- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.221
çağlamm seni böyle pozitif görünce nası mutlu oldummmm..
topiğin deli geldi diyecektintopiğiin delisidee gelmiiiişşşkızaaam ver bana 1200ü ben sana fransız danteliyle birlikte bide fransızz veririimm Eminönünde buluruzzz fıdıgııımmmmm
berfosummm elbise cok tatlııııııı sahit olcaksın demekbiz totem yaptık sahidim olanlar benden sora evlencek hemen diye... kuzican ve arkadasım hemen sıraya girdi ama annem de olmaz buyukler olcak soz verdik diyo dayımla amcamı da cok severimmm amaa kızların totemini de bozmak istemiorumm bakalım nolcak sahit meselemiz
Sevgilim de sen kızsın gerek yok deyip duruyor, acaba evde kurabiye falan mı yapıp götürsem?
El emeği, hamarat gelin edasıyla
Hiç ev ayakkabısı da götürmeyi düşünmemiştim:44:
Annesi kapalı evet eşarp olbilir belki, az bi zaman kaldı hemen pratiğe dökmem lazım.
memnun oldum canım. hayırlısı olsun.bizim düğünde büyük ihtimal 2014 mayıs olacakEvet canım karşılaştık
Adım Gizem. 20 Yaşındayım :) Şuan Önlisans okuyorum 1. sınıfım.
İnşallah zamana ve duruma göre 2014 Kasım ile 2015 Nisan arası düşünüyoruz evliliği
başvuru yaptım canımx manla gittim. çocuk sınavlara mülakatlara gire çıka prof olmuş o bu akılla çok yaşamaz
topiğin deli geldi diyecektin
canım ben bu elbiseden istiyorum
benm olmalı
benimkinde sorun çıkmacıgını düşünüyorum. aileye kadar girdiğim içinaileside benm olmamı normal bakar bence
lavin: kızım hadi nişanlandan önümüz açılsıntopiğe bereket gelsin sen adımlarını çok sağlam attın. çok yolda katettin. senin fikirlerini seviyorum çok zaman kalmadı bence
hamarat gelinn edasıylaa tuttum bunu istersen ev salçası turşu falan götür
hatta abartıp parmak gibi sarma sarıyormuşsun
benim hiç ev papucum olmadı
eşarp alcaksan aker armine albakınca waowww desinler
mis gibi aşk kokmuş yine bu kk
...
yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmiş
...
lavinimm kızlar gerekenleri söylemiş ben de onlar gibi düşünüyorum
inşallah çok güzel geçer herşey. seninle önceden de konuşmuştuk, bak şükürler olsun herşey yoluna giriyor. daha da mutlu olacağın günler gelecek, 'kızlaaarr nişanlanıyorum, kızlaarr düğün tarihimiz belli oldu' haberlerini alacağız inşallah
...
nazlımm lokumum canını sıkan olay tatlıya bağlanır inşallah.
...
peloom pelom dayın izin verseymiş keşke ama kuzicanın gelemese de sen moralini bozma. prenses olmana hiçbişey engel olamazzzz
günaydınnnmemnun oldum canım. hayırlısı olsun.bizim düğünde büyük ihtimal 2014 mayıs olacak
kız sabah sabah güldürdün beni he :)
ay günaydın dememişim günaydınnnnnn:))
Artık sona yaklaşıyorum,çok heyecanlıyım yaaaaa
Mayıs düğünlerinden önce nişan olsa ne güzel olurrrrrr
Eşarptan gün itibariyle vazgeçtim,ilk gidişim bi tek annesine hediye olmaz. Hem marka eşarp da fazla pahalı bir hediye ilk buluşma için.
Evde kurabiye falan yapıp götüreceğim,hazır pasta olmaktan daha sıcak bir şey olsun dedim.
Annemle akşam konuşaym, elmalı kurabiye düşünüyorum,ayıptır söylemesi güzel yaparım,sevgilim de çok sever.
Ben geldim asklariimmm
Periimm canim hosgeldin ve de jasmine sende hosgeldin tatlimm
Lavimm ben ilk gorusmeye hastaneye gitmistimm... babasi rahatsizdi o sebeple gitmistim elbise giymistim ve Ataturk cicegi almistim.. cicekleri cok sevio kayinbabisim benim gibi
Sende canli cicek alabilirsin bence :)
Caglamm bu aksam fitleenemedim cunku kayinbabisin dogum gunusuymus bugun onu kutladikk yag yakicagima yag aldim
Yarin calismiyorummohh cok mutluyum..
Nikah islemlerimizi baslaticaz ve sanirim verilen ilk tarihte kiyicaz nikahimizi... isyerinden tum haklarimi evlilik tazminati kidem vs. Alabilmem icin...
Hayatiimm gelmis benim nur yuzlumm hep gel bole olur mu sekercan derslerden gecmene de cok sevindim
Nazlimin morali bozukmuss kiyamam ben ona ki ama
Haftasonu izmire giderken kuzenimi de alicaktim yanima istanbulda okuo.. ama dayim izin vermemis ne alakaysa.. cok moralim bozulduhic degilse o olsun istiodum yanimda... napicam smdi
Atladigim bisi varsa affedin kuslarimm...
günaydınnn
lavin hanım lavin hanımm gençlere yol açıl artık
canım bencede ilk buluşma için hediye alma. sen alcam dediğin için söyledim ben..
ama alcagın zaman bence armine aker falan al. eski sezon alırsan 50TL falan oluyor. eski sezon dediğim. mesela şuan ilkbahar modelleri çıktı. sen sonbahar kış koleksiyonundan alcaksın. sen kaliteli götür onlarda sana kaliteli şeyler getirir belkim sonra
Açıcam berfinom yolu inşallah, ama sen benden önce gidecek gibisin
Yakında anneler günü var, en iyisi o zaman eşarp alayım. Hem kendi anneme de alayım, kıskanmasın.
elin değimişken banada alçok pis kıskanırım sonra
Çok şıkmış,yaz için mi alacaksın?
Evet Lavinim bu modele bayılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?