- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
İyiyim mavişim sen nasılsın? Mesajına karşılık veremiyorum sanırım mesaj kutucugun dolmuş :26:
gunaydın gelincikoslarrrrrrr
kuziciiim sorun olmamasına cok sevindim kusumm
insallah gonlunuzdeki gibi olur her sey... uzun nisanlılık da guzel bişey hani nisanlılık zor evre diolar ya Allaha sukur biz yasamadık son zamanlarda artan evlilik stresi dısında
ufak tefek birkac kez illaki oldu ama o kadarcık da olsun nerdeyse 2 yıl nisanlı kalmıs olcaz evlendigimizde
onun dısında nisanlılık bize gonlumuzce gezip tozma evlerimize gidip gelme birbirmizi ve ailemizi baska bir gozle tanıma fırsatı verdi
olası krizlerle nasıl basa cıkarız bunları ogretti...
beklemek cok cok daha zor oluyo o baska ....sacımı basımı yolmak istiyordum mesela gecen yıl bu zamanlar... nasıl gecer 15-16 ay yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm diye
buugun ne kasvetli bi hava var burda yeaa
Yoo kuzum dolu değil ben delirmek üzereyim önüne gelene çatar oldum patlayacak bomba gibi dolaşıyorum:18::18::18:
SEnin kutun dolmuş olabilir mi kuzum?
Günaydın düğündaşımEvet çok kasvetli ne sıkıcı bir hava güneşin tatlı ışığını özledim yaaa Gelsede ısıtsa bizi sarmalasa güneş Buarada benimde yaklaşık 2 sene olucak evlendiğimde nişanlılık sürem bekleme konusunda kesinlikle sana katılıyorum tatlım
Ama ama neden neden bomba gibisin noldu ki ??? :26::26: Dünde yazdıkların dikkatimi çekmişti zaten anneyle ilgili falan değil di mi mavişim??
Ben ne dert yanan bi kişilik oldum yaa neden böle oldum ki 112 gün kaldı daha hiçbir şey hazır değil bizim tüm hazırlıkları alımları aile yapar ve kimse daha bişey yapmıya sadece sevdiceğim çabalıyo bugün mutfağın balkonu içeri alındı aradaki duvarı kıracak bi yandan halam babamdan sürekli para ister düğün hazırlığı yaptığını bildiği halde babam kıyamaz benim rızkımı oraya verir çevrede sürekli olumsuzlum bilmiyorum yaa sizinde sürekli başınızı ağrıyorum dertlerimle ama bilmiyorum buradan önce kimsyle konuşamadığım için hep içimde kalırdı sizi sikıyorsam yine öyle yapasım var sizi üzüyorsam
eveeeeeeeeet elisimm ben de gunesi baharı özledimmm tam bir bahar çocuğuyum zaten nisan dogumlu biri olarak
neyseki beklemelerin sonuna gelioruz cok sukur kusum.... ne guzel evle ilgileniosunuzz bizim ne olcak nası olck belli degil ama sorun da degil... yetişmezse yetişmesin biz evlenip aynı yastıga bas koyalım da nasılsa her sey olur
mavişçimmm boyle ilgisiz gorunmeleri ve seni dusunmemeleri ne zordur tahmn edebiliorum... sanırım karsı tarfın ailesi de aynı derecede sorumsuz
nisanlın neden rest cekmior ne biliyim agırlıgını koymuyor ki zamanın daraldıgını ailesine hatırlatmalı gerekirse sert bir sekilde tabii onları da kırmadan
hem oyle hemende cok uzme kendini benim cok sevdigim bir arkadasım evlendi 2011 de dugunune 1 ay kalmıstı belki daha da az ortada ne gelinlik ne ev ne de esya vardı kimseden ses cıkmıomus bu da bekliomus oyle ben sasıodum nası olcak diye
