- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Kisiliksz beceriksz adam.sesiyle konusmasiyla herseyiyle itici.davasini sattigi yetmezms gibi utanmadan konusuyor.Erdogan in tirnagi olamazsino adama uyuzum ya sattı itibarını daha kime dil uzatıyor
aynen aynen kendi eliyle kendini bitirdi resmen oh olsun ohKisiliksz beceriksz adam.sesiyle konusmasiyla herseyiyle itici.davasini sattigi yetmezms gibi utanmadan konusuyor.Erdogan in tirnagi olamazsin
ben oBu adamin hesaplarina hayranim. biride cikip sen matematik yapma demiyor mu acaba
ben onu yanlış yazdım aslında o oranları ben verdim.....Bu adamin hesaplarina hayranim. biride cikip sen matematik yapma demiyor mu acaba
onlari izleyince beni bir gülme tutuyor :)ben o
ben onu yanlış yazdım aslında o oranları ben verdim.....
benim memleketimde ve ekmel beyin memleketinde oranlar böle yazmak istedim...
ama bi hesap videosu vardı ya akıllara zarar...
İslam dünyası da nedir?Türkiye Cumhuriyetinin dini yok ki İslam dünyası gibi bir saçmalığın içinde olsun.Milletimiz din birliğiyle değil,milli birliğiyle vardır ve var olacaktır.İslam dünyası ,Hıristiyan dünyası,Yahudi dünyası,bunlar insanları dinine göre değerlendirmeye yönelten saçmalıklar.Filistinde ölen bir çocuğa ne kadar içim yanıyorsa,Afrikada açlıktan ölen çocuğa da o kadar içim yanıyor.bugün sadece türkiye değil islam dünyası kazandı
Bir kez daha gördük ki halk kendisine cahil diyenleri yüzde yüz haklı çıkaracak kadar cahil,koyun diyenlere de biz böyleyiz ne yapalım diyecek kadar dürüstmüş.
nası alcaz ki bunu :)
Bir kez daha gördük ki halk kendisine cahil diyenleri yüzde yüz haklı çıkaracak kadar cahil,koyun diyenlere de biz böyleyiz ne yapalım diyecek kadar dürüstmüş.
Ne aci degil mi yuzde 99 musluman fakaf resmiyette dinsiz bir ulkeyiz.D
İslam dünyası da nedir?Türkiye Cumhuriyetinin dini yok ki İslam dünyası gibi bir saçmalığın içinde olsun.Milletimiz din birliğiyle değil,milli birliğiyle vardır ve var olacaktır.İslam dünyası ,Hıristiyan dünyası,Yahudi dünyası,bunlar insanları dinine göre değerlendirmeye yönelten saçmalıklar.Filistinde ölen bir çocuğa ne kadar içim yanıyorsa,Afrikada açlıktan ölen çocuğa da o kadar içim yanıyor.
Beğenmediniz mi,tam da öyle ve hatta ötesi var.he canım heee
Olması gerektiği gibiyiz,ülkeler dinle yönetilemezler.İsterse yüzde yüzü müsman olsun,din sadece ve sadece kişinin içinde,yüreğinde,beynindedir ve daima sadece orada kalmalıdır.Ne aci degil mi yuzde 99 musluman fakaf resmiyette dinsiz bir ulkeyiz.
Ne aci degil mi yuzde 99 musluman fakaf resmiyette dinsiz bir ulkeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?