Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

İyiyim mavişim sen nasılsın? Mesajına karşılık veremiyorum sanırım mesaj kutucugun dolmuş :26:

Yoo kuzum dolu değil ben delirmek üzereyim önüne gelene çatar oldum patlayacak bomba gibi dolaşıyorum:18::18::18:
SEnin kutun dolmuş olabilir mi kuzum?

Son düzenleme:

Günaydın düğündaşım Evet çok kasvetli ne sıkıcı bir hava güneşin tatlı ışığını özledim yaaa Gelsede ısıtsa bizi sarmalasa güneş Buarada benimde yaklaşık 2 sene olucak evlendiğimde nişanlılık sürem bekleme konusunda kesinlikle sana katılıyorum tatlım

Yoo kuzum dolu değil ben delirmek üzereyim önüne gelene çatar oldum patlayacak bomba gibi dolaşıyorum:18::18::18:
SEnin kutun dolmuş olabilir mi kuzum?

Ama ama neden neden bomba gibisin noldu ki ??? :26::26: Dünde yazdıkların dikkatimi çekmişti zaten anneyle ilgili falan değil di mi mavişim??

Ben ne dert yanan bi kişilik oldum yaa neden böle oldum ki 112 gün kaldı daha hiçbir şey hazır değil bizim tüm hazırlıkları alımları aile yapar ve kimse daha bişey yapmıya sadece sevdiceğim çabalıyo bugün mutfağın balkonu içeri alındı aradaki duvarı kıracak bi yandan halam babamdan sürekli para ister düğün hazırlığı yaptığını bildiği halde babam kıyamaz benim rızkımı oraya verir çevrede sürekli olumsuzlum bilmiyorum yaa sizinde sürekli başınızı ağrıyorum dertlerimle ama bilmiyorum buradan önce kimsyle konuşamadığım için hep içimde kalırdı sizi sikıyorsam yine öyle yapasım var sizi üzüyorsam

Saçmalama kuzucum ya ne sıkması.Yalnız ben senin üzülmene üzülüyorum inan ki.Bazen böyle ne yapıcağını şaşırdığın zamanlarına çırpınışına.Kıyamam ki.Bizde kimseyi karıştırmıyoruz kendimiz çabalıyoruz.İnan hem çalışıyorum hemde evle uğraşıyorum.Öğlen yemeği mi o da ne oldum artık :26: Nişanlım ayda 1 hafta normalde geceye geçerdi.Şimdi evle ilgilenmek için sürekli gecede olmak istiyor.Uyumadan ev için koşturuyor.Böyle biriyle birlikte olduğum için kocam olacağı için okadar şanslı hissediyorum ki kendimi Çaba verişini gördükçe ayrı bir mutlu oluyorum gözlerim doluyor ona baktıkça sende olmalısın.Bak nasıl çaba veriyor ikiniz için sen mutlu ol diye sende üzülürsen umutsuzluğa düşersen çok üzülür yerinde sayıyormuş gibi hisseder kendini.Herkes çabasının güzelliklerini elbet alacak.Yakın zamanda yanıbaşında kimse olmayacak sadece sevdiğin adam olucak kocan olucak.Babana gelince sanırım oda bilinçli düşünüpte yardımı yapıyordur halana.Sonuçta eksik bırakmıcaktır senin düğününü çeyizini.Az kaldı sabret Allah biliyor yardım ediyor kuluna.Dua et sürekli.Düşün ki Rabbim karşına seni seven sayan senin için çaba harcayan birini çıkardı.Şükretmelisin mavişim

Buarada ben mesaj atamıyorum yahu.Sen bana bilgilerini atsana mavişim

eveeeeeeeeet elisimm ben de gunesi baharı özledimmm tam bir bahar çocuğuyum zaten nisan dogumlu biri olarak

neyseki beklemelerin sonuna gelioruz cok sukur kusum.... ne guzel evle ilgileniosunuzz bizim ne olcak nası olck belli degil ama sorun da degil... yetişmezse yetişmesin biz evlenip aynı yastıga bas koyalım da nasılsa her sey olur

mavişçimmm boyle ilgisiz gorunmeleri ve seni dusunmemeleri ne zordur tahmn edebiliorum... sanırım karsı tarfın ailesi de aynı derecede sorumsuz

