Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
sadece türkiye değil dünya arkanda yürü be kim tutar seni.....teşekkürler atambayew........

Evett ulkenin yarisi koyun ve cahil... :) bugun bayram bize ne dense hos...Rabbim bizleri muvaffak eyledi...diger adaylar uzulmesinler muhim olan katilmakti :)

Yahu cirkefe niye yatarsiniz?? Bukemedigin eli op demis atalar..o bile erdemdir...

bugün hoş karşıla farrah arkadaşım.
En sinir oldgum insan tipi.kendini bi halt sanip tirnagi olamadklarini hor gorup cahil diye yaftalamalari.zaten baska yaprklari bisey yok.ha bir de cahil diye alay ettikleri halktan oy niye istiyorsn o zaman.secilmeyince cahil demek guzelmis.o yuzden yillardr secilemiyolar zaten sonra da boyle zirliyolar.neyse hirslarnda bogulsnlar biz sevincimizi yasayalm:)

haddini bil hadsiz! Bilmez misin en buyuk cehalet kendini bi b*k sanip kibirlenmektr.
Haddimin çook altındayım şu an inan.Haddimi bilirsem çok sinirlenirsin emin ol.Ülkemin bugünkü durumunda katkısı olan herkes hadsiz olarak her türlü söyleme müstahaktır. Önemli not:Sizin güruhun geleneğine uyarak siz yerine senli konuştum.Daha bir samimi gelir söylediklerim diye.

evet yaaa hiç beğenmedimm hiçbirşeyi bulamıyorum....nerde online förum....nerde arkadaşlarım nerdeeeeeeeeeeeee

evet canım beni izleyenler,izlediklerim diye bi buton var,karışık olmuş biraz
anlamış değilim bakıcaz artık :)
ama görüntü hoşuma gitti benim

haddini bil hadsiz! Bilmez misin en buyuk cehalet kendini bi b*k sanip kibirlenmektr.

aynen acıları büyük

yani ne takılıyorsun Allah aşkına boşver konuşur konuşur susarlar osmanlı yeşerecek yeniden bunu hazmedemiyorlar zeki medeni olup onlar gibi rezilleşeceksek cahil kalmayı tercih ediyorum zaten türkiyenin yarısı cahil bir kendileri zeki maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…