Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

ben epey kişiyi ikna ettim.kimini oy kullanması,kimini de oy kullanmaması konusunda.bu seçim iyi çalıştım

hiçbir heyecanı olmayan bir seçim, erdoğanın kazanacağı gayet açık, bakalım türkiye haritasının renkleri nasıl olacak
o belli.
bundan sonraya bakacağız. bakalım hayat nelere gebe.
siyasette tabii.:)

Son düzenleme:
gelinliğini bile seçemeyen kişilerden ülke yönetiminde sonuç mu bekliyor musunuz ?

Bu cümlemde gene ince bir gönderme var, fiziksel olarak gelinlik almak olarak düşünmeyelim :)

''Gelinlik'' kadın prangalarından biri değil midir?
Allanıp, pullanarak altın tepside sunulan zincirlerimiz en değerlilerimizdir.
Kendimiz seçmemişsek hayatı zindan ederiz kendimize.. başkalarına...
Zincirlerimize sahip çıkmayı haklarımıza sahip çıkmak sanırız

Son düzenleme:
Cumhurbaskanligi secimini Allah simdiden hayirlara vesile etsin vatanimiz ve milletimiz adina.
Kim ki ülkemizi her alanda kalkindiracak, gelisimlerin ve gelisimcilerin önünü acacak, dünya milletleri karsisinda
sayginligini, dik durusunu ve gücünü daima koruyacaksa ona yakisacaktir Cumhurbaskanligi.

.......................

Millet olarak araştırmıyoruz.Büyük adam çıkıyo bi laf söylüyo birine iftira atıyo bizlerde hemen inanıyor ve hiç araştırıp gerisinde ne var ne yok bakmıyoruz.Türkiye de okadar çok farklı dönen şeyler varki ama bizler görmüyoruz.Tutturmuşuz bi lider karısını aynı yatakta görse kıskanmayacak vekiller var.Bu nasıl bi mantık,nasıl bir aşılama,su altından dönen tehditlerle,rüşvetlerle nasıl göz boyama.Araştırmalıyız,Atatürk ün nesilleri olarak hakkımızı savunmalıyız.Haberlerde,gazetelerde artık göremediğimiz,olayın kesinliğine varamadığımız haberler dönüyor ortada çünkü kanalların çoğu,gazetelerin çoğu bir tek yere ait gerçekleri görmemiz adına.Aslında bi araştırsak açıklaması bile olamayacak öyle çok şeyler dönüyor ki.Hakkımız yeniliyor,bizim üzerimizden paralar çıkıyor ama bizler başımızdan insanların kulu oluyoruz.Millete zulmedenlere oy vermeyin de kime verirseniz verin.kanun nizam tanımayanlara vermeyin.keyfiliklerini kanun yerine koyanlara vermeyin.Cahil olmayalım biri bi söz söylesini inanmayalım.sevdiğiniz,sevmediğiniz kim varsa bi araştıralım geçmişine bakalım hatalarına iyiliklerine bakalım.ama ne olursa olsun tek bi söze inanmayalım.İnş seçimler hayırlısı ile sonuçlanır ve inş kaderimizi,Türkiyemizi değişime uğratacak şeylerle karşılaşmamak adına hayırlı bir seçim yaparız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kazen bunu çözdüm galiba,aslında hepimizin amerika başkanı için oy kullanmamız gerekiyor

Sayın KK'nın son seyahati nereye idi bir araştırın sonra neler oldu onu da araştırın.

zahmet olacak ama : )

bunu da anladım,hayırlısı diyelim

Düşüncelerine katılıyorum TuOs.
İşaret ettiğim cümlede Yandaş yazılı ve görsel medya, gerçekleri değil hepimizin hayal ettiği Türkiye'yi ve Liderini yansıtıyor.

Medyanın kaçıncı güç olduğu konusu tartışılır haldedir. Kimileri derler ki ''Medya 4. kuvvettir...'' Bir kısmı da ''Hayır, her ne kadar dördüncü kuvvet gibi görünse de, aslında birinci kuvvettir.'' Zaman zaman birinci görüş güçlü ve haklı gibi görünse de, ikincilere haklılık payı kazandıran gelişmeler yaşanır. alıntı

Medya bu gücünü sadece iktidarlardan mı alır, farklı kaynaklardan mı beslenir emin değilim.
Güçlü iktidar dönemleri her daim yandaş medyanın gücünü arttırmıştır.

Satın alınan medya başka Ne denilebilir ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gelinliğini bile seçemeyen kişilerden ülke yönetiminde sonuç mu bekliyor musunuz ?

Bu cümlemde gene ince bir gönderme var, fiziksel olarak gelinlik almak olarak düşünmeyelim :)

gelinlik mevzusu ziyaretle mi alakalı:44:

Hitler hangi gün ve hangi tarihte Rusya'ya girdi bilen var mı ?

22 Haziran 1941 Pazar günü (Bilmiyordum, kaynaklara baktım.)
Bağlantıyı kuramadım henüz. :44:

Son düzenleme:
ççözebilecek miyiz bakalım

CB seçimi, adaylar, Hitler, aylar, savaş, günler, oy, Türkiye, tarih, Rusya ...
Bu değerlerden bir küme oluşturamıyorum Egem. Sen çöz lütfen.

Kazen'in alttan alttan göndermelerini anlayabilene aşk olsun :44:

CB seçimi, adaylar, Hitler, aylar, savaş, günler, oy, Türkiye, tarih, Rusya ...
Bu değerlerden bir küme oluşturamıyorum Egem. Sen çöz lütfen.

gelinliği de unutmamak lazım

Yüzde 56 nokta atışı gibi bir tahmin.
Oldukça gerçekçi.
Aslında herhalükarda Amerika tarafından yönetileceğimizde açık ve net.
Enazından ülkeyi yönetecek (?) kişinin Erdoğan kadar şaibeli olmamasını tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…