Atatürk düşmanı olduğumu ne bildin ?? Şimdide atatürk üzerinden prim yap güzelll. Çarşaf giyiyorum hadi gel konya meramdayım gel çıkarttır gücü.n yetersee daha çoook ötersiniz memleket bizim ve gitmenize az kaldı çok özendiğiniz avrupaya gidin .
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Uygarlığa engelmiş takke, türban, cübbeler... Bize yobaz diyor hippi, ayyaş, züppeler! Necip Fazıl Kısakürek
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Yani tek tip... Boyle mi?
Eki Görüntüle 1209776
Iste böyle dusunceleriniz yüzünden bu ulke bu dutumda kara carsafli evinde oturmaya mahkum ilim ilfan ogrenmek ne haddine yersiz oturun evlerinizden cikmayin ilim ilfan ogrenmek sadece ozgur bayanlar içinNe gelcem seninle ugrasicam sen carsafinda otur biz ilim irfan için ugrasiyoruz!yarin sinavim var hicbiyerede gitmiyorum beni kovmak senin haddine düşmez!
Her birey yetiştirildiği sosyal çevreye, koşullara, kültüre ve zamana göre değerlendirilir.
Burnunun ucunu göstermeye utananlar ve dekolte giyim tarzını benimseyenler hakkında
yorum yapabilmemiz için onların yerinde, onların hayatını yaşıyor olmamız gerekmez mi?
Ne gelcem seninle ugrasicam sen carsafinda otur biz ilim irfan için ugrasiyoruz!yarin sinavim var hicbiyerede gitmiyorum beni kovmak senin haddine düşmez!
Iste böyle dusunceleriniz yüzünden bu ulke bu dutumda kara carsafli evinde oturmaya mahkum ilim ilfan ogrenmek ne haddine yersiz oturun evlerinizden cikmayin ilim ilfan ogrenmek sadece ozgur bayanlar için
Bu yuzden tayyip diyoruz ya işte hakkimiz olan ilim ilfani bizlere getirdiği için. ..
Iste böyle dusunceleriniz yüzünden bu ulke bu dutumda kara carsafli evinde oturmaya mahkum ilim ilfan ogrenmek ne haddine yersiz oturun evlerinizden cikmayin ilim ilfan ogrenmek sadece ozgur bayanlar için
Bu yuzden tayyip diyoruz ya işte hakkimiz olan ilim ilfani bizlere getirdiği için. ..
Savunduklariniz yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben siziTatlım bende açıktan üni okuyorum kara çarşafımla salına salına sınavlarıma giriyorum. Yarın birgün Allah korusun bişey olursa acile falan gidersen doktor tesettürlü diye kendini ölüme falan terketme tamammı biz tesettürlüler açıklara laf sokuşturmayız genelde.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Burnunu kapatmak mesela... arkadasin iddiasi oydu. Hepsi kapali, ama Turk usulu kapali, arap usulu degil. Biri de kalkip "devlet ojeli fonlu resim bulamamis" diye yazmis, halbuki butun kurtulus savasi arsivini de indirmis. Bak hele sen... Devletin isi yokmus nelerle ugrasmis..Halbuki bana sorsa idi o devlet, ben onlara o sirada insanlar cani ile ugrastigi icin kuafore gidecek zaman bulamadiklarini soylerdim. Hatta varsa eger kuaforleri, yanmakta oldugunu o siralar butun memletin oldugu gibi... Ya da daha baside kacip fon makinasinin o zamanlar daha icat edilmedigini... Koyun can derdinde kasap et, ama bunlar ancak basit soylersen anlarlar..
Tayyip yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben sizi
Savunduklariniz yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben sizi
Saraylim senin anlamadığın bir durum var,ilim irfan nedir .Ranana, senin ve senin gibi dusunenlerin anlayamadigi birsey var. Bu ulkede butun kadinlar carsaf giyse zaten kadinin okula filan gitmesi hayal olurdu. agziniza bir kasik bal caliyorlar "hadi gidin okula carsafla, serbestsiniz" diye hemen ozgur oldum saniyorsunuz. Bunun biraz otesi evde oturmak zaten. Bugun okula gidebiliyorsaniz bunu acik hatunlara borclusunuz. Onlar sizin emniyet sibobunuz. Onlar da kapandigi gun okul, is hayal olacak..
Buda ayrı renk kapalılar kamu kuruluşuna girmesin diyen şimdi kıvırıyor çevir kazı yanmasın .Ülkemizden defolun burası bizim bizim kalacakçarşafta giyerim peçede takarım pardesüde giyerim karışamıyorsunuz ondan bu zorunuza gitmeler. Avrupaya gidin islamiyet avrupadan gelse müslüman olacaksınız
Ne gelcem seninle ugrasicam sen carsafinda otur biz ilim irfan için ugrasiyoruz!yarin sinavim var hicbiyerede gitmiyorum beni kovmak senin haddine düşmez!
O zaman bi zahmet Atatürkün kurduğu ve Ataturkun kıyafet devrimi yaptığı ülkede değil arabistanin sıcak çöllerinde yaşayın selametle
tayyip calacagi kadar calmis zaten..burda gelip tayyibi savunuyorlar .sonra konu aciyorlar is bulamiyorlarmis , borc cokmus gecinemiyorlarmis.
oy vermeye devam etsinler kuru ekmegi bulamiyacaklar yakinda.
Haha haa ilahi güldürdünüz beni ya hakkaten demekki okumami açık hanimlara borçluyum peki okuyamami mi kime borçluyum söyler misiniz benim degil ama sizin agziniza bal çarotiklari belli bu kadar kucumsuyorsunuz ama o kadar basortulu basarili is kadını var ki siz boyle düşünürseniz bastakilerin aksini düşünmesini beklemeyelim nedir rahatsiz oldugunuz soyler misiniz sizi özgür kilan basinizin açık olmasi mi?Ranana, senin ve senin gibi dusunenlerin anlayamadigi birsey var. Bu ulkede butun kadinlar carsaf giyse zaten kadinin okula filan gitmesi hayal olurdu. agziniza bir kasik bal caliyorlar "hadi gidin okula carsafla, serbestsiniz" diye hemen ozgur oldum saniyorsunuz. Bunun biraz otesi evde oturmak zaten. Bugun okula gidebiliyorsaniz bunu acik hatunlara borclusunuz. Onlar sizin emniyet sibobunuz. Onlar da kapandigi gun okul, is hayal olacak..
Ranana, senin ve senin gibi dusunenlerin anlayamadigi birsey var. Bu ulkede butun kadinlar carsaf giyse zaten kadinin okula filan gitmesi hayal olurdu. agziniza bir kasik bal caliyorlar "hadi gidin okula carsafla, serbestsiniz" diye hemen ozgur oldum saniyorsunuz. Bunun biraz otesi evde oturmak zaten. Bugun okula gidebiliyorsaniz bunu acik hatunlara borclusunuz. Onlar sizin emniyet sibobunuz. Onlar da kapandigi gun okul, is hayal olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?