- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.061
Kuzumm inan bu konuda bi taraftan birini kırıcam diye korkumdan bişey yazmak istemiyorum ama laf 2 tarafa yazanlara da gelince yazmak istedi.
Hiç bişekilde kovmak gibi bişey yok olur mu öyle şey.Özge,Zehra ben ve bikaç kişi daha hala 2 topiğe de yazıyoruz bunun nedeni orda da sevdiklerimiz var burda da var.İşim olmadıkça 2 tarafı da takip ediyorum ben ama bunu yapıoruz diye sizleri kovmuş olmuyoruz
Bu konu da yanlış anlaşılmamak için kimsenin ne dediğine karışmak istemedim ama susunca da yanlış anlaşıldık malesef
Benim yazdığımı kimse kaale almamış bu durumun ne kadar dışında kalmaya çalışsakta ortasın da kaldık neden böyle oldu şimdi anlayamadım ama madem yanlış anlaşıldım ne diyim anlatamadım kendimi heralde
melegim lafım sana degil ki asla olmazda sen benim bitanemsinnnnnnnnnnnnnn yazdıgını gormemisim yeni gordum kusura bakma sakın
ben sizi de zan altına bırakan o sahsa kızdım
cunku cogul kullanmıs dagdan gelip bagdakini kovduk diye
sizi nasıl kendi art niyetine alet eder?
ben buna kızdım demek istedigim oydu... ben senin guzel kalbini o guzel gozlerinden gormedim mi sanıyosunnn
size bunu yakıstıranlara tepksizi kalamam sadece
hepsi bu
Pelinim Allah güzel gönlüne göre versin canım benim
bende çıkıyorum kuzular kursa gidicem sipiking kılabım varhaftalardır gitmiyorum gidimde iki kelam edeyim
öpüyorum sizleriii
Evet nazlıcım gizem sen ve pelin olayında ben ne yaptım gizeme yanlış yaptığınızı maille söyledim haksızlık ettiniz dedim dimi!
Hiç bi yerden imalar yapmadım ama dünden beri bize imalar yapılıyo,susuyoruz dostluk adına ama farzet ki den ordan burdan laf çarpıtılıyo bunu bize nasıl yaparsınız anlayamıorum ben.
Çağla ya da bi başkası özelden yazsaydı bak arkadaşım şöyle kırıldım diye biz çıkar özürdilerdik bile belki ama topiğe de farzetki ye de her girdiğimiz de bize laf çarpıtıldığını gördük bumudur dostluk?
Ayrıca dün ilk başta yazdım ben Çağlaya burda şu yorumu yazdım
bunları yazdığım da çağlanın bana verdiği cevap şuydu;
Ben de arkasındna hepinizi çok sevdiğimi yazdım ve konu kapandı.
Ama ardından nerde bi yorum görsem yine bize laf çarpıtılıyo bunun nedeni nedir anlamadık ki madem kırıldınız bunu açıkça söyleyin biz elalemmiydik hiç mi değerimiz yoktu da önce size kırılmadık diyip ardından laf sokuşturmaları yapılıyo.
O kişiye slm verenleri bile anlayamıyorum diye?
Yahu neden slm vermiyim ben aslıya Allahın slmını kimden neden esirgiyim
İnanın kafam iyice karıştı ne yazıorum onu bilmiorum ama biz hiç bu dostluğun içinde olmamışız ki böyle grup çatışmasına girdi bu mevzu neyse olan oldu.
Biz kimseyi kırmak istmezken hakaret etmişiz muamelesi gördük ya yanarım yanarım saflığıma yanarım
Ezgim sadece speaking mi normal kurs gibi değil mi ?? bende böyle bişey arıyorum da konuşmamaı geliştirmek adına ondan şeettim
sadece speaking Kıymetcim. kursa gibi değil. haftada 2 saat gidiyorum konuşuyoruz geliyoruz o kadar. hem zevkli oluyor hem konuşmamı ilerletiyorum
geçmişi tam okumadan yazmıştım Ezgimm biraz saçma kaldıı burda bu safhada bunu sormam
farkettim canım ama iyi oldu konu değişsin artık herkes çok üzüldü. biz burada başkalarının bizi üzmesine dayanamazken en tanımadığımız kişilere karşı dualarımızı enerjilerimizi birleştirirken şimdi biz üzüyoruz birbirimizi...
bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..
Yanlız bi sorun var sende farzetkıde yazmıştın (Gizeme yanlıs yapıorsunuz dıye degıl karşılıklı yaptıgınız yanlış diye) bana ozelden yazmadın dıyee hatta ben gonul koymustum hatırlıyosan o konuda..
Bence gercekten kocaman bı yanlıs anlasılma var ortada.. Taraf tutuuunn buraya yazın oraya kımse yazmasın tarafınız bellı olsun demıyoruuuzzkii! Siz neden bu yöne ısrarla cekmeye calısıosunuz bu durumu.. Aslımı neyse adını sanını bılmem etmem muhabbetım varmı yok mu bi Allah'ın selamıdır yani, O kim ki bizim üstümüzden ŞAKA bile olsa böle muhabbet döndürebilir? Ve etraftakiler bi ya aslı ayıp oluyo onların burda ANIları var şaka bile olsa deme böle bişi ( ki bizim yapımızı tanıyorsunuz!) diye bi harf bile yazmaz.. Can sıkan nokta sadece ve sadece bu.. Kimse kimseye laf sokmuyo aleni bi şekilde herkes düşüncelerini yazıyo
iyiki doğdun elifiiimmmmm
nice sağlıklı, mutlu, aşk dolu yıllara temel reisinle
Eki Görüntüle 644983
(resim alıntıdır)
Konuyu pek bilmiyorum, dün okudum ama o halde anlayamadım, yorum yapmak bana düşmez ama gözlemlediğim kadarıyla diyeyim lütfen bozmayın dostluğunuzu.
Burası ne kadar güzel, sıcak, mutlulukların, hüzünlerin ortak paylaşıldığı bir topikti. Hepinizin sıcaklığını, samimiyetini hissettim taaa nerelerden.
Birbirinizi dinleyin, anlamaya çalışın ve lütfen halledin bu sorunu kızlar. Kimsenin arkadaşlığınızı yıkmasına izin vermeyin.
Katılıyorum pufitom, herkes böyle düşünüp hareket etse ya işteİnsanın ruhu sıkıntılıyken mutlu olamıyor ama karşıdaki insanı o mutsuzlukla kırmak, mutsuz etmek çok başka, çok kötü. Paşacanla görüştük, dedim böyle böyle böyle... Sen bu tarz davrandıkça ben çok üzülüyorum, çok soğuyorum dedim. O da haklsın, dikkat edicem dedi. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler.
Maşallah ve de hayırlı olsuuun
Böyle uzun yılların ardından kavuşanları görünce umut oluyor bana da.
Buguuum, kaderdaşım. İnşallah kuzum hayırlısıyla gelsin o günler, dualaşalım...
Pelmiğim sağ ol tatlım, evet çok üzdü beniGözlerim sabah davul gibiydi, hala ağrıyor.
Abinin durumuna da üzüldüm, onlar da kavuşsunlar inşallah hayırlısıyla.
Evet çok sıkıntılı bir süreç Allah düşmanım başına vermesin.
Yılları devirince insan her şeye kırılmam diyor ama kırılınca da çok daha derine işliyormuş be Pelinim.
Bizimki de böyle bi an oldu.
Unutalım, sadece güzel anları hatırlayalım, haklısın, özür dilerim, yapmıycam bir daha dedi. Hatasını anlamıştı o da. Uzatmadım ben de, yavaş yavaş toparlıycaz inşallah.
Sağ ol Ezgi'cim biraz daha iyiyim şimdi.
Tatlıım doğum günü çocuğu musun sen bugün neler yapalım biz sana
Sevdiceğinle, secdiklerinle aşk ve huzur dolu yaşlar geçir kuzum
tedavi görüyor mu canım? ay kıyamam yaa içim acıdı...
Allah'ım ona ve tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah.sevdiceğinin annesi düğününüzde de bebişinizin doğumunda da sizinle olsun inşallah
Nazlı anlatamıorum sanırıım kendimi ben!
Siz o zaman özelden sorunlarınızı halletmiodunuz,farzet ki den atışıodunuz ben de yapmayın kızlar size yakışmıo diye uyardım ve dünde zaten aynı şeyi yaptım diğer topikte yapmayın kırmayın birbirinizi yazdım,çağlayla da sorun kapanmışken KIRGIN DEĞİLİM dedikten sonra farzet ki ye ve buraya yazılan imalardır canımızı sıkan anlatabiliyomuyum?
Siz çok güzel bi dostluk kurmuşsunuz nazlıcım.Çağla sen nuray pelin Allah korusun bi hakaret etmiş olsaydık neler olucaktı düşünemiyorum ben.
Ama biz 3 maymunu oynadık ve hainlik yaptık.Keşke 2 yüzlülük yapsaymışız o zaman kıymetli olucaktık sanırım.Biz kimse kırılmasın istedik sadece bu kadar.Tatlı dille uyardık canım ordan burdan yazıp huzur bozmadık,imalar yapmadık neyse sorunumuz biz şuna kırıldık diyip açıkça yazdık.
Ben de üstü kapalı farzet ki ye oraya buraya yazardım.Bu ne kadar dürüstlük olurdu sence?
Neyse içimizdeki geldik söyledik,karşılığında topa tutulduk resmen.Diorum ya biz zaten bu dostluğun içinde hiç olmamışız,sadece olduğumuzu sanmışız!!!
Ben cidden yaralanıorum,Özgeyi de benide sabahtan beri ağlatıyosunuz.Ama yeter artık.Ben kavga etmeye,tartışmaya alışkın biri değilim bu yüzden başıma geldi bunlar zaten.
Lütfen artık bu topikte adım anılmasın lütfen bu kadar hatrım vardır yoksa da siz bilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?