olcaksın sen 2 gün sonra
Hayırlı olsun tatlıım

Sağ ol kuzuum

Kızlar

Acaip duygulandırdınız beni var ya! Anlatamam size ya

Ne günler yaşadık neler atlattık... Ben nelerden geçtim, güneşimi kaybettim, sonra birden bi "ay" doğdu kalbime, hayatıma, gelecekteki her günüme.
İnanamadım! Beni aşk'a yeniden şahit kıldı, inandım, sevdim, bağlandım!
Daha önce hiç yaşamamış, hiç onsuz nefes almamış gibi.
Ve sanki tüm dualarım kabul oldu!
Ben ne dilediysem gerçek oldu...
O bana Allah'tan gelen bir lütuf, bir mucize.
Öyle umutsuz bi anımda geldi ki, o benim dua'm oldu!

Ve şimdi evleniyoruz...

Kısa zamanda çok şey paylaştık, en önemlisi aşkı bölüştük kalplerimizde o'nu paylaştık!

Ve ben evlenmiş olmak için değil, sahip olduğum o yüreğe hergün "günaydın" demek için "evet" diyeceğim... Beni çok mutlu edeceğinden zerre şüphem yok.

Diyorum ya, kabul olan dileklerim o benim. Sanki ne dilemişsem hepsi onda toplanmış. Ahh ahh.. O'nu anlatmaya ne kelamlar yeter ne de ömrüm.

Darısı herkesin ama herkesin başına... Umarım herkes hayatında en doğru kararı eşiyle verir. Çünkü; imzamda da yazdığı gibi:
Hayırlı eş, huzurun başlangıcıdır...

Böyle işte kızlar :)

Benim çenem düştü E bugun de calısmayınca motivasyonum tavan yaptı haliyle

Bu arada nikah elbisemi ve ayakkabılarımı da aldık. Arkadasla kahve içerken hadi çıkalım dedim. Çıktık. Elbisemi koton'dan aldım. Hep mini bir gelinlik giymek istemiştim ama malesef sükseli bi nikahım olmayacak O sebeple daha munasip bi tercih yaptık. Bu arada koton'da mini bir elbise vardı arkası da kuyrukluydu, sanırım nikahlar için satıyorlar mini gelinlik gibi. Fiyatı da 300 TL'di.

Ayakkabılarımı da çok sevdim. İndirimden aldım onları da Ballı bir gelin olucak bu pelin :123:

Karbeyaz seni hatırladım ben

Nurayım inşallah sevdiceklerde tanısacaklar Benim çok iyi anlaşacaklarından şüphem yok Aybikle kurbik eniştem tanıştığında kulis yapmışlardı EGK kurucaz die, neymiş Erkeklerin Gücü Kulubu Haspam ya Yerim

İnşallah o çeyizimizde görüp de beğendiğimiz tüm tabaklarda yicez cupcake tadındaki sohbetlerle mamalarımızı

Hayali bile güzel be!

Seviyorum sizi aşklarım

Ben şimdi hazırlanayım. Aşkımla ev oturmasına gidicez

Kocaman öpmekten hiç çekinmem her birinizi

Aaaaaaaaaaaaa
Ben seni hatırlıyorummmmmm,blogun da vardı hani????
Doğru hatırlıyorum demiiii???

ve lajoie tşk ederim hepinize :)

telomer ve cookie bizim zamanımızda bu topic hep tarlaydı

lanvin evet cnm evlendikten sonra blog ve videolarla geri dönücem inşallah

...
sanki bi roman okudum pelinimmm
gözlerim doldu yer yer , gülümsedim bazı kelimelerde de
hissettiğim çok şey var ama kelimelere dökemiyorumm
ah
...
iyi gezmeler bebeğim

Pelinim o kadar duygulandım ki İçimdekinin tarifi yok şuan.İnşAllah çok mutlu olursun bitanem ki olucaksın biliyorum.Aşk dolu,sevginin bitmediği,kahkahaların tükenmediği bir yuvanız olur bitanem Kıyafetin ve ayakkabılarında hayırlı olsun kuzucum.Bende bu haftasonu almaya çıkıcam bakalım.İstediğim gibi bulabilecek miyim bakalım ?? Ayacıklara kuvvet

ve lajoie tşk ederim hepinize :)

telomer ve cookie bizim zamanımızda bu topic hep tarlaydı

lanvin evet cnm evlendikten sonra blog ve videolarla geri dönücem inşallah

evet cidden buralar hep bağ, bahçe, tarlaydı kuzum.
neydi noldu. hey gidi zaman

Pelinnnn ne güzel yazmışsın öyle

Mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın

--------

Karbeyaz benim eski nick orchidea'ydı.

evet cidden buralar hep bağ, bahçe, tarlaydı kuzum.
neydi noldu. hey gidi zaman

Pelinnnn ne güzel yazmışsın öyle

Mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın

--------

Karbeyaz benim eski nick orchidea'ydı.

