Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

Benim milletimi arka bahçe ön bahçe tarla bostan yapmasınlar. Meclistekiler bu milletin hizmetçisidir. Bu Çankaya için de geçerlidir.

Bu konuda bilgili birine benziyorsunuz biraz bahseder misiniz hdpden benim cok malumatim yok acikcasi.

Buraya kadar dedikleriniz tamam ancak ozerklik ve anadil istekleri beni esas korkutan cunku bu sekilde aramizda ucurumlar olacagini dusunuyorum ben de has be has turk degilim koken olarak cerkesim ancak her seyden once tc vatandasiyim neden biz boyle bir baski gormuyoruz :26: kimse aramizda cerkesce konusmamiza karismiyor biraz bu siyaseti gudenlerde buluyorum hatayi neden sadece kurtlere boyle bi baski zulum olsun ki? Acaba hatalari var midir bu tepkiyi gormusler. Tartismak icin degil meraktan soruyorum.

Yine kafamda deli sorular :))

Bir de ne kadar acik gorusluyuz desek de iki taraf olarak da kapali bakiyoruz bence ben izmirliyim cevremde chpyi gordum tanidim ona bastim oyu. Hic dusunmeden. Hatta kagitta ne yazdigina bile bakmadim son secimde. Bir an durup napiyorum dedim. Kagitta hangi parti kapatilsin onu seciniz yazsa gormeyecektim bircok insan da boyle yapiyor halktan cok partizan olmusuz

Benim milletimi arka bahçe ön bahçe tarla bostan yapmasınlar. Meclistekiler bu milletin hizmetçisidir. Bu Çankaya için de geçerlidir.

çok doğru seçen biziz ama ne hikmetse boyun eğen ağam paşam diyende biziz.aslında biz onların üstüyüz.neyse şu seçimler bitsin erdoğan seçilirse planlarım var

Aynen katiliyorum simdi belki taslanicam ve cok kisinin hosuna da gitmeyecek ama ben universitede ya da hastanelerde turbanlilarin olmasindan rahatsiz degilim baslangicta huzursuz oldum cunku kafama boyle sokulmus ama kendimce dusununce - yani birtakim siyasi goruslerin etkisinde kalmayinca bana ne zarari var ki diye dusundum beni hac takan da rahatsiz etmez turban takan da mottom bana nedir zaten en guzeli

aslında hastanelerde takılması bence zorunlu olmalı.daha derli toplu ve hijyen olur.orada burada saçlar uçuşmaz.

hiç korkmadan yazın bence ....

kazen buradayken yazayım,konu dışı ama benim mesaj düzenleme panelim çalışmıyor.ne yapmam lazım

neyse ben kuyuya taşı attım bakalım kim çıkaracak....

kazen buradayken yazayım,konu dışı ama benim mesaj düzenleme panelim çalışmıyor.ne yapmam lazım

mesaj düzenlemesi 20 dakika için geçerli sonra pasif oluyor

Bakin ben burda ! Ak partiyi övüp diger partileri yermedim konu başörtü hanimefendi bitde sizin kimi destejlediginiz beni ilgilendirmediği gibi benimde kimi desteyecegimi size soracak değilim heralde siyasi görüşün hakkinda ne düşündüğüde ilgilendirmez acikcasi kimin egosu yuksek belli oluyor zira bu ulkenin isabetli kararini sadece siz belitliyirsunuz bizde kim oluyoruz ki...

Aslında kadına çok büyük hakaret ediliyor farkında değilsiniz.

Saygısızlık edip saygı bekliyorsunuz....

komik hatta trajikomik....
Aynen öyle ustelik kadin kadina hakaret ediyor aci veten de bu...

mesaj düzenlemesi 20 dakika için geçerli sonra pasif oluyor

hayır öyle değil.az önceki mesajımda harf eksikliği var.düzelteyim dedim hemen girdim,yazdığım mesaj görünmüyor ve düzenleyemiyorum.

Onemli değil kimseyi bilerek isteyerek kirmam ama oluyor bazen istemeden de olsa

Allahım ya siz ne ictiniz arkadaşim ben ne diyorum siz ne alıyorsunuz ben işsizlik var mi dedim bi anlayinda öyle yazin birde bana alintilarla gelmeyin....
Sizin zihniyetiniz belli başörtülü bayanlar yatin kalkin başı acik arkadaslariniza dua edin zira onlar olmasaydi zor okurdunuz....
Diyecek sozum yok baska....

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Esas siz ne ictiniz Ranana hanim... Size gelen yok ki... Amine'yi alintilayarak yazdigim mesaji niye ustunuze alindiniz anlayabilmis degilim.. Alintiladiginiz yazida da basortusu filan gecmiyor, sizde basortusu takinti haline gelmis anlasilan. Ulkenin sizin basortunuzden daha onemli meseleleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…