nisanlın neden rest cekmior ne biliyim agırlıgını koymuyor ki zamanın daraldıgını ailesine hatırlatmalı gerekirse sert bir sekilde tabii onları da kırmadan

hem oyle hemende cok uzme kendini benim cok sevdigim bir arkadasım evlendi 2011 de dugunune 1 ay kalmıstı belki daha da az ortada ne gelinlik ne ev ne de esya vardı kimseden ses cıkmıomus bu da bekliomus oyle ben sasıodum nası olcak diye

ama oldu da bitti valla herseyi de mis gibi oldu 1 ay icinde biraz yoruldular ama herseylerini de yaptılar

Doğum gününede az kalmış kuzucum Happy börtlek yapıcaz sana burdan:118: Aynen kuzucum beklemelerin sonuna az kaldı ikimizde zaten aynı tarihlerde Allah ın izniyle kavuşmuş olucaz sevdiceklere Kesinlikle bizimde olacaktır eksiğimiz elbette.Hatta geçen gün konuştuk dedim bazı şeyleri evlendikten sonraya bırakalım illa herşey olmak zorunda değil ki zaten en ufak şeyler bile ateş pahası.Ay bi sarıldı bana nişanlım.Destekçim benim demesi bile yetti Aynı yastığa baş koyacağımız günü halatla çekiyorum

İnşallah kuzum herşey güzel olur nişanlım sölüyor ama nerdee diyolar ki biz biliriz herşeyi yapılacak diyolar nişanlımada üzülüyorum arada kalıyor biraz yoruldum sanki bu işlerden ben herşey çabuk olsun bitsin istiyenlerdenim beklemeye tahammülüm yok belki o yüzden kendimi bunaltıyorum bazen diyorum yaa ne zor iş vaz mı geçsem o raddeye geldim yani

Kuzum bizde adetler gelinle damat hiçbir şeye karışmaz söz nişan kına düğün erkek tarafı yapar evi de aileler paylaşır eşyaları onlar alır bizde zevkimize göre gerekise ufak tefek şeyler alırız nişanlımla onun dışında tüm yük büyüklerde ama neden bu kadar rahatlar bilmiyorum bizimkiler ne kadar zor beğendiğimi biliyorlar vee zamanın daraldığını da biliyorlar çalışıyorum nasıl yetişecem diyorum ama bilmiyorum iki ayağım bi pabuca girecek sanırım diyorum ki bırak ne halleri varsa görsün ama onuda yapamıyorum ben rahat bi kişilik değilim yoruldum

Pişt kuzular ne öryonuz:26::26::26:
Cumartesi sendromu
Kesinlikle şekercan evliliğin tadını doyasıya çıkarmak istiyorum
Amin kuşum hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Bi fizibilite çalışması yapmıştık Elisimm alcaklarımız belli aslında sadece parayı ödeyip evimize getirmeleri kaldı sadece

eveeet ben yakında iyiki dogucaaaaaaammm

masallah muhabbettinize kusum aynı sey bizde de olduuu ben de oyle dedim bos ver oldugu kadar daha genciz neler neler yaparız birlikte olalım yeter bize evin kapısı duvarı bilmem nesi hiç ilgilendirmiyor beni o dört duvarın arasında sen ol yeter diye

yetiştigimiz kadar olur napalım zaten bizim bu evi de satıp baska yere gitme ihtimalimiz var duruma gore belki bi iki yıl ancak durucam kimbilir zaten her seyin sıkıntı stres oldugu bir donemde canımızı sıkmaaya hiç gerek yok

maviscim ayrıca elise cok otesi cok katılıorum biz de herseyimizi kendimz yapıoruz ikimiz de fazlaca cabalıoruz ben yeri geldi sabahlara kadar uyumadan calıstım... bebegimin zaten gecesi gunduzu yok

yani ailelere cok da bel baglamamak lazım... yarın bour gun en ufak bir seyde kalkıp da biz de bunları bunları yaptık olabiliyor sonu

ama şimdi kimse bize bişeycik diyemez... ailemizde olsa iki taraftanda bisey beklemedik cunku

