- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
ben cevap verecektim...sen yazmışsın ağzına parmağına sağlık....yormayım kendimiNe aci degil mi yuzde 99 musluman fakaf resmiyette dinsiz bir ulkeyiz.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cevap verecektim...sen yazmışsın ağzına parmağına sağlık....yormayım kendimiNe aci degil mi yuzde 99 musluman fakaf resmiyette dinsiz bir ulkeyiz.
Beğenmediniz mi,tam da öyle ve hatta ötesi var.
Beğenmediniz mi,tam da öyle ve hatta ötesi var.
Almak istediğimin üzerine sağ tıklayıp, resmin adresini kopyalıyorum.yemek yiyecez
tam gazla gelirizzz
nası alcaz ki bunu :)
haddini bil hadsiz! Bilmez misin en buyuk cehalet kendini bi b*k sanip kibirlenmektr.Bir kez daha gördük ki halk kendisine cahil diyenleri yüzde yüz haklı çıkaracak kadar cahil,koyun diyenlere de biz böyleyiz ne yapalım diyecek kadar dürüstmüş.
haddini bil hadsiz! Bilmez misin en buyuk cehalet kendini bi b*k sanip kibirlenmektr.
En sinir oldgum insan tipi.kendini bi halt sanip tirnagi olamadklarini hor gorup cahil diye yaftalamalari.zaten baska yaprklari bisey yok.ha bir de cahil diye alay ettikleri halktan oy niye istiyorsn o zaman.secilmeyince cahil demek guzelmis.o yuzden yillardr secilemiyolar zaten sonra da boyle zirliyolar.neyse hirslarnda bogulsnlar biz sevincimizi yasayalm:)bugün hoş karşıla farrah arkadaşım.
Haddimin çook altındayım şu an inan.Haddimi bilirsem çok sinirlenirsin emin ol.Ülkemin bugünkü durumunda katkısı olan herkes hadsiz olarak her türlü söyleme müstahaktır. Önemli not:Sizin güruhun geleneğine uyarak siz yerine senli konuştum.Daha bir samimi gelir söylediklerim diye.haddini bil hadsiz! Bilmez misin en buyuk cehalet kendini bi b*k sanip kibirlenmektr.
evet yaaa hiç beğenmedimm hiçbirşeyi bulamıyorum....nerde online förum....nerde arkadaşlarım nerdeeeeeeeeeeeee
haddini bil hadsiz! Bilmez misin en buyuk cehalet kendini bi b*k sanip kibirlenmektr.
En sinir oldgum insan tipi.kendini bi halt sanip tirnagi olamadklarini hor gorup cahil diye yaftalamalari.zaten baska yaprklari bisey yok.ha bir de cahil diye alay ettikleri halktan oy niye istiyorsn o zaman.secilmeyince cahil demek guzelmis.o yuzden yillardr secilemiyolar zaten sonra da boyle zirliyolar.neyse hirslarnda bogulsnlar biz sevincimizi yasayalm:)
Türkiye nufusunun % 99'unun dini İslamiyettir. (Müslüman) Türkiye Cumhuriyeti din ile değil Parlementer Cumhuriyetle yönetilmektedir.Ne aci degil mi yuzde 99 musluman fakaf resmiyette dinsiz bir ulkeyiz.
ahah aha ha aha