- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
geldinmi kız azıcık daha dolaşsaydın eşinle.:))
hayran kaldım googlede aratınca çıkıyor..gençler yaşasın gençliğini bence baskıya zulma uğramasınlar allah fırsat vermesin baskıcılara yobazlara..iranlılar kadınlar çok güzel oluyo diyolar zaten
özellikle gözleri çok güzelmiş
uyazılanlarla okumaya tahammül edemedim
hele şeriatın ne olduğunu bilmeden ne had ile konuştunuz onu hiç anlamadım
hasbama bak sen birde dalga geçmiş
hep soru cevap ilerliyorum şeriat kuralları nerde geçiyor biliyor musunuz ???
ben burada cesaret edip böyle atıp tutamıyorum ama maşallah
bi çoğunuz benim inancıma benim görüşüme vermiş veriştirmişşiniz
ne hakla ne had ile??*
vişte orada baskı başlar. herkes benim inancıma göre davranacak benim gibi giyinecek ,isterse farklı inancı olsada buna uyacak olursa orada baskı ve yasak başlar. bunu isteyen kimse havasını alır
Evet çok gzeller.iranlılar kadınlar çok güzel oluyo diyolar zaten
özellikle gözleri çok güzelmiş
Gençlik yaşamak gezideki gibimi mesela.ellernde bonzai bira dillerinde küfür .hayran kaldım googlede aratınca çıkıyor..gençler yaşasın gençliğini bence baskıya zulma uğramasınlar allah fırsat vermesin baskıcılara yobazlara..
smilenıı sevsinler. one öyle. :)DALGA GEÇEMDEN FİKRİNİ SÖYLEYEBİLİYORSUN ki görüşlerinde haklısın
arabistana gelince oraEki Görüntüle 1215698 sı islam adına yönetiliyor gibi görünen ancak ................neyyseee
bunu sen yapabiliyorsun
ya diğerleri
hiç sinirlenmemiştim bu kadar Eki Görüntüle 1215690
neyse görüşürüz sonra inşALLAH
şunlara şöyle şeriatı bilip bilmeden atıp tutmasınlar
sen benim kıyafetime ,inancıma karışırsan ,, zorlarsan, istemediğim şeyi yaptırırsan xicdanın rahat edermi[/QUOTE]Vicdanen rahat olurmusun
Ben karışmıyorum Allah karışır buna ister yapma yapma.o din özgürlügüdürsen benim kıyafetime ,inancıma karışırsan ,, zorlarsan, istemediğim şeyi yaptırırsan xicdanın rahat edermi
vallahi küçükten verilen gelenekçi eğtime karşıyım..çocuğunuz olduğunda anlarsınız baskı demek isyan demektir..her birey doğru yolu kendi bulursa birey olur..Gençlik yaşamak gezideki gibimi mesela.ellernde bonzai bira dillerinde küfür .
Zaten iran gençlgi sex partilerle geciyor.genclge bk.zaten
Bukadar genclgn bukadar heba olması tamamen hem bu görüş yüzündn hem dini kullananlar yuzündn
ama o senin inancın işte. sen inancını bana dayatıyorsun farkındamısın[/QUOTE]Ben karışmıyorum Allah karışır buna ister yapma yapma.o din özgürlügüdür
Zengn birinin blmem kaçncı kadeh atarken bir çocugun süt bulamaması da vicdan özgürlügüdür.hangsi daha rahatsz eder seni hangisi daha etik
Her bireye dogru yolu göstermek ana babadan geçer.vallahi küçükten verilen gelenekçi eğtime karşıyım..çocuğunuz olduğunda anlarsınız baskı demek isyan demektir..her birey doğru yolu kendi bulursa birey olur..
ama o senin inancın işte. sen inancını bana dayatıyorsun farkındamısın
ama o senin inancın işte. sen inancını bana dayatıyorsun farkındamısın
arkadaş çevresini unuttun sanırım:)kapalıda ols açıkta..birr kız yapacağını yapar anne baba çok baskı yaparsa daha çok yapar:)Do
Her bireye dogru yolu göstermek ana babadan geçer.
Ana baba neyse çocuk onu alır geneli
Anne baba neyse onu alır dmştm zaten.dogrudur baskı bir kızı daha çok körükler.arkadaş çevresini unuttun sanırım:)kapalıda ols açıkta..birr kız yapacağını yapar anne baba çok baskı yaparsa daha çok yapar:)
iyide ben inanmıyorum. o yüzden mesela başımı kapamııyorum. ,namaz kılmıyorum.vs..Ndn öyle algıladınki.çünkü bekliyosun.
O senin inancın da ndmek..yani iyi bişey var dinden gelnce o kötümü oluyor
Vicdan ortak nokta deglmi[/QUOTE]iyide ben inanmıyorum. o yüzden mesela başımı kapamııyorum. ,namaz kılmıyorum.vs..
bu senin inancın. saygı duyuyorum. ama bu senin inancın dememi bile kötü olarak nitelendireceksen ben senle nasıl konuşabilirim ki bu konuyu.
kedicik aslında o gün o sözü talihsizlikle söylediğini biliyorum..:)kötü biri değilsin sendeAnne baba neyse onu alır dmştm zaten.dogrudur baskı bir kızı daha çok körükler.
valla ne demek istediğini anlamıyorum. neyin vicdanıVicdan ortak nokta deglmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?