Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Apo nedn adam yerine konuluyor sizce.yada neden idam edilmdi.sadece apo ve terorist başı.bukadarlıkmı.
Valla ülke buyüzden cahil.
Apo neden idam edilmedi? sor AKPye... Onlarin basindaki adamlar zamaninda teroristlere idam cezasini kaldirdiklari icin olmasin sakin?

B
O zamanlar Ataturk vardi, Ingiliz masalarinda ne konusuldu ise konusuldugu ile kaldi, ne satildi? hangi vatan topragi? ama simdi Erdogan var, satmaya alisik, Harran'i, Igdir ovasini Israil'e coktan satmis, Hatay'in yarisi gitmis, medya elinde, duyan tinlayan bile olmadi. Ormanlarin hepsi satilik... 80 sene icinde yapilmis ne kadar fabrika, isletme varsa hepsi satildi. Simdi de doguyu satacak, satamaz mi yani? Adam bu konuda uzman.. Yillardir evden satip ekonomi kurtariyor, evin mali bitmedi, sirada Bor madenleri var ustelik... Hey yavrum hey... Aponun terorist sayilmadigi gunleri de gorecekmisiz meger... Kahraman deyin olsun bitsin, yakinda o da olacak zaten..
u kadar satış varken o halde ülke geri gtmesi lazm mantga göre.
Atatürkte demir çelik fabrikasnı satmştr.işlendgi halde.
Çocuk oldugn burdan belli.daha apo kimdir nedir blmedenerorist dyosun.elbette terörist.ama ya gerisi?yok tabiki.
Interten akp ne sattidan geldin heralde
Bor madeni zaman ve masraf gerektiren bir kaynaktır.hemen işlenmesi söz konusu degl.verim almak içn satıldı.

Joker, guldurdun beni... Su ana kadar halkin musaade ettiklerine bakman yeterli cevap degil mi sence? Daha once hic bu kadar saibeli bir Cumhurbaskani gormus muydu bu ulke? Suriye ile savas planlarindan baslayip ormanlardaki rantlardan, sifirlanan milyarlardan, Aponun adam yerine konulmasindan tut, binlerce insanin sokaklarda gazlanip oldurulmesine kadar... Hepsine izin verdi, onayladi ve destekledi bu millet... Erdogan istesin yeter... buyulendiklerini dusunmeye basladim.:confused:
:) öyle de şuan insanlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda. insanlar sokaklara döküldü, dökülmeyenler bana ne? dedi. rantlara da bana ne? dediler. ama diyemeyecekleri bir nokta gelmeyecek mi. keşke gelmese tabi de, o nokta geldiğinde yine bana ne? diyecekler mi. :/
bir yerde bir lafa denk geldim. bilmem kaç yıllık insanlık tarihinde tayyip dönemine denk geldik ya, diyordu. :d

O zamanlar Ataturk vardi, Ingiliz masalarinda ne konusuldu ise konusuldugu ile kaldi, ne satildi? hangi vatan topragi? ama simdi Erdogan var, satmaya alisik, Harran'i, Igdir ovasini Israil'e coktan satmis, Hatay'in yarisi gitmis, medya elinde, duyan tinlayan bile olmadi. Ormanlarin hepsi satilik... 80 sene icinde yapilmis ne kadar fabrika, isletme varsa hepsi satildi. Simdi de doguyu satacak, satamaz mi yani? Adam bu konuda uzman.. Yillardir evden satip ekonomi kurtariyor, evin mali bitmedi, sirada Bor madenleri var ustelik... Hey yavrum hey... Aponun terorist sayilmadigi gunleri de gorecekmisiz meger... Kahraman deyin olsun bitsin, yakinda o da olacak zaten..
Peki sen bunlari nerdn biliyon.de hele amerika da yasadgina gore pensilvanya usagi misin sende.atip tutuyorsun bol bol.sıktın artk orda oturup bura icin bu kadar konusma cok bi haltt bilmis gibi.o kadar ulkeni seviyorsan uzaktan konusmk kolay.gel de anlat burda bildiklerini bayan boskonusan.kes artik milli iradeye de dil uzatma