ama oldu da bitti valla herseyi de mis gibi oldu 1 ay icinde biraz yoruldular ama herseylerini de yaptılar
eveeeeeeeeet elisimm ben de gunesi baharı özledimmm tam bir bahar çocuğuyum zaten nisan dogumlu biri olarak
neyseki beklemelerin sonuna gelioruz cok sukur kusum.... ne guzel evle ilgileniosunuzz bizim ne olcak nası olck belli degil ama sorun da degil... yetişmezse yetişmesin biz evlenip aynı yastıga bas koyalım da nasılsa her sey olur
mavişçimmm boyle ilgisiz gorunmeleri ve seni dusunmemeleri ne zordur tahmn edebiliorum... sanırım karsı tarfın ailesi de aynı derecede sorumsuz
nisanlın neden rest cekmior ne biliyim agırlıgını koymuyor ki zamanın daraldıgını ailesine hatırlatmalı gerekirse sert bir sekilde tabii onları da kırmadan
hem oyle hemende cok uzme kendini benim cok sevdigim bir arkadasım evlendi 2011 de dugunune 1 ay kalmıstı belki daha da az ortada ne gelinlik ne ev ne de esya vardı kimseden ses cıkmıomus bu da bekliomus oyle ben sasıodum nası olcak diye
ama oldu da bitti valla herseyi de mis gibi oldu 1 ay icinde biraz yoruldular ama herseylerini de yaptılar
Saçmalama kuzucum ya ne sıkması.Yalnız ben senin üzülmene üzülüyorum inan ki.Bazen böyle ne yapıcağını şaşırdığın zamanlarına çırpınışına.Kıyamam ki.Bizde kimseyi karıştırmıyoruz kendimiz çabalıyoruz.İnan hem çalışıyorum hemde evle uğraşıyorum.Öğlen yemeği mi o da ne oldum artık :26: Nişanlım ayda 1 hafta normalde geceye geçerdi.Şimdi evle ilgilenmek için sürekli gecede olmak istiyor.Uyumadan ev için koşturuyor.Böyle biriyle birlikte olduğum için kocam olacağı için okadar şanslı hissediyorum ki kendimiÇaba verişini gördükçe ayrı bir mutlu oluyorum gözlerim doluyor ona baktıkça sende olmalısın.Bak nasıl çaba veriyor ikiniz için sen mutlu ol diye sende üzülürsen umutsuzluğa düşersen çok üzülür yerinde sayıyormuş gibi hisseder kendini.Herkes çabasının güzelliklerini elbet alacak.Yakın zamanda yanıbaşında kimse olmayacak sadece sevdiğin adam olucak kocan olucak.Babana gelince sanırım oda bilinçli düşünüpte yardımı yapıyordur halana.Sonuçta eksik bırakmıcaktır senin düğününü çeyizini.Az kaldı sabret Allah biliyor yardım ediyor kuluna.Dua et sürekli.Düşün ki Rabbim karşına seni seven sayan senin için çaba harcayan birini çıkardı.Şükretmelisin mavişim
Cumartesi sendromuPişt kuzular ne öryonuz:26::26::26:
Kesinlikle şekercan evliliğin tadını doyasıya çıkarmak istiyorumHoşbulduuukk Pelinimmmm inşAllah bitanemErkeklerin geneli bebek çok seviyor gerçekten.Baba olma duygusunu biran önce yaşamak istiyorlar.Ama napalım bizde evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz anacım. Kesinlikle bende 28 den önce istemiyorum bebiş :26:Nişanlımda fazla değil mi ama aşkım diyo? Babacık olmak istiyormuş. Ama babacık olmak için biraz beklicek.Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin.Bazen burda okuyorum çok kötü oluyorum.İnşAllah isteyen arkadaşların hepsinin bebecikleri olur.Pelinimmm bugün çeyiz vakti senin için güzel güzel istediğin herşeyi bul inşAllah
