Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Kendi nasıl yönetileceği ile ilgilenmeyen birinin , başkasının nasıl yönetileceği neden ilgisini çekiyor

Sorun olmayan yerde basagrisi da olmaz. Kim gelirse gelsin kanunlara uygun yonetir Amerika'yi zaten, uc asagi bes yukari icerde degisen fazla birsey olmaz. Kafayi yormaya degecek bir durum yok yane... Asil senlik orada.. Turkiye'de hergun yeni bir laf, yeni bir soylem, yeni bir olay, yeni bir rezillik... O tarafa bakmaktan bu tarafa bakamiyoruz ki...Ulke elden gidiyor.. Ben baskasi filan da degilim ayrica, orasi benim de ulkem.

sonucu bilmeyen var mı ki ? 100 de 100 belli hemde hala umut fakirin ekmeği...

Siz aklıma bile gelmediniz zira ben Amerika vatan(daşıyım)...

Hatta seçimlerde gittim oyumu da kullandım bunu da fotoğrafladım

Bakınız ; http://instagram.com/p/RP5i6iQTlL/
........

Sabaha kadar bekledim ama buna kimse takılmamış : )

Burada "Amerikan vatandaşı" derken çok ince bir gönderme vardı ! Tepki de gelmedi anlayan da çıkmadı ya da çıktı da yazmadı :)

Bu fotoğrafı çekip profilime koyduğumda "başkanımı seçmek en doğal hakkım" diye not eklemiştim. Belki bu cümle daha anlaşılır...

Kalın sağlıcakla, şimdi anlamışsınızdır...

ekmeleddini gökten zembille indirdiler sanki cahil miyim bilmiyorum belki yaşım 25 ondandır eskiden siyasete ilgim yoktu o kadar eskiler biliyolar ama çok eskiler babam adını tuhaf diye hatırladı yani haber izlemeyen onalrca nsan zaten oy pusulasında adını görünce şok olucak yada bu kim dicekelr kemal bey kendine güvenemedi çünkü bilşiyodu bunuda kaybederse aforoz edileceğini bi kurban seçtiler nasıl olsa kazanamıcakalrı belli diye ....

o kadar siyasetten konuşupta oy kullanmıcam diye ankete katılmakta tuhafıma gitti açıkcası kendinize mi değer vermiyosunuz görüşünüze mi anlmadım

içimden benimde kimseye vermek gelmiyo ama o olmaz bu olmaz diyip yine rte oluyo aklımdaki isim çünkü seçenek yok daha iyisi dicem kimse yok keşke abdullah gül devam etse yada arınç aday olsaydı içim oh diye diye verirdim abdulah gülün kibar yumuşak nezaketli tutumunu özlücez gb geliyo :)

Neden herkes şok olacak haksever bacım sen ne diyorsun adam nereden baksan 3 aydır ekranlarda ha sennin ilgini çekmezdir o ayrı bi konu bence isim hiçde tuhaf değil siz öyle alğılalamk istiyosunuz aslında diğer ismi kullanılsa daha iyi olur ama işte

hem nerden biliyosun 100 de 100 alacağınızı ancak demirtaşla birleşirseniz öyle 2 inci turda yani onlarlada birleşmesseniz şaşardım yemeniz içmeniz bir gidiyor anladıysan
az kaldı bekleyeceğiz bakıp göreceğiz çok değil 4 kaldı inşallah o günlere çıkarsak

hay Allahım vereceğim oydan bile rahatsız olup eksileyen var.

oyum eğitimli bilgili kültürlü görgülü,naif zarif sakin efendi insan İHSANOĞLU'na

hay Allahım vereceğim oydan bile rahatsız olup eksileyen var.

o benim yaaa ....eğitimli bilgili kültürlü ıvır zıvır yazmışınız bende bu düşüncenizde size katılmıyorum dedim ...adam oraya buton koymuş bu düşünceye katılmıyorsan bas diye bunda yanlış olan ne

Son düzenleme:

e yani demirtaş'ın neden cıktığını herkes biliyor. ilk turdaki oyunu gösterip ikinci turda tayyip'e her dediğini yaptıracak öcalan serbest kalıcak özerkliğin temeli atılıcak bunu herkes biliyor da tayyip aşkı bazılarının gözünü öyle bi kör etmiş ki o olsun da ne olursa olsun diye düşünüyor. çocuklarının yasayacağı ülkeyi hiç düşünen yok. onlar alışık zaten teröristleri davulla zurnayla karsılamaya. baslarında öcalan şapkalarıyla öcalanı da karşılarlar sorun değil onlar için

Son düzenleme:
kazen bey bana negatif beğenme göndermişsiniz neden acaba orada öyle yazıyor ne için kullanılıyormerak ettim
:44:

Sizinde söylediğiniz gibi "En doğal hak" değil mi bu : ) Ben size sordum mu bana neden negatif oy kullandınız diye :)

saygılar

Sizinde söylediğiniz gibi "En doğal hak" değil mi bu : ) Ben size sordum mu bana neden negatif oy kullandınız diye :)

saygılar

iyide ben zaten açıkladım ihsanoğlunun naif zarif bilgili olduğuna katılmıyorum diye ....ben bi fikir beyan etmedim ki siz neye katılmıyorsunuz..

saygılar

ben size negatif oy kullanmadım ki diycektim baktım kullanmışım yanlışlık olmuş....aslında sizden alıntı yapıp mesaj yazacaktım geri vazgeçtim nasıl negatif beğeni olmuş anlamadım valla :44: neyse yanlışlık oldu pardon....

iyide ben zaten açıkladım ihsanoğlunun naif zarif bilgili olduğuna katılmıyorum diye ....ben bi fikir beyan etmedim ki siz neye katılmıyorsunuz..

Ben bana verdiğiniz için sormadım diyorum(bana da eksiyi patlatmışsınız ya).

O mesajda neden verdiniz diye sorarsanız "ıvır zıvır yazmışınız" şeklinde ifade kullanmışsınız. Dün akşamdan beri saygıdan bahsediyorum da sizin yazdıklarınıza ben ıvır zıvır desem hoş olur mu ?

hımmm anladım ama gerçekten ıvır zıvır yani gereksiz bi övme olmuş napıiiim

bu arada size verdiğim negatif oyun yorumuna %100 katılıyorum orada bi yanlışlık oldu sanırım beğenecekken beğenemedim....

Konu dışı olucak kazen ama site sahibi olarak eksi almak nasıl bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…