telomer aynen yaa bayağı kalablıklaşmışız :) ahh ahh eskilerden kim kaldı :) :)

_lavin_ aaa hatırladım eskilerden kalanlar varmış hala pek sevindimm

hoşgeldin yağmuuurrr. iyi akşamlaaar

epeycene varız aslında kuzum. bu tarlanın elektrik direkleri olarak hep burdaydık
minnakımız burda ama o artık pufing oldu

ohh kuzularımın cenesi dusmus yine

karbeyaz hatırlamaz mıyızzz seni hiç hos geldin sefa geldinnnnn keske diğer kızlar da gelse valla lavim soyleyince o gunlere gittim bian... inatla ısrarla bekledik 2013 y sonunda geldi ama sanki aradan cok uzun seneler gecmiş cok yıllar beklemişiz gibi geliyor simdi bakınca

lavim birazdan kutuphaneye dalıp defterlerime kitaplarıma bakıcam bulur bulmaz yazıcam eger acıklama cok uzunsa yarın taratır mailine atarım yazılabilcek gibiyse burdan yazarım kusum

pelommmmmm pelommm ah ben seni ne yapayımmm yaaaaaaa kalbinden dokulen o guzel incileri yerimmmmm sen hep cok mutlu ol hep boyle guzel haberler ver bizeee hep ısık sac bitanem olur muuuu

nejlacım sen nerede oturuyorsun ki? elisommm tabiki de sen deeeeeeeeee valla o gun gelebilecek olan herkesleri bekleyecegim....

evimin ilk misafirleri olabilirsiniz hazırlayın kendiniziiiiiiiiii

hihihi ay evetttt bizim beyleri de tanıstıralımmm benimki kesin bayılır o EGK muhabbetine... cok sever beni cekiştirmeyi hain böörtlencik

Ömrüküüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm Keşke yanında olabilseydim

kızlar ben gicikcadiya mesaj attım. en son geçen ay girmiş kk ya.
demek ki ara ara uğruyo. topiğimizin linkini verdim. inşallah birdahaki gelişinde bi selam verir. hayallerimize adım adım yaklaştığımızı yazdım, hepimizin onu da özlediğini ve yazarsa çok sevineceğimizi söyledim.

hoşgeldin yağmuuurrr. iyi akşamlaaar

epeycene varız aslında kuzum. bu tarlanın elektrik direkleri olarak hep burdaydık
minnakımız burda ama o artık pufing oldu

ne güzelll yaaa artık elimden geldiğince yazıcam kızlar yaa..

cookie , evet ya bazılarının kesin değildi tarihleri..bakıyorum genel olarak herkesin tarihi kesinleşmiş artık ya pek sevindim

bende tam onu soracaktım.. en son hatırladığımda sözlenmişti ya.. çook uzun zaman oldu buralarda yazdı mı hiç.. neler yaptı nasıl haberiniz var mı?

bende tam onu soracaktım.. en son hatırladığımda sözlenmişti ya.. çook uzun zaman oldu buralarda yazdı mı hiç.. neler yaptı nasıl haberiniz var mı?

hiç haberimiz yok canım. en son 2011 yılında sözledik onu sonra bidaha görmedik :)
inşallah herşey yolundadır ve hayatı çok güzel gidiyordur.
belki evlenmiştir bile.

Nihaaaiiimmm geçmiiiş olsunn bebegııımmmm üşütmee sıcacık bak kendınee

Beende vaarııımmm minaaakkk sultan olarakkktaaannn hoşgeldin tekrardan canııımm

Ahhhh ahhhh beniiide alıp götürrdünüz o günlereee Sizi çoook seviyooorum miss kokuluuuu tarifii aşklııı kurabiyeleriimm

yaaaaa çoook güldüüüm hatırladım bende lokumummmm hahahahah
ne cicik günlerdiii daha güzellerinide yaşıcaaz kiii beraber büyüdüük beeeee

bu arkadaslıklar burada kurulmadı dımı:) gercekte tanısıyorsunuz

Çookk tatlııı bi soru sormuşşsuuunn eveettt temelimiiz kk

yook yoook sen benii ağlatıcaaan! Ay ben çoook fenaa oldum şuaaann her anına şahiit oldum seni güzel yüreklim güzel yüzlüüm ömrüküüm beniimmm ! Allah mutlulugunuzu gözlerden uzak tutsun Seni, aybik eniştemi öyle çoook seviyorum kiii haddi hesabıı yoook !

gicikcadi evlenmiş olabilir kızcelerimmm 2012 gelini olma ihtimali vardı cunku insallah gelir aramıza bir ara ugradı diye hatırlıyorum daha evlenmemişti o zamnlar...

evet karbeyazcım belli oldu yavs yavas herkesin tarihi o zamanlar da belirsizlikler olsa da guzeldi ama katılıyorummm

seni de tekrar aramızda gormekten cok mutluyuz

minnaklı pastaaaaaaaaaaaaaaaammmmm seni var yaa ham yaparım bence suan burda selotummm da eksik....

keske o da gelse yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…