Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Evett ulkenin yarisi koyun ve cahil... :) bugun bayram bize ne dense hos...Rabbim bizleri muvaffak eyledi...diger adaylar uzulmesinler muhim olan katilmakti :)

Yahu cirkefe niye yatarsiniz?? Bukemedigin eli op demis atalar..o bile erdemdir...
Ülkenin yarısının cahil olması neden garip olsun ki?Daha fazlası da olabilir,dinle uyutulduktan sonra cahil bırakmak öyle kolay ki insanları.

Tırnağı mı olamayız,o bizim tırnağımızın içindeki kum olsaydı keşke

Osmanlıyı ne yapacaksınız çok merak ediyorum,hareme falan mı gireceksiniz ya hu?

Acımız değil,utancımız büyük.Amaaa bu milletten utanıyorum,Atamdan utanıyorum,çocuklarımdan onları böyle bir rezil zihniyete doğurduğum için utanıyorum.

Sanirim dizilerin etkisinde cok kslmissinki osmanli deyince aklina ilk gelen harem olmus :) asirlarca hakimiyet kurmus atalarimiz ne aciki kucumseniyor gunumuzde..herneyse bugun atis serbest size...mazlumlarin duasiyla Recep Tayyip Erdogannnnn

OTE="sagopam, post: 36459556, member: 198781"]aynen acıları büyük

yani ne takılıyorsun Allah aşkına boşver konuşur konuşur susarlar osmanlı yeşerecek yeniden bunu hazmedemiyorlar zeki medeni olup onlar gibi rezilleşeceksek cahil kalmayı tercih ediyorum zaten türkiyenin yarısı cahil bir kendileri zeki maşallah :) aynen cnm bosveriyorum.zirliyor zaten hala.belli ki hirsini burda cikarmaya calisyor.cvp vermicem.

Cumhurbaşkanlığı makamından sonra padişahlık koltuğuna mı oturacak? Şehzadeler de eyaletlere yerleştirilecek öyle mi?
Sandığa gitmekten de kurtuluruz o vakit. Nasıl olsa saltanat babadan oğula geçecek. Rahatça tatilimizi yaparız.

verme banlanırsın falan ne gereği var biz keyfimize bakalım

Dikkat !! Meteoroloji uyardı.. Bugün yurt genelinde Erdoğan fırtınası kopacakmış.. Çatılar uçacakmış..

gitseniz de bir gitmeseniz de siz tatilin keyfini çıkarın en iyisi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…