Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
QUOTE=JodiLyn;36403724]Uygarlığa engelmiş takke, türban, cübbeler... Bize yobaz diyor hippi, ayyaş, züppeler! Necip Fazıl Kısakürek

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...[/QUOTE]

Ne gelcem seninle ugrasicam sen carsafinda otur biz ilim irfan için ugrasiyoruz!yarin sinavim var hicbiyerede gitmiyorum beni kovmak senin haddine düşmez!

Necip fazil'a bir duzeltme yapayim, yobaz diyenler sadece onlar degil... sirf onlar olsa gene iyi...

Evet Rabbim ayetiyle ortunun diye buyurmuştur ama tam acik anlami ile şekil vermemiştir sadece örtüsünüzu omuzlariniza dogru saliniz gibi herkesin bir tarzi vardir nasil aciklar sac sekillerini kendilerine göre yapiyorsa bizde öyle önemli olan şekli değil amacinin ne oldugunu ne icin ne sebeple ortunmesidir bunu genelleştirmeyelim isteyen kara carşaf kimi parduse kimisi tunik giyer kimsenin giyimini elestirmek bize düşmez ben mini etekliye neden giydin diye soramayacagim gibi biride benim nasil ortunmem giymem konusunda birşey soylemesi doğru olmaz

Ne gelcem seninle ugrasicam sen carsafinda otur biz ilim irfan için ugrasiyoruz!yarin sinavim var hicbiyerede gitmiyorum beni kovmak senin haddine düşmez!
Iste böyle dusunceleriniz yüzünden bu ulke bu dutumda kara carsafli evinde oturmaya mahkum ilim ilfan ogrenmek ne haddine yersiz oturun evlerinizden cikmayin ilim ilfan ogrenmek sadece ozgur bayanlar için
Bu yuzden tayyip diyoruz ya işte hakkimiz olan ilim ilfani bizlere getirdiği için. ..

İşte bu empati işte hoşgörü alameti.
Bu şekilde yaklaşmamız gerek kesinlikle.

Tatlım bende açıktan üni okuyorum kara çarşafımla salına salına sınavlarıma giriyorum. Yarın birgün Allah korusun bişey olursa acile falan gidersen doktor tesettürlü diye kendini ölüme falan terketme tamammı biz tesettürlüler açıklara laf sokuşturmayız genelde.

Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Ranana, senin ve senin gibi dusunenlerin anlayamadigi birsey var. Bu ulkede butun kadinlar carsaf giyse zaten kadinin okula filan gitmesi hayal olurdu. agziniza bir kasik bal caliyorlar "hadi gidin okula carsafla, serbestsiniz" diye hemen ozgur oldum saniyorsunuz. Bunun biraz otesi evde oturmak zaten. Bugun okula gidebiliyorsaniz bunu acik hatunlara borclusunuz. Onlar sizin emniyet sibobunuz. Onlar da kapandigi gun okul, is hayal olacak..

Savunduklariniz yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben sizi

Son düzenleme:

jodilyn keşke tuzaklarına düşmeseydin

amaçları cevap vermedikleri için çamura yatıp seni banlatmak :26:

ki bende bu aralar ne banlanmaktan korkar yazılar yazdım

sütten ağzım yandı yoğurdu üflüyorum

benim yüklediğim fotoğrafa yazan arkadaş
o kendini biliyor

1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim

ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır

dahada yok cevabım

ki bu bile atılma sebebim olabilir

ama bak onlar daha çok sataştı munee
hakaret etti ben etmedim ki atma beni

Tayyip yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben sizi

tayyip calacagi kadar calmis zaten..burda gelip tayyibi savunuyorlar .sonra konu aciyorlar is bulamiyorlarmis , borc cokmus gecinemiyorlarmis.
oy vermeye devam etsinler kuru ekmegi bulamiyacaklar yakinda.

