Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

mune abla seni adminlerde göremeyince üzüldüm niye üzüldüm diye düşündüm kendi kendime ban yiyoruz halbu ki ama üzüldüm bi an sonra elif abla söyledi meğer offlinemışsın ondanmış

%20 bile yeter. böyle bir şey olursa ülke kaosa sürüklenir. darbe olabilir. zor günler geçiririz ama ben eminim ki benim gibi Atatürkçüler buna sessiz kalmaz. Biz 5 milyonluk İzmir olarak varız

%20 bile yeter. böyle bir şey olursa ülke kaosa sürüklenir. darbe olabilir. zor günler geçiririz ama ben eminim ki benim gibi Atatürkçüler buna sessiz kalmaz. Biz 5 milyonluk İzmir olarak varız
kız bizim öy vermeyen komşular ozamanda saklanır onlara yinee bir şey olmaz:)parası olan yurt dışına kaçar..ilk çocuklarını kaçırırlar:)eee batan gemiyi önce fareler terk edermiş:)

mune abla seni adminlerde göremeyince üzüldüm niye üzüldüm diye düşündüm kendi kendime ban yiyoruz halbu ki ama üzüldüm bi an sonra elif abla söyledi meğer offlinemışsın ondanmış
Bak görüyor musun:))) meğer ne çok bağlanmışsın bana, stockholm sendromu yaşıyorsun, elini yüzünü bir yıka geçer:)))))
Sitedeyim ama gizli gizli geziyorum, nefesim ensenizde halbuki
Sistem tam manasıyla düzenlendiğinde bir bakacaksınız teker teker cımbızlanıyor herkes, Mune nerden geliyor anlamadan saha dışına çıkaracağım kurallara uymayanları:)))))

öf vallahi he neyini özlediysek
bugün raporladım ceza yokmuş biraz coşsak mı

kız bizim öy vermeyen komşular ozamanda saklanır onlara yinee bir şey olmaz:)parası olan yurt dışına kaçar..ilk çocuklarını kaçırırlar:)eee batan gemiyi önce fareler terk edermiş:)

valla fareleri bilemicem de ben gelecek yıl italyaya gidiyorum kalıcı mı gitsem diye düşündüm bir ara yalan değil onlar saklansın ben saklanmıcak kesimdenim benim gibilerden çok var

hoş geldin munecim..sence alışabilecekmiyiz yeni düzene of of..

içimden bir ses burda kalacaksın diyor just 6. hissim kuvvetlidir..

Hayatimda beni sinirlandirmasina ve "mudur" um olmasina ragmen tek sevdigim insansin abla
Yeni site hatrina ban isini askiya alsak diyorum bu ara

aklıma öyle bir geçer zamanki dizisinde meteye yapılan işkence sahneleri geldi..korkunçtu

içimden bir ses burda kalacaksın diyor just 6. hissim kuvvetlidir..

aa neden ki
gerçi izmirimden kopmak çok zor benim için
aklım kalır
ama düşünelim ki öyle bir ortam oldu ben kendimi feda etmekten çekinmem
gelecek nesil zulüm ve baskı altında yaşamasın

Son düzenleme:
just öyle bir geçer zamankiyi izledinmi..herşey tüm güçler birilerinin elindeydi istedikleri gibi oynatıyorlardı insanları

Hayatimda beni sinirlandirmasina ve "mudur" um olmasina ragmen tek sevdigim insansin abla
Yeni site hatrina ban isini askiya alsak diyorum bu ara

Şimdilik zaten sistem hazır olana kadar erkek sinekler dışında kimseye ceza verilemiyor fakaaat ablanı bilirsin eli kaşınır:))) yönetim: "Mune herşey tamam, start verebilirsin" dediği an sizlerle aramızdaki tatlı kovalamaca kaldığı yerden devam edecek.
Seviyorum dedin ya, bak şimdi dört köşe oldum, yapmayın böyle şımarıyorum

Gideyim soru cevapları hazırlayayım, site kullanımını kolaylaştırır biraz

yönetim startı verdiğinde bizi de haberdar edersin değil mi o zaman kadar biz de birazcık parti yapalım

Sen siyaseti politikayı ne olarak biliyosun merak ettm.

Türkiyeden en çok satılan dönem koalisyon dönemimir.senin bu anlattgn dönemdeki başkanlar.tam bir amerikan uşagydı.ne deseler yapıyordu.tabiki halkla arası iyi olacak.ayrıca 2 side masondur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…