- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
tırnak içi kum mu? hayırdır inşaat işi mi?Tırnağı mı olamayız,o bizim tırnağımızın içindeki kum olsaydı keşke
aha ha ha haha çok tatlısın yao doğurmasınEki Görüntüle 1214897
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tırnak içi kum mu? hayırdır inşaat işi mi?Tırnağı mı olamayız,o bizim tırnağımızın içindeki kum olsaydı keşke
aha ha ha haha çok tatlısın yao doğurmasınEki Görüntüle 1214897
tırnak içi kum mu? hayırdır inşaat işi mi?
aha ha ha haha çok tatlısın ya
Siz zaten 'izinde' degil miydiniz :)Cumhurbaşkanlığı makamından sonra padişahlık koltuğuna mı oturacak? Şehzadeler de eyaletlere yerleştirilecek öyle mi?
Sandığa gitmekten de kurtuluruz o vakit. Nasıl olsa saltanat babadan oğula geçecek. Rahatça tatilimizi yaparız.
Neyse kizlarr onlari da anlayalim.bu kadar hezimetin sindirimi zor geliyor.anlayisli davranalim.acilari buyuk :)
Aha ha,kedim var da onun kakasını temizliyordum,b.klu kum yani.tırnak içi kum mu? hayırdır inşaat işi mi?
aha ha ha haha çok tatlısın ya
Canim ne padisahligi ne sehzadesi yaa?? Bundan sonra olamaz oyle birsey...birakinda millet agiz tadiyla kutlasin ne zarari var :)Cumhurbaşkanlığı makamından sonra padişahlık koltuğuna mı oturacak? Şehzadeler de eyaletlere yerleştirilecek öyle mi?
Sandığa gitmekten de kurtuluruz o vakit. Nasıl olsa saltanat babadan oğula geçecek. Rahatça tatilimizi yaparız.
Böyle bir aymazlığın içinde yaşıyor olmayı ancak ve sadece o aymazlar sindirebilir,sindirememekte garip olan ne var ki.Sizin hazmınıza maşallah diyorum,mideler sağlamNeyse kizlarr onlari da anlayalim.bu kadar hezimetin sindirimi zor geliyor.anlayisli davranalim.acilari buyuk :)
Cahil koyun simdide balik olduk.. Hafi hayirlisi :)Sizlere devam eden uykunuzdan uyandırılamadığınız için tebriklerimi yolluyorum,din çok etkili bir uyuşturucudur beyin için öyle ki fazlası beyni felç eder aklınızda bulunsun.Tabii ki yüreğinizde dininiz hep olsun,benim var amaaaa dini yüreğinizden toplumsal hayatınıza taşıdığınızda,devlet işlerine bulaştırdığınızda bozulur gider bilginiz olsun.Fanustaki balık güzeldir de fanusu kırarsanız ne balık kalır ne fanus,ne beyin kaldı ne de din!Bunları görmeyi Rabbim size de nasip etsin .
Bu arada,ben dizi izlemem,sadece espri yaptım.Sanirim dizilerin etkisinde cok kslmissinki osmanli deyince aklina ilk gelen harem olmus :) asirlarca hakimiyet kurmus atalarimiz ne aciki kucumseniyor gunumuzde..herneyse bugun atis serbest size...mazlumlarin duasiyla Recep Tayyip Erdogannnnn
Bende sana misilleme yapmistim :)Bu arada,ben dizi izlemem,sadece espri yaptım.
Sorularımın yanıtı soru olarak geldi. Peki öyle olsun. :)Siz zaten
Siz zaten 'izinde' degil miydiniz :)
Aynen şöyle cevap verilir bu yazdığınıza,OLMASAYDINIZ.doğurmasaydın![]()
Siz o çocukları doğurmayın tamam mı ya da gidin İslam dünyanızda doğurun.Burası Atatürk çocuklarının .o doğurmasınEki Görüntüle 1214897