Doğum gününede az kalmış kuzucumHappy börtlek yapıcaz sana burdan:118: Aynen kuzucum beklemelerin sonuna az kaldı ikimizde zaten aynı tarihlerde Allah ın izniyle kavuşmuş olucaz sevdiceklere Kesinlikle bizimde olacaktır eksiğimiz elbette.Hatta geçen gün konuştuk dedim bazı şeyleri evlendikten sonraya bırakalım illa herşey olmak zorunda değil ki zaten en ufak şeyler bile ateş pahası.Ay bi sarıldı bana nişanlım.Destekçim benim demesi bile yetti Aynı yastığa baş koyacağımız günü halatla çekiyorum
canımmmmm. oy sen gel ben sana ne abajurlar alırııımmmm
ay benım balııımm ömrüküüümm bayıldııım bayılldııımmmm baaayııldımmm kıng enıstem benııımmmbizde yıldonumunde yada en geç yazın yaptırıcaz dövmelerimizii yüzük parmaamızaaa üst tarafa isim iç tarafa tarih düşünüyoruz bi çizim yapılcak önce ona göre karar vericiiiz artıkımm
çağla pastaaaammmmm sizi ayrı yerım zateen bılooosuuunnnnnn
berfoooom tekrardan yasıycaaksın eşsiz bir aşk biliyorum hissediiyooruuumm
lokumummmmmm yerım o abajurları beeeeennn! misafir odasınada koyuuuunnn geldıgımde onun ısıgında kıtap okumak ıstıorum
bu arada ben perde ve halıdaan nefreet edıyorum aslındaa ! kurbaamın babanesi geçen gün demişki halı bakalım, bende anlamadım babanesıne bakıcaz sandım oluur canım gideriz yardım ederız dedııım saf safsona demezmıı bıze bakcazz ben şoook uleen daha benım evim bellı değil evi geçtim mobilyam yokkk piyasadaaa ayrıcana herbısıyı gectııım ben HALI sevmemmkii sakın sakın kesınlıkle kımseyı karıstırmam ben bole seylere dedımmm sona kayınannısımm bana yemek yapmıstı onu yerken dedikodu time yapıyoduk soledım ona bole bole demıs babane diye anti babaneciyiz ya onaaa mı kalmııııssss dedi ağzını yedıgım yaa hem ıstersen bende bırsurude halı var dedı antıka gibiii hemdee ben haz etmıorum ama hoşuma giden bişiler olursa alırııımm sererim valla halıyı ayarlayana kadar evimizi barkımızı halledeliiimm kilim alırım ben zaten peloom biloosunn bizim eviiidee kilim gibidir halılar helee yazlık zemin taş olmasına raagmen ben minicik kilimler attım ifrit oluorum ya angır gibi şeylere bide müze gibi evleree ben salaş biriyim evimde ölee olsuuunn çook ciciiiikk
topilerin ayrılması konusuna gelince acıkcası ben dıger topiğii kontrol panelimden bile silmiştim cunku kendı yazıdgımı kendim bile gormeden sayfalar gıdıyodu, tanıdıgım samımı arkadaslarımı bıle takıp edemez olmustum maille gorusmeye devam edıyodum hal böle ikende o topıge yazmanın onu takıp etmenın anlamı kalmadı.. zaten kımseyıde tanımıyorum adam akıllı. Kimse ayrımcılık yapmıo ama kım nerde rahat ve mutluysa orda olmalııyoksa tüm kk topicleeerii karrrdeeeeşşş
canımmmmm. oy sen gel ben sana ne abajurlar alırııımmmm
halı konusunda, bana da kilim tarzı ince halılar daha hoş geliyo. büyük halı ben de sevmiyorum evi de boğuyo zaten.
...
pelinim çeyiz alışverişine çıkıcakmış bugünnn.
