Keşke bu anketteki gibi çıksa sonuçlar.
Erdoğan I'n cumhurbaşkanı olacağı kesin bence.
Şuan yazlıktayım.
Etrafımda onlarca Akparti ve Erdoğan yönetiminden şikayetçi insan var, ama tatilini bölüp oy kullanmaya gideceklerin sayısı yarı yarıya.
Ben 2.30 saatlik yolu gidip oyumu kullanıp geleceğim ama 45 dk lık yolu gitmeye üşenenler var.
Niye?
Nasılsa 2. Turda alacağı garantiymiş Erdoğan I'n , kendi oyları birşey değiştirmezmiş.
Artık kocaman bir PES diyorum ben.
o belli.hiçbir heyecanı olmayan bir seçim, erdoğanın kazanacağı gayet açık, bakalım türkiye haritasının renkleri nasıl olacak
gelinliğini bile seçemeyen kişilerden ülke yönetiminde sonuç mu bekliyor musunuz ?
Bu cümlemde gene ince bir gönderme var, fiziksel olarak gelinlik almak olarak düşünmeyelim :)
Sabaha kadar bekledim ama buna kimse takılmamış : )
Burada "Amerikan vatandaşı" derken çok ince bir gönderme vardı ! Tepki de gelmedi anlayan da çıkmadı ya da çıktı da yazmadı :)
Bu fotoğrafı çekip profilime koyduğumda "başkanımı seçmek en doğal hakkım" diye not eklemiştim. Belki bu cümle daha anlaşılır...
Kalın sağlıcakla, şimdi anlamışsınızdır...
Sayın KK'nın son seyahati nereye idi bir araştırın sonra neler oldu onu da araştırın.
zahmet olacak ama : )
Millet olarak araştırmıyoruz.Büyük adam çıkıyo bi laf söylüyo birine iftira atıyo bizlerde hemen inanıyor ve hiç araştırıp gerisinde ne var ne yok bakmıyoruz.Türkiye de okadar çok farklı dönen şeyler varki ama bizler görmüyoruz.Tutturmuşuz bi lider karısını aynı yatakta görse kıskanmayacak vekiller var.Bu nasıl bi mantık,nasıl bir aşılama,su altından dönen tehditlerle,rüşvetlerle nasıl göz boyama.Araştırmalıyız,Atatürk ün nesilleri olarak hakkımızı savunmalıyız.Haberlerde,gazetelerde artık göremediğimiz,olayın kesinliğine varamadığımız haberler dönüyor ortada çünkü kanalların çoğu,gazetelerin çoğu bir tek yere ait gerçekleri görmemiz adına.Aslında bi araştırsak açıklaması bile olamayacak öyle çok şeyler dönüyor ki.Hakkımız yeniliyor,bizim üzerimizden paralar çıkıyor ama bizler başımızdan insanların kulu oluyoruz.Millete zulmedenlere oy vermeyin de kime verirseniz verin.kanun nizam tanımayanlara vermeyin.keyfiliklerini kanun yerine koyanlara vermeyin.Cahil olmayalım biri bi söz söylesini inanmayalım.sevdiğiniz,sevmediğiniz kim varsa bi araştıralım geçmişine bakalım hatalarına iyiliklerine bakalım.ama ne olursa olsun tek bi söze inanmayalım.İnş seçimler hayırlısı ile sonuçlanır ve inş kaderimizi,Türkiyemizi değişime uğratacak şeylerle karşılaşmamak adına hayırlı bir seçim yaparız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu da anladım,hayırlısı diyelim
Satın alınan medya başka Ne denilebilir kiDüşüncelerine katılıyorum TuOs.
İşaret ettiğim cümlede Yandaş yazılı ve görsel medya, gerçekleri değil hepimizin hayal ettiği Türkiye'yi ve Liderini yansıtıyor.
Medyanın kaçıncı güç olduğu konusu tartışılır haldedir. Kimileri derler ki ''Medya 4. kuvvettir...'' Bir kısmı da ''Hayır, her ne kadar dördüncü kuvvet gibi görünse de, aslında birinci kuvvettir.'' Zaman zaman birinci görüş güçlü ve haklı gibi görünse de, ikincilere haklılık payı kazandıran gelişmeler yaşanır. alıntı
Medya bu gücünü sadece iktidarlardan mı alır, farklı kaynaklardan mı beslenir emin değilim.
Güçlü iktidar dönemleri her daim yandaş medyanın gücünü arttırmıştır.
gelinliğini bile seçemeyen kişilerden ülke yönetiminde sonuç mu bekliyor musunuz ?
Bu cümlemde gene ince bir gönderme var, fiziksel olarak gelinlik almak olarak düşünmeyelim :)
Hitler hangi gün ve hangi tarihte Rusya'ya girdi bilen var mı ?
Eki Görüntüle 1214116
.......................
22 Haziran 1941 Pazar günü (Bilmiyordum, kaynaklara baktım.)
Bağlantıyı kuramadım henüz. :44:
ççözebilecek miyiz bakalım
CB seçimi, adaylar, Hitler, aylar, savaş, günler, oy, Türkiye, tarih, Rusya ...
Bu değerlerden bir küme oluşturamıyorum Egem. Sen çöz lütfen.
kazen aynı chp ye benzettim. konuşuyor ama ne dediği anlaşılmıyor. kendisini halkın diline davet ediyorum.
Kazen'in alttan alttan göndermelerini anlayabilene aşk olsun :44:
sonuç bu anketteki gibi asla çıkmayacak sonuç ! Hatta ben size başka bir sonuç vereyim gelinlik konusunda son kararı ben veririm dedi üyelerimiz ama %56 olarak gelinlik modeline kayınvalidelerinin karar verdiği çıktı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?