Merhaba canim!
Inanirmisin, konusmaktan kaciyorum artik. Ara ara yine sayip sovesim geliyo aklima birseyler geldiginde, sayip sovuyorum geciyo. Haftada bir soyle bi temiz aglayasimda geliyo, onuda yapiyorum, sonra oh, mis, rahatliyorum.
Hicte okadar kotu hissetmiyorum, mutluluktan kus gibi ucmuyorum evet, ama mutsuzluktan acinin en dibine filanda vurmadim. Gayet iyiyim Allahima sukurler olsun.
Hicbirsey zorlamayla olmuyormus, gidip baskalarinin bahcelerinde bayilip ayilsinlar bundan sonra. Aman benden uzak.
Hayat oyle guzelki valla. Uzerime bi guzellik geldi kizlar bosandiktan sonra hahah..kiloda verdim az biraz, biraz daha vermeye devam. Tatile birkac hafta kaldi. Bosanma islemleri basladi, bu senenin sonunda bosanmis olacagim insallah. Mal paylasimi az daha uzun surermis, sursun aman napayim. Birde bi an once kurtulayim diye uste cikip onun istedigi gibi olmasina izin vermeyecegim. Param rezil olsun avukatlarda cokta umursamiyorum. Bazi bazi yine umursayip sinirleniyorum tabide, su anda iyiyim haha..
Sizlerde ne var ne yok? Keyifler nasil? Umutsuzlugu ve mutsuzlugu biraz biraz asiyormuyuz artik?
Bize Betul Demir'den Sana N'olmus sarkisi gelsin kizlar