Savunduklariniz yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben sizi

Şimdide donuma taktı kafayı. Donumu çalsalarda benim çarşafım var üzerimde donca gezenler düşünsün :)))

Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Saraylim senin anlamadığın bir durum var,ilim irfan nedir .
Benim çevremde ki çoğu kapalı olan kızların hepsi okuyor senin bal çalmaktan kastın ne .
Açık bayanlar emniyet sibobumuz mu , sen kendine nasıl sibop diyorsun

Ya cidden yapma , örtünün zekayı örtmediğini kuzum sen de ben de biliyoruz.
Tamam anladık , böyle gezmek istiyorsun endişe ediyorsun elinden gideceği için , özgürlüğün için savaşıyorsan benim özgürlüğüm için de savaşmalısın , karşım da değil yanım da olmalısın .

Renklendirdiğim cümlenizi çok talihsiz buldum. Sizi kınıyorum.

O zaman bi zahmet Atatürkün kurduğu ve Ataturkun kıyafet devrimi yaptığı ülkede değil arabistanin sıcak çöllerinde yaşayın selametle

iki yorumun da size ait olması ne kadar da tuhaf...

sizi kovmak kimsenin haddi değil
ama
sizin tasvip etmediğiniz şekilde olanları selametle Arabistan çöllerine uğurlamanız haddinize...

yav he he

tayyip calacagi kadar calmis zaten..burda gelip tayyibi savunuyorlar .sonra konu aciyorlar is bulamiyorlarmis , borc cokmus gecinemiyorlarmis.
oy vermeye devam etsinler kuru ekmegi bulamiyacaklar yakinda.

Ekmeği karneyle alan ananem şimdi ekmeleddinle ekmek almayacak kadar zeki 95 yaşında.

Son düzenleme:
Haha haa ilahi güldürdünüz beni ya hakkaten demekki okumami açık hanimlara borçluyum peki okuyamami mi kime borçluyum söyler misiniz benim degil ama sizin agziniza bal çarotiklari belli bu kadar kucumsuyorsunuz ama o kadar basortulu basarili is kadını var ki siz boyle düşünürseniz bastakilerin aksini düşünmesini beklemeyelim nedir rahatsiz oldugunuz soyler misiniz sizi özgür kilan basinizin açık olmasi mi?
Yoksa beni esir eden başörtüm mü?

[h=1]Dârülmuallimât[/h] Vikipedi, özgür ansiklopedi
1870 yılında Osmanlı Devleti’nde, ilk ve orta öğretim kız okullarına öğretmen yetiştirmek için açılan eğitim kurumu. Kız öğretmen okulu.
Osmanlı Devleti'nde, kızlar için ilk iptidâiye (ilkokul) ve rüştiye (ortaokul) mektepleri, 1858 yılında açıldı. 1869 Maârif-i Umûmiyye Nizamnâmesi’nde (Genel Eğitim Yönetmeliği'nde), bu okullara öğretmen yetiştirmek amacıyla bir kız öğretmen okulunun açılması öngörüldü. Okulun açılması, 26 Nisan 1870’te gerçekleşti; Dârülmuallimât adıyla, İstanbul’da Sultanahmet semtinde bir konakta açılan okulda eğitime başlandı. Tanzimat süresince de tek bir okul olarak kaldı.
Bu ilk kız öğretmen okulu, Dârülmuallimât-ı Sıbyan ve Dârülmuallimât-ı Rüştiye bölümlerinden meydana geliyordu. Ayrıca bu bölümler de müslim ve gayri müslim olmak üzere ikiye ayrılıyordu. Sıbyan muallimliğinin öğretim süresi iki, rüştiye muallimliğinin dört yıldı.

ki daha devamı var

kadınlar okulu sadece cumhuriyet ile görmedi yani !!!!

Bazı arkadaşlar Bug ta kalmış gibi işlerini gelmeyince papağan gibi aynı kelimeleri tekrarlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…