Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bi bi bi bi bi bitanemlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın hepinizee

pelosumm kuzenini gondermemelerine cok uzuldum neden gondermemişler hayret... ama sevdicekle de halledersiniz bence kusum ben tam 2 kez dolastım kadıkoyu

biri arkadasımla, biri yengem kuzenim ve annemle, en sonda sevdicekle biyere girip iki gezmedede gormedigim bi gelinligi aldım

kayınbabik iyiki dogmus

lavisimmmmm sen de mi elleri kolları kınalı gelin olcaksın yoksaa bu yaz bence nikahı basmısken dugunu de bas

mervosummmm gelinligim mayıs sonu teslim 3 ya da 4 provam olcak daha... suanki halini ben size mailden atıcam ama bekleyin anacımmmm

Son düzenleme:
güle güle kullan. yaz içinde koyu renk bence:26:
niçin alcaksın. gelsen yamacıma sana ne ciciler göstercem
acıkcası ben begenmedim:26: gerçi zevk işi. kırılma bana fikrimi söyledim. almadıgın için gerçk fikrimi söyledim

bak buna ne güzel

Alırım minnoş,sen yeter ki iste
yok böyle heycanlı olmadı sen banane dicektin ben ısrarla isticektim öyle güzel olcaktı

Niye kırılayım ki Berfo sonuçta herkesin kendi zevki. Ya ben pardesü arıyorum yazlık yine bu modelde ama bulamadım.:26: O sebepten bu feraceyi gördüm hoşuma gitti.

Senin cicikler de güzelmiş.

Niye kırılayım ki Berfo sonuçta herkesin kendi zevki. Ya ben pardesü arıyorum yazlık yine bu modelde ama bulamadım.:26: O sebepten bu feraceyi gördüm hoşuma gitti.

Senin cicikler de güzelmiş.

ben almadım bunu.amcam evlenirse alırım belki diyoru bunu.
ben ferace oldugunu anlamadım:S bana elbise gibi geldi canım:S

sen istanbuldamısın

günaydınnnn dünyanın en güzelll bebekleriiii
mervecimm ben çok begendim, etek kısmı heleeee, pileli. çok tatlı geldi bana.
renk konusunda lavine katılıyorum, sanki sıcağı çok çeker gibi. böyle pudra pembesi de çok tatlı olur, tam yaz rengi.
ama siyah sevenler siyahtan pek vazgeçemez bunu da bilirim

berfommm seninki de çok güzel, tiril tiril. dünden ebri sayıkladığın o elbise de çok çoook güzel. nerdeymiş o, hanimiş :)

lavinimm evde kurabiye fikri çok hoş. elmalı kurabiye ye bayılırıııımmmm

ay siz ne güzel şeyler yazmışsınız hep sabah sabah.

mutluluk iksirleri siziiiii

Aynen öyle.

O günlerde de burda yazarmışız:
'Kızlar gelin adayımla tanışıyorummmm,ne yapsam ne ikram etsem?'

ne yapsamda vazgeçirsem banane ben cadı olcam

berfommm seninki de çok güzel, tiril tiril. dünden ebri sayıkladığın o elbise de çok çoook güzel. nerdeymiş o, hanimiş :)

:

canım ben o pempeyeee bayıldım.benim için yapılmış sanki ama çok pahalı o pembe tütllü.d

ama nazlı bana yardıme tcek tülü için

aşk iksiri wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nurayımmmm ama siz cidden iksirsiniz sihirliniz....

sihir demişken bebişikler fırsat buldukca mediye devam edin.... odaklanma ve bütünleşme olayını geliştirmeniz lazım

haftasonu hocamla gorustum benim ünideki grubum hala toplanıp devam ediyor calısmalra... ben katılamıorum maalesef yogunluktan ama takip ediorum onları

birlik meditasyonuna baslıcaklarmıs... harika bişeydir meditasyon ve duayı aynı anda kullandıgımız bir calısma

o calısmayı biz de yapalım istiyorum

o yuzden fırsat buldukca size gonderdigim mediyi calısın olur mu fıstıklarım

Çağlacım tam da benim aklımda bu vardı, ben yapamıyorum:26:

Uykuya geçme problemim var bu aralar,mediyi dinliyorum sonra belli bir zaman çok yorgun da olsam uyuyamıyorum.

Bazen geri kalıp kitap falan okuyorum.

Medinin de bi etkisi kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…