:)))))) henüz herşey tamamlanmadı, cezalar başlamadı ama nasılsa site yenileniyor o arada istediğimizi yaparız diyerek rehavete kapılmayın, beni öğrendin, geyikten cımbızlarım yine de cımbızlarım, sen pek bir bilmiyorsun ama buralarda lakabım Cımbızlı Müdire, cımbızımla gezip kurallara uymayanları cımbızlıyorum,acımam yakarım
Ben o kadar emin degilim. nerde idi o yuzde elli? sadece % 27 sandiga gitti, %28 sandiga bile gitmedi. Gezide sokaklarda %50 mi vardi? Oturduklari yerden konusuyorlar, hatta memlekette olan bitene aldirmiyorlar bile... Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi..
kız bizim öy vermeyen komşular ozamanda saklanır onlara yinee bir şey olmaz:)parası olan yurt dışına kaçar..ilk çocuklarını kaçırırlar:)eee batan gemiyi önce fareler terk edermiş:)%20 bile yeter. böyle bir şey olursa ülke kaosa sürüklenir. darbe olabilir. zor günler geçiririz ama ben eminim ki benim gibi Atatürkçüler buna sessiz kalmaz. Biz 5 milyonluk İzmir olarak varız
Bak görüyor musun:))) meğer ne çok bağlanmışsın bana, stockholm sendromu yaşıyorsun, elini yüzünü bir yıka geçer:)))))mune abla seni adminlerde göremeyince üzüldümniye üzüldüm diye düşündüm kendi kendime ban yiyoruz halbu ki ama üzüldüm bi an sonra elif abla söyledi meğer offlinemışsın ondanmış
Bak görüyor musun:))) meğer ne çok bağlanmışsın bana, stockholm sendromu yaşıyorsun, elini yüzünü bir yıka geçer:)))))
Sitedeyim ama gizli gizli geziyorum, nefesim ensenizde halbuki
Sistem tam manasıyla düzenlendiğinde bir bakacaksınız teker teker cımbızlanıyor herkes, Mune nerden geliyor anlamadan saha dışına çıkaracağım kurallara uymayanları:)))))
kız bizim öy vermeyen komşular ozamanda saklanır onlara yinee bir şey olmaz:)parası olan yurt dışına kaçar..ilk çocuklarını kaçırırlar:)eee batan gemiyi önce fareler terk edermiş:)
hoş geldin munecim..sence alışabilecekmiyiz yeni düzene of of..Bak görüyor musun:))) meğer ne çok bağlanmışsın bana, stockholm sendromu yaşıyorsun, elini yüzünü bir yıka geçer:)))))
Sistem tam manasıyla düzenlendiğinde bir bakacaksınız teker teker cımbızlanıyor herkes, Mune nerden geliyor anlamadan saha dışına çıkaracağım kurallara uymayanları:)))))
içimden bir ses burda kalacaksın diyor just 6. hissim kuvvetlidir..öf vallahi he neyini özlediysek
bugün raporladım ceza yokmuş biraz coşsak mı
valla fareleri bilemicem de ben gelecek yıl italyaya gidiyorum kalıcı mı gitsem diye düşündüm bir ara yalan değilonlar saklansın ben saklanmıcak kesimdenim benim gibilerden çok var
Hayatimda beni sinirlandirmasina ve "mudur" um olmasina ragmen tek sevdigim insansin ablaBak görüyor musun:))) meğer ne çok bağlanmışsın bana, stockholm sendromu yaşıyorsun, elini yüzünü bir yıka geçer:)))))
aklıma öyle bir geçer zamanki dizisinde meteye yapılan işkence sahneleri geldi..korkunçtukız bizim öy vermeyen komşular ozamanda saklanır onlara yinee bir şey olmaz:)parası olan yurt dışına kaçar..ilk çocuklarını kaçırırlar:)eee batan gemiyi önce fareler terk edermiş:)
içimden bir ses burda kalacaksın diyor just 6. hissim kuvvetlidir..
just öyle bir geçer zamankiyi izledinmi..herşey tüm güçler birilerinin elindeydi istedikleri gibi oynatıyorlardı insanları
Hayatimda beni sinirlandirmasina ve "mudur" um olmasina ragmen tek sevdigim insansin abla
Yeni site hatrina ban isini askiya alsak diyorum bu ara
Şimdilik zaten sistem hazır olana kadar erkek sinekler dışında kimseye ceza verilemiyor fakaaat ablanı bilirsin eli kaşınır:))) yönetim: "