:) öyle de şuan insanlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda. insanlar sokaklara döküldü, dökülmeyenler bana ne? dedi. rantlara da bana ne? dediler. ama diyemeyecekleri bir nokta gelmeyecek mi. keşke gelmese tabi de, o nokta geldiğinde yine bana ne? diyecekler mi. :/
bir yerde bir lafa denk geldim. bilmem kaç yıllık insanlık tarihinde tayyip dönemine denk geldik ya, diyordu. :d
Dogru demis, ben de aynen katiliyorum. bu kadar kotu bir devir gormedim ben. Halkci olduguna inanan birinin aslinda halkla alakasi yok, ama herkes oyle inanmis ki.. Halkin icine korumasiz cikamiyor, ilk firsatta insanlara hakaret, tekmeler, hala bu insan halkci. Bu ulke 1500 koruma ile gezen basbakan ilk defa gordu. Ataturk halkin icine kolayca karisirdi, Ecevit de oyle, Demirel de... sapkasini calarlardi garibimin... Hahaha... Hatira diye, ama o cok kizardi, yanina iki adam takardi sapkasini korusun diye... Biz boyle devlet adamlari ile geldik bugunlere dek... Tayyip gibi halkci gorunen halkin cok disinda adam ilk defa goruyorum. Hep bana rabbena.. Muslumanligi degistirdi, islamda yolsuzluk rusveti makbul hale getirdi, millet islami terketti onun yuzunden.

Peki sen bunlari nerdn biliyon.de hele amerika da yasadgina gore pensilvanya usagi misin sende.atip tutuyorsun bol bol.sıktın artk orda oturup bura icin bu kadar konusma cok bi haltt bilmis gibi.o kadar ulkeni seviyorsan uzaktan konusmk kolay.gel de anlat burda bildiklerini bayan boskonusan.kes artik milli iradeye de dil uzatma
Farkinda misin Farah, ben birsey anlatiyorum, ister adina yorum de, ister bilgi paylasmak... Sen ise sacma sapan ipe sapa gelmez suclamalar ve hakaretler ile saldiriyorsun. Sana simdi ben ne cevap vereyim?

Neden şaşırdınız,bu millette pek çok Hıristiyan vatandaş yok mu?Onlardan biri de pekala cumhurbaşkanı olamaz mı?İşinize gelmeyen konularda nasıl da alakasız yaftası yapıştırıveriyorsunuz hemen?Normal bir soru sordum,cevaplayın haydi
Ay hersey bitti bunu tartismayami kaldik? Valla alakasiz bu adam bana guven verdi verdim oyunu helali hos olsun. Yani hristiyan birinin basa gelme ihtimalini hic dusunmedim suanda Tayyip Erdogan gibi bir insan varken?? Ihtimaller uzerinde dusunerek kendimi yoramam :D

Idamla alaka yok olsaydıda asılmazdı.apoyu teslm eden israil.öldürülmemesi halnde teslm edildi
Dedigin gibi olsun hadi, oldurmeyin deyip verdiler,biz de once idam cezasini teroristler haric kaldirdik, sonra da teroristleri de idam etmemeye karar verdik, Aponun asilmasini imkansiz kildik diyelim. peki bugun muzakereleri de Israil istedi diye mi yapiyoruz? Apoyu adam yerine koyup muzakere yapmamizi da mi Israil buyurdu Erdogana?

Erdogan bastamiydi apo yakalandiginda? O zamanlar koalisyon hukumeti Ecevit filan vardi...idam cezasida o zaman kalkti.. Erdoganin bunda rolu nedir?? Apoyu asmamak icin koalisyon partilerimiz idami kaldirdilar... Ee bunda Erdoganin rolu nedir :D

Yazik erdogani gunah kecisi ilan ettiniz iyice haaa :D

B

u kadar satış varken o halde ülke geri gtmesi lazm mantga göre.
Atatürkte demir çelik fabrikasnı satmştr.işlendgi halde.
Çocuk oldugn burdan belli.daha apo kimdir nedir blmedenerorist dyosun.elbette terörist.ama ya gerisi?yok tabiki.
Interten akp ne sattidan geldin heralde
Bor madeni zaman ve masraf gerektiren bir kaynaktır.hemen işlenmesi söz konusu degl.verim almak içn satıldı.
Ulke geri gidiyor zaten, sadece farkinda degilsiniz. Teknolojideki tum ilerlemeleri AKP'ye maletmekten onunuzu goremiyorsunuz. Halk borc batagi icinde, Arinc bile itiraf etti, "AKP gider yerine baska bir parti gelirse bu ulke 3 ay maaslari odeyemez" dedi. bu ne demektir? Turkiye tarihinde cok hukumetler geldi gecti, hic bir hukumet ardinda bunca buyuk bir enkaz birakmadi. Gittiklerinde gorecegiz neler yapmislar.. Nereleri batirmislar ki gelecek baska bir hukumet normal yollardan uc ay maas odeyemeyecek halde...

