- 14 Ağustos 2012
- 2.127
- 601
- 363
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.081
bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..
Elifciğim seninde doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu sevdiklerinle birlikte nice senelereee
gercekten onca zamanın hiçbi anlamı yokmus
aylar yıllar o dostluklar....
soylemek istedigim seyler bile anlasılamıyormus....
tek soylebilceim O HANIMEFENDİ İSTEDİGİNİ ALDI!
TEK BİR SOZUYLE BU GUZEL DOSTLUGU YIKTI PARCALADI MAHVETTİ
ASLI GEL VE SEYRİNE BAK ASIL SİMDİ GOBEK AT
HOSCAKALIN HEPİNİZE MUTLULUKLAR
KK İLE İŞİM BİTMİŞTİR!
Kızların hesapları pasif gözüküoooo
Evet yaaaaaaaa niye böyle oldu tam yeni arkadaşlar buldum derken hepsi gidiyokimsenin maili de yok bende
Ya ne oldu Çağla ve Pelin nereye gitti
Geçmiş olsun, Allah şifa versin ve güzel günlerinizi görmeyi nasip etsin annenize.bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..
Kuzuuummm
Uzaktan bu sıcaklığını hissettim ya, gayri bişiii aramam canım
İnşAllah hepimiz evli mutlu geçiririz doğum günlerimizi bi dahaaaaa
Bu arada üzüntünü okudum ama yazamadım, araya girmek gibi olacaktı.
Olmadı.
Aşk herşeyi aşacak inan bana
Ya gerçekten şaşkınlık içindeyim yeminederim.Yazacak söz bulamıyorum.Bu pasifliğin sebebi nedir bende bilmiyorum kızlar.Ama sanırım cezada olabilir.Pelinime faceden sorucam mutlaka bu durumu.Çok sinirlendim gerçekten.Biran önce şu pasiflik durumu bitse yaaa
Ay evet sor canım ya sen en azından faceden görüşüryorsun ne güzel muhabbet ediyorduk ya
Benden yana da hakkım helal olsun hepinize.
Benden yana da hakkım helal olsun hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?