- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
a Hangi söz anlamadm kikedicik aslında o gün o sözü talihsizlikle söylediğini biliyorum..:)kötü biri değilsin sende
çocuğun ölümü ile ilgili olan..H
a Hangi söz anlamadm ki
bunun dinle değil vicdanla alakası var. bak ben deistim.ama vicdansızmıyım. değilim.bende üzülüyorum. bunun insanın kişiliğiyle alakası var.ben ona senin inancın demedim. dinle ilgili kurallar için dedim. onu sorduysan hepimiz üzülüyoruz. iyi olmak vicdanı olmak,üzülebilmek bir tek müslüman olana ait duygular değilki.Bir0di
valla ne demek istediğini anlamıyorum. neyin vicdanı
Bazı şeylerin dinle alakası olmadgı,kişisel de olabilecegi,kişisel bir göruş varsa o onun inancına uyuyo olabilir ama olaya birazda din tarafında bkılmaması lazm umarm anlatblmşmdir.
Ben okadar zengn varken bukadar fakir olmasına üzülüyorum bu benim vicdanima uymuyor.sen bu senin inancın dyosun.
Ben olaya tarafsız bakıyorum bana göre kim vatan hainiyse yaşamaya layk görmüyorum şahsi görüsüm bunu dine yada akp ye baglamyn neolur.ben hç kmse içn böyle knuşmam ama insanı fıttırıyolar.haklı sebeblerm var.çocuğun ölümü ile ilgili olan..
Iste ben bunu dyorum din üzerndn bkmak kesnlikle karşı taraf içn kırıcı bir davranş.bunun dinle değil vicdanla alakası var. bak ben deistim.ama vicdansızmıyım. değilim.bende üzülüyorum. bunun insanın kişiliğiyle alakası var.ben ona senin inancın demedim. dinle ilgili kurallar için dedim. onu sorduysan hepimiz üzülüyoruz. iyi olmak vicdanı olmak,üzülebilmek bir tek müslüman olana ait duygular değilki.
Zaten o çocuk. bilerek isreyerek yapsada yapmasada 14 yaşında. onun yaptığu hiç birşeyde cezai ehliyeti yok bunu biliyormusun. çünkü o çocuk. ve bu çocuk adammı öldürdü. birinin ırzınamı geçti.Ben olaya tarafsız bakıyorum bana göre kim vatan hainiyse yaşamaya layk görmüyorum şahsi görüsüm bunu dine yada akp ye baglamyn neolur.ben hç kmse içn böyle knuşmam ama insanı fıttırıyolar.haklı sebeblerm var.
Ha egerki kapm açk zamanla günahnı almşşam ki inanmyorum basmı öne egerm .ama ben farklı açıdan bakıyorum.vatanıma aşık bir insanım katiyen haine o gözle bkamyrum.benim görüşüm.ha rahatsz edici kelme kullanmş olablrm.herkesn bir sıunırı var.bile isteye yapmak cocuk olmadgnı gösterir.
Ben o cocugu o hale getrnlere daha çok nfretm var.sen daha çocuk cenaze kalkmadan cnntürke enver aysevre çık.Zaten o çocuk. bilerek isreyerek yapsada yapmasada 14 yaşında. onun yaptığu hiç birşeyde cezai ehliyeti yok bunu biliyormusun. çünkü o çocuk. ve bu çocuk adammı öldürdü. birinin ırzınamı geçti.
taş attı diyorlar. taş attı diye bir çocuk ölümü hakediyormu. protestolardaydı diyelim yine ölümü haketmiyor mu.
14 yaş. ya . o çocuk..
vicdan konusunda hiçbirimiz konuşmayalım hepimizin anlayışı farklı bu konuda belli oldu..vallahi ayırsınlar ayalete falan birileri ölmeyecekse artık..Ben olaya tarafsız bakıyorum bana göre kim vatan hainiyse yaşamaya layk görmüyorum şahsi görüsüm bunu dine yada akp ye baglamyn neolur.ben hç kmse içn böyle knuşmam ama insanı fıttırıyolar.haklı sebeblerm var.
Ha egerki kapm açk zamanla günahnı almşşam ki inanmyorum basmı öne egerm .ama ben farklı açıdan bakıyorum.vatanıma aşık bir insanım katiyen haine o gözle bkamyrum.benim görüşüm.ha rahatsz edici kelme kullanmş olablrm.herkesn bir sınırı var.bile isteye yapmak cocuk olmadgnı gösterir.
