Aynen canim bende karistiriyorumm hepİsimler banada karışık gelmiştir hep Şöyle söyliyim en küçükleri ufacık bir şey ve kurpsuz çeyrek gibi takmalık yerleri yok yani minik 25 kuruşlar gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim bende karistiriyorumm hepİsimler banada karışık gelmiştir hep Şöyle söyliyim en küçükleri ufacık bir şey ve kurpsuz çeyrek gibi takmalık yerleri yok yani minik 25 kuruşlar gibi
yanlış yere yazdın sanırımakşama birde bence light ekmek filan ye
benim tercihim şalgam suyu sen belki ayran seversin.....
yok canım neden yanlıs olsunyanlış yere yazdın sanırım
yok canım neden yanlıs olsun
o cumhurıyettenmı ceyrekmı atamı resatmı bırıkım demıs
bende aksam ıcecgı onerısınde bulunuyorumda
Tam altın dedikleri, ziynet altın da denilen, 4 tane çeyrek bir arada olan altın. Ata lira, aslında altın para olarak özellikle yatırım için basılan ebat olarak tam altından daha küçük ancak gramaj da daha ağır olan altın türü. Ata liranın kulbu vs. olmadığı için alım ve satım da fiyat farkı daha az olur. Bir nevi altından liradır.Tam ata altini yani internernetde tam altin diye ismI gecen dimi canim
Bence yersiz oneri yine tesekkurler anlamsiz mesajindan dolayiakşama birde bence light ekmek filan ye
benim tercihim şalgam suyu sen belki ayran seversin.....
Cok tesekkur ederim canim bunu bilmiyordum))Tam altın dedikleri, ziynet altın da denilen, 4 tane çeyrek bir arada olan altın. Ata lira, aslında altın para olarak özellikle yatırım için basılan ebat olarak tam altından daha küçük ancak gramaj da daha ağır olan altın türü. Ata liranın kulbu vs. olmadığı için alım ve satım da fiyat farkı daha az olur. Bir nevi altından liradır.
Bence yersiz oneri yine tesekkurler anlamsiz mesajindan dolayi
Anlamadim norvegiancim kim gulerdiben anlamadım arkadaşı espri yapsa gülerdi heralde :)
Kime dedim espri yapti?????espri yaptı demişsin ya espri yapsa smile falan koyardı heralde ben haal anlamadım ne demek istediğini :S
özelden yazim bariKime dedim espri yapti?????
Yaz canimözelden yazim bari