Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
iranlılar kadınlar çok güzel oluyo diyolar zaten
özellikle gözleri çok güzelmiş
hayran kaldım googlede aratınca çıkıyor..gençler yaşasın gençliğini bence baskıya zulma uğramasınlar allah fırsat vermesin baskıcılara yobazlara..

u
işte orada baskı başlar. herkes benim inancıma göre davranacak benim gibi giyinecek ,isterse farklı inancı olsada buna uyacak olursa orada baskı ve yasak başlar. bunu isteyen kimse havasını alır
v
Vicdanen rahat olurmusun

Vicdanen rahat olurmusun[/QUOTE]
sen benim kıyafetime ,inancıma karışırsan ,, zorlarsan, istemediğim şeyi yaptırırsan xicdanın rahat edermi

hayran kaldım googlede aratınca çıkıyor..gençler yaşasın gençliğini bence baskıya zulma uğramasınlar allah fırsat vermesin baskıcılara yobazlara..
Gençlik yaşamak gezideki gibimi mesela.ellernde bonzai bira dillerinde küfür .
Zaten iran gençlgi sex partilerle geciyor.genclge bk.zaten
Bukadar genclgn bukadar heba olması tamamen hem bu görüş yüzündn hem dini kullananlar yuzündn

smilenıı sevsinler. one öyle. :)
nereden buluyorsunuz bunları ya

Vicdanen rahat olurmusun
sen benim kıyafetime ,inancıma karışırsan ,, zorlarsan, istemediğim şeyi yaptırırsan xicdanın rahat edermi[/QUOTE]
Ben karışmıyorum Allah karışır buna ister yapma yapma.o din özgürlügüdür
Zengn birinin blmem kaçncı kadeh atarken bir çocugun süt bulamaması da vicdan özgürlügüdür.hangsi daha rahatsz eder seni hangisi daha etik

sen benim kıyafetime ,inancıma karışırsan ,, zorlarsan, istemediğim şeyi yaptırırsan xicdanın rahat edermi
Ben karışmıyorum Allah karışır buna ister yapma yapma.o din özgürlügüdür
Zengn birinin blmem kaçncı kadeh atarken bir çocugun süt bulamaması da vicdan özgürlügüdür.hangsi daha rahatsz eder seni hangisi daha etik[/QUOTE]
ama o senin inancın işte. sen inancını bana dayatıyorsun farkındamısın

vallahi küçükten verilen gelenekçi eğtime karşıyım..çocuğunuz olduğunda anlarsınız baskı demek isyan demektir..her birey doğru yolu kendi bulursa birey olur..

ama o senin inancın işte. sen inancını bana dayatıyorsun farkındamısın[/QUOTE]

Ndn öyle algıladınki.çünkü bekliyosun.
O senin inancın da ndmek..yani iyi bişey var dinden gelnce o kötümü oluyor

Do
vallahi küçükten verilen gelenekçi eğtime karşıyım..çocuğunuz olduğunda anlarsınız baskı demek isyan demektir..her birey doğru yolu kendi bulursa birey olur..
Her bireye dogru yolu göstermek ana babadan geçer.
Ana baba neyse çocuk onu alır geneli

O senin inancın da ndmek..yani iyi bişey var dinden gelnce o kötümü oluyor[/QUOTE]
bence sen kendi düşünceni empoze etmeye çalışıyorsun..evet evinde çocuğuna sözünü geçiremeyen kadının kızın giyimine kahakahasına eteklğine karışmasın din ve vicdan özgürlüğü var..

O senin inancın da ndmek..yani iyi bişey var dinden gelnce o kötümü oluyor[/QUOTE]
iyide ben inanmıyorum. o yüzden mesela başımı kapamııyorum. ,namaz kılmıyorum.vs..
bu senin inancın. saygı duyuyorum. ama bu senin inancın dememi bile kötü olarak nitelendireceksen ben senle nasıl konuşabilirim ki bu konuyu.

Do

Her bireye dogru yolu göstermek ana babadan geçer.
Ana baba neyse çocuk onu alır geneli
arkadaş çevresini unuttun sanırım:)kapalıda ols açıkta..birr kız yapacağını yapar anne baba çok baskı yaparsa daha çok yapar:)

arkadaş çevresini unuttun sanırım:)kapalıda ols açıkta..birr kız yapacağını yapar anne baba çok baskı yaparsa daha çok yapar:)
Anne baba neyse onu alır dmştm zaten.dogrudur baskı bir kızı daha çok körükler.

O senin inancın da ndmek..yani iyi bişey var dinden gelnce o kötümü oluyor
iyide ben inanmıyorum. o yüzden mesela başımı kapamııyorum. ,namaz kılmıyorum.vs..
bu senin inancın. saygı duyuyorum. ama bu senin inancın dememi bile kötü olarak nitelendireceksen ben senle nasıl konuşabilirim ki bu konuyu.[/QUOTE]
Vicdan ortak nokta deglmi

Vicdan ortak nokta deglmi[/QUOTE]
valla ne demek istediğini anlamıyorum. neyin vicdanı.

Bir0di
Vicdan ortak nokta deglmi
valla ne demek istediğini anlamıyorum. neyin vicdanı

Bazı şeylerin dinle alakası olmadgı,kişisel de olabilecegi,kişisel bir göruş varsa o onun inancına uyuyo olabilir ama olaya birazda din tarafında bkılmaması lazm umarm anlatblmşmdir.
Ben okadar zengn varken bukadar fakir olmasına üzülüyorum bu benim vicdanima uymuyor.sen bu senin inancın dyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…