Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyat farki var ben de cok da bilgili degilim bu konuda ama internetden arasdirdiklarimdan cikardigim galiba ayri ama bilmiyorumVe cumhuriyetle tam altin ayni degilmi ya farkli iki cesit gibi yazmissinda
Tam altın cumhuriyet demek zaten,yarım altın ve cumhuriyet altın var.Fiyat farki var ben de cok da bilgili degilim bu konuda ama internetden arasdirdiklarimdan cikardigim galiba ayri ama bilmiyorum
Yatirimlik altinim yok yeni yeni birikim yapmaya karar verdim hayir cnm Allah nasip ederse uzun vade dusunuyorumİkisi de aynı şey. Altın karlı yatırımdır bence. Kısa vadede bozdurmayacaksan eğer.
Simdi arasdirdim tam altin 7 gram cumhuriyet 7.2 gram yani farkliymisTam altın cumhuriyet demek zaten,yarım altın ve cumhuriyet altın var.
Altını uzun vadede bozdurmayacaksan alabilirsin ama şöyle birşey de var,altın yükselirde düşerde,birikim yaptın ve acilen bozdurmak zorunda oldun eğer altın fiyatı düşmüşse düşük fiyattan bozdurursun,değer kaybeder tabi yüksek olursa daha iyi olur,bankada para hesabı açabilirsin yada bes diye birşey var bireysel emeklilik sistemi diye geçer onu yap madem birikim istiyorsun,senin yatırdığın paranın üzerine devlette katkı sağlıyor,uzun vade düşünüyormuşsun bayağı bir para birikir.Simdi arasdirdim tam altin 7 gram cumhuriyet 7.2 gram yani farkliymis