Bor madeni satildi mi dediniz? Haberim yok, insallah yalandir. Turkiye dunyanin en buyuk Bor rezervine sahip ulkedir ve ulkenin simdiye kadar IMF ve diger ulkelerden aldigi borclarin bir yerde kat be kat fazla degerine sahip oldugu icin teminati durumundadir. Cok degerli bir maden, dunya artik bordan enerji uretme yolunda ve biz borumuzla bir adim onde idik, siz ne diyorsunuz Allahaskina? Borun satildigi dogru olamaz, boyle bir kotulugu Turkiye'ye ancak bir vatan haini yapabilir cunki..

Erdogan bastamiydi apo yakalandiginda? O zamanlar koalisyon hukumeti Ecevit filan vardi...idam cezasida o zaman kalkti.. Erdoganin bunda rolu nedir?? Apoyu asmamak icin koalisyon partilerimiz idami kaldirdilar... Ee bunda Erdoganin rolu nedir :D

Yazik erdogani gunah kecisi ilan ettiniz iyice haaa :D
Idam cezasi adi suclular icin kaldirildi, teroristler icin devam ediyordu. arastirirsaniz kimlerin teroristlere de idami kaldirdigini bulabilirsiniz.

eleşetirilere açık olun biraz..benide dış güçlerin adamı sanan hanımlar olmuştu:))

Lütfen konuya karşılıklı aşağılamadan, hakaret etmeden yazın.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin :)
senin yerine kazen gelir diye çok korktum
eyvahhh.gif

bittimi sitenin tamiratı

cezalar başladımı okuyacakmısın geçmişi

gerci pek delil bırakmadım kimseyle de kavga etmedim ama :D

bu seferden geyikten atıyon gerçi :)

Ulke geri gidiyor zaten, sadece farkinda degilsiniz. Teknolojideki tum ilerlemeleri AKP'ye maletmekten onunuzu goremiyorsunuz. Halk borc batagi icinde, Arinc bile itiraf etti, "AKP gider yerine baska bir parti gelirse bu ulke 3 ay maaslari odeyemez" dedi. bu ne demektir? Turkiye tarihinde cok hukumetler geldi gecti, hic bir hukumet ardinda bunca buyuk bir enkaz birakmadi. Gittiklerinde gorecegiz neler yapmislar.. Nereleri batirmislar ki gelecek baska bir hukumet normal yollardan uc ay maas odeyemeyecek halde...

Bor madeni satildi mi dediniz? Haberim yok, insallah yalandir. Turkiye dunyanin en buyuk Bor rezervine sahip ulkedir ve ulkenin simdiye kadar IMF ve diger ulkelerden aldigi borclarin bir yerde kat be kat fazla degerine sahip oldugu icin teminati durumundadir. Cok degerli bir maden, dunya artik bordan enerji uretme yolunda ve biz borumuzla bir adim onde idik, siz ne diyorsunuz Allahaskina? Borun satildigi dogru olamaz, boyle bir kotulugu Turkiye'ye ancak bir vatan haini yapabilir cunki..
bunuda düşündüm..şu an bir şey anlamak mümkün değil..ha bu dönemi yaşamak bizim dönemimizde nasbde varmış..sabunda yapılabilirdik..filistinde ölen bir çocukta olabilirdik..yinede işkence yaşamadığımız için şanslıyız..ama gittiklerinde neymiş ne değilmiş daha rahat anlayacağız..

Peki gezi parkı neydi? Milyonlar bir anda ne diye sokaklara döküldü?
Gencecik fidanlar göz göre göre niçin yitip gittiler sence?
Yaralanan, organlarını kaybeden onlarca insanın derdi neydi?
Ülkenin doğal zenginliğinin ve topraklarının ranta servis edilmesi değil midir yaşanan acıların çıkış nedeni?
Ülkemizde olup bitenlere değil de, dile getirilmesine sinirlenmenizi anlamak mümkün değil.

Back