Amerika'ya uymaya gerek yok, zaten bugun planlanan da bu. Erdogan baskan olacak, Kurdistan da bir eyalet. Teroristbasi da eyalet baskani. Siz baska ne olacak zannediyordunuz ki? Imralidaki ile bu muzakereler bosuna mi yapiliyor? Erdogan bosuna mi Cumhurbaskani oldu?Amerika ah hala fırsatlar ülkesi diye bilen kaldımı hala?amerika çok ama çok farklı ulus devletidir.amerikaya uyarsak bugn kürdistan eyalet olack oraya ayrı byrak ayrı bşkan olacak.
Egoistlik degldir daha düne kadar başbakanın maası nedn okadar oglunun malvarlgı çok ndn rahatsz ediyor o halde.
belkilerle bir çocuğa iyiki ölmüş büyüyünce daha beterini yapacaktı demek hangi vicdana sığıyor peki.Ben o cocugu o hale getrnlere daha çok nfretm var.sen daha çocuk cenaze kalkmadan cnntürke enver aysevre çık.
Yahu bu nasl bir babadır.
O çocuk belkide büyüyüp daha beter yapacktı görünen köy kılavuz istemyor.bu konularda ben çok katıym.polise tas attı?olay bumu.taş atana kadar geçen süreler .
Ayrıcada öldürüldü zatem
Amerika'ya uymaya gerek yok, zaten bugun planlanan da bu. Erdogan baskan olacak, Kurdistan da bir eyalet. Teroristbasi da eyalet baskani. Siz baska ne olacak zannediyordunuz ki? Imralidaki ile bu muzakereler bosuna mi yapiliyor? Erdogan bosuna mi Cumhurbaskani oldu?
Ben bu konularda katı oldgmu söylemştm.belkilerle bir çocuğa iyiki ölmüş büyüyünce daha beterini yapacaktı demek hangi vicdana sığıyor peki.
nerden biliyorsun o çocuk belki yaşasaydı bu ülke için çok hayırlı işler yapacaktı.
vicdandan nı bahsediyorduk az önce..
neyse ya.. bu konuşmayı burada bitiriyorum ben.
vicdan...nokta.B
Ben bu konularda katı oldgmu söylemştm.
Türkiye'nin dili Türkçeyse sen doğuda Kürtçe yayını desteklemiyorsun demek ki?
ya da istiklal marşı okumayan öğrencileri haksız buluyorsun???
yani onlar kendi dilinde eğitim almasınlar mı? başka dil konuşulmasın mı??
modern dünya derken?? geçerli dil derken? Japonlar kadar modern ve ileri miyiz ki adam lar çivi yazısı gibi dil kullanıyor da modern dünyadan bir haber?
evet biz Latin alfabesi kullandığımız için modernlik meşalesi bizde
saraylım geldinmi.:)hoş geldin sefa geldin..eyalet olayı nedir ..uygulamaya konulabilir deniliyor yakındaAmerika'ya uymaya gerek yok, zaten bugun planlanan da bu. Erdogan baskan olacak, Kurdistan da bir eyalet. Teroristbasi da eyalet baskani. Siz baska ne olacak zannediyordunuz ki? Imralidaki ile bu muzakereler bosuna mi yapiliyor? Erdogan bosuna mi Cumhurbaskani oldu?
bunun dinle değil vicdanla alakası var. bak ben deistim.ama vicdansızmıyım. değilim.bende üzülüyorum. bunun insanın kişiliğiyle alakası var.ben ona senin inancın demedim. dinle ilgili kurallar için dedim. onu sorduysan hepimiz üzülüyoruz. iyi olmak vicdanı olmak,üzülebilmek bir tek müslüman olana ait duygular değilki.
gelmeyeydi iyiydisaraylım geldinmi.:)hoş geldin sefa geldin..eyalet olayı nedir ..uygulamaya konulabilir deniliyor yakında
bence ceza verivekler ona göre yaz kız zira pek gözün kara :))gelmeyeydi iyiydi Eki Görüntüle 1215845
zira hiç anlaşamıyozzz
okyy kız şimdi ceza varmiyolarya sonradan okuyup vereceklermi kii
okumayı gözleri kesermiii Eki Görüntüle 1215849
banada teyze diyebilirsin:)deistler allaha inanıyor dinlere inanmıyor..allahada inanmıyorsa ataist deniyor..deistlerde biraz tepkili dilerdeki yıpranıştan o nedenle böyle tepkiler verebiliyorlar..ya deistlikte ALLAH c inanılıyor peygamberemi inanılmıyor okudum ama anlamadım
neyse burda dağıtmayalım dersen özelden at gerçi bana 5 dk bir hak var ama :)
smileyleri kulitta teyze öğretti
Eki Görüntüle 1215842
hareketli smiller yaz googleye
bilgisayara kaydet
sonra dosya ekleden ekle
sildimkiiiiibence ceza verivekler ona göre yaz kız zira pek gözün kara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?