ufak tefek şeyler halledilince gerçekten kafan rahatlıycak epeyce kuşumm :)
eveeet ben yakında iyiki dogucaaaaaaammm
masallah muhabbettinize kusumaynı sey bizde de olduuu ben de oyle dedim bos ver oldugu kadar daha genciz neler neler yaparız birlikte olalım yeter bize evin kapısı duvarı bilmem nesi hiç ilgilendirmiyor beni o dört duvarın arasında sen ol yeter diye
yetiştigimiz kadar olur napalım zaten bizim bu evi de satıp baska yere gitme ihtimalimiz var duruma gore belki bi iki yıl ancak durucam kimbilir zaten her seyin sıkıntı stres oldugu bir donemde canımızı sıkmaaya hiç gerek yok
maviscim ayrıca elise cok otesi cok katılıorum biz de herseyimizi kendimz yapıoruz ikimiz de fazlaca cabalıoruz ben yeri geldi sabahlara kadar uyumadan calıstım... bebegimin zaten gecesi gunduzu yok
yani ailelere cok da bel baglamamak lazım... yarın bour gun en ufak bir seyde kalkıp da biz de bunları bunları yaptık olabiliyor sonu
ama şimdi kimse bize bişeycik diyemez... ailemizde olsa iki taraftanda bisey beklemedik cunku
inan bana böle olması ilişkinin gucunu de artırıyo... birbirne destek olmayı beraberce bir hayat kurmayı tırnaklarınla kaza kaza ogreniorsun... Benim annem de tam tersi olmus babam hep baba destegiyle evlenmiş hatta yasamıs
aama dedemin işleri bozulup da o destek arkadan kalkınca bizim ailenin dengesi bozuldu uzun sure... ne annem ne de babam desteksiz yasamaya alısamadılar uzun yıllar manevi anlamda da maddi anlamda sarsıntılar yasadık
cok sukur gecti gitti ama gecis sureci ailem icin cok sancılı oldu... halbuki en basından beraber biseyler yapabilmeyi ögrenmiş olsalar boyle ufak ruzgarlarda yıkılmazlardı
su hayatta insanoglunun basıan her sey gelebilir... her seye hazırlıklı olmak icin zor zamanlarda uzulmeden panige kapılmadan sevdigin kişinin omzuna guvenle basını dayamalı ve ona destek olmalısın
ikiniz de calısıorsunuz sonucta degil mi? en kotu ihtimal biraz borca girer sonra da odersiniz
kuzum haklısın çok güzel açıklamışsın ama bilmiyorum biz öle gördük 2 ablamında tüm ihtiyaçlarını ailem aldı hem benim ailem hem karşı taraf bizim buralarda nadirdir tek başına bi şeyler yapan evet ikimizde çalışıyoruz istesek gireriz böle bi yükün altına ama ailelere ters molur o zaman bilmiyorum yaa herşeyin hayırlısı diyorum ama ben saatli bamba gibiyim bi patlıcam pir patlıcam az kaldı hayırlısı diyorum artık bişi demiyorum
gunaydın gelincikoslarrrrrrr
kuziciiim sorun olmamasına cok sevindim kusumm
insallah gonlunuzdeki gibi olur her sey... uzun nisanlılık da guzel bişey hani nisanlılık zor evre diolar ya Allaha sukur biz yasamadık son zamanlarda artan evlilik stresi dısında
ufak tefek birkac kez illaki oldu ama o kadarcık da olsun nerdeyse 2 yıl nisanlı kalmıs olcaz evlendigimizde
onun dısında nisanlılık bize gonlumuzce gezip tozma evlerimize gidip gelme birbirmizi ve ailemizi baska bir gozle tanıma fırsatı verdi
olası krizlerle nasıl basa cıkarız bunları ogretti...
beklemek cok cok daha zor oluyo o baska ....sacımı basımı yolmak istiyordum mesela gecen yıl bu zamanlar... nasıl gecer 15-16 ay yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm diye
buugun ne kasvetli bi hava var burda yeaa
maviş seni anlıyorum.
aileler onaylasa da kendi başınıza bişeyler yapmayı, etraf çok konuşur (onlara ne oluyorsa)
çünkü burda da öyle.
ailenin eline bakmak, herşeyi ailelerin üstlenmesi gelenek haline gelmiş. anladıgım kadarıyla sen de bundan şikayetçi değilsin. yoksa rest çekerdin, elim ekmek tutuyo ben yapıcam kimse karışamaz derdin.
bir de altın mevzusu vardır.
ayaklı kuyumcu gibi koluna boynuna dizip bilezikleri altınları gezdirirler
çok şükür böyle düşünen insan topluluğundan ben kurtuluyorum istanbula gelin giderek.
senin de allah yardımcın olsun canım.
ben de gezdim vallaçok şükür
sağ olsun ailem anlayıslıydı hep nisanlılık donemlerime dair icimde hiçbir sey kalmadı en guzeliyle yasadık ve sonlarına geldik artık insallah..darısı basına
ama bi yerden sonra gez gez nereye kadar artık evimizde olalım diyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?