inan bana böle olması ilişkinin gucunu de artırıyo... birbirne destek olmayı beraberce bir hayat kurmayı tırnaklarınla kaza kaza ogreniorsun... Benim annem de tam tersi olmus babam hep baba destegiyle evlenmiş hatta yasamıs

aama dedemin işleri bozulup da o destek arkadan kalkınca bizim ailenin dengesi bozuldu uzun sure... ne annem ne de babam desteksiz yasamaya alısamadılar uzun yıllar manevi anlamda da maddi anlamda sarsıntılar yasadık

cok sukur gecti gitti ama gecis sureci ailem icin cok sancılı oldu... halbuki en basından beraber biseyler yapabilmeyi ögrenmiş olsalar boyle ufak ruzgarlarda yıkılmazlardı

su hayatta insanoglunun basıan her sey gelebilir... her seye hazırlıklı olmak icin zor zamanlarda uzulmeden panige kapılmadan sevdigin kişinin omzuna guvenle basını dayamalı ve ona destek olmalısın

ikiniz de calısıorsunuz sonucta degil mi? en kotu ihtimal biraz borca girer sonra da odersiniz

canımmmmm. oy sen gel ben sana ne abajurlar alırııımmmm
halı konusunda, bana da kilim tarzı ince halılar daha hoş geliyo. büyük halı ben de sevmiyorum evi de boğuyo zaten.
...
pelinim çeyiz alışverişine çıkıcakmış bugünnn.
ufak tefek şeyler halledilince gerçekten kafan rahatlıycak epeyce kuşumm :)

Son düzenleme:

Lokumum kesinlikle kettle ütü tost makinesi saç kurutma makinesi falan hepsini halledicez inşallah.

kuzum haklısın çok güzel açıklamışsın ama bilmiyorum biz öle gördük 2 ablamında tüm ihtiyaçlarını ailem aldı hem benim ailem hem karşı taraf bizim buralarda nadirdir tek başına bi şeyler yapan evet ikimizde çalışıyoruz istesek gireriz böle bi yükün altına ama ailelere ters molur o zaman bilmiyorum yaa herşeyin hayırlısı diyorum ama ben saatli bamba gibiyim bi patlıcam pir patlıcam az kaldı hayırlısı diyorum artık bişi demiyorum

maviş seni anlıyorum.
aileler onaylasa da kendi başınıza bişeyler yapmayı, etraf çok konuşur (onlara ne oluyorsa)
çünkü burda da öyle.
ailenin eline bakmak, herşeyi ailelerin üstlenmesi gelenek haline gelmiş. anladıgım kadarıyla sen de bundan şikayetçi değilsin. yoksa rest çekerdin, elim ekmek tutuyo ben yapıcam kimse karışamaz derdin.
bir de altın mevzusu vardır.
ayaklı kuyumcu gibi koluna boynuna dizip bilezikleri altınları gezdirirler
çok şükür böyle düşünen insan topluluğundan ben kurtuluyorum istanbula gelin giderek.
senin de allah yardımcın olsun canım.

ben bizim ailede zor olur nişanlılık diyordum ama ablam fellik fellik geziyor valla, bende ondan özendim

ben de gezdim valla çok şükür

sağ olsun ailem anlayıslıydı hep nisanlılık donemlerime dair icimde hiçbir sey kalmadı en guzeliyle yasadık ve sonlarına geldik artık insallah.. darısı basına

ama bi yerden sonra gez gez nereye kadar artık evimizde olalım diyosun canım

Kuzum söylediklerinde çok haklısın istesem belli bi birikim var 5 yıldır çalışıyorum ben aldığım maaş sadece kendimin o yüzden birikim var ama dediğin gibi gelenek böyle yapacaklar yapana kadarda kendim ettim kendim buldum diyecem yok bizde öyle kuyumcu gibi gezdirmë kuzum evet olması gereken bu diye rest çekmiyorum belkide Allah tüm evleneceklerin yardımcısı olsun kuzum

bizimde saat sınırından dolayı yapamadığımız o kadar şey var ki, nişanlanırsak ilerde onları yaparız en azından hevesimiz kalmaz. arkamızdan kovalayan yok tadını çıkaralım, daha gencim ben aşkım değil gerçi 35 oldu kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…