Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyattan sonraki 7 hafta ama nefes alma sorunum var deviasyon olduğu için ameliyat oldum ama sanırım bi değişiklik yok sende böyle bir problem varmıydı?
cüneyt bey ege üniv de ama ben sonuçta çokta memnun değilim doğal burun çok doğal oldu eskisine çok yakın ayrıca deviasyonum da geçmedi şiş daha ödem vardır diyor ama alakası yok.kapalı ameliyat yaptığı için de burun ucu eskisi gibi çok fazla düzeltme yapamıyor.![]()
sen kime ameliyat oldun canım
geçen sene bende Cüneyt beye ameliyat oldum ama en ufak ağrım veya sızım olmadı.Sana ağrı kesici ilaç vermediler mi?Ben korkumdan bütün ağrı kesicilerimi içmiştim belkide o yüzden ağrım olmamıştır.Şikayetlerin hala devam ediyor mu?en önemliside sonuçtan memnun musun?15 gün sonra benim burnum tam 1 yıllık olacak.
geçen sene bende Cüneyt beye ameliyat oldum ama en ufak ağrım veya sızım olmadı.Sana ağrı kesici ilaç vermediler mi?Ben korkumdan bütün ağrı kesicilerimi içmiştim belkide o yüzden ağrım olmamıştır.Şikayetlerin hala devam ediyor mu?en önemliside sonuçtan memnun musun?15 gün sonra benim burnum tam 1 yıllık olacak.
Pucer83 beni kesin gör diye tekrar yazıyorum.Cüneyt bey'i düsünüyorum ben de .Sonuctan memnun musun?Fotografın var mı bilmiyorum ama zaten bakamıyorum
pucer83 beni arkdş olarak ekleyeblrmisin yni üye olduğum için resmlerini göremiyorum,bende cüneyt beye burun ameliytı olmayı düşünüyorum ama hiç cüneyt beye amelyt olan birini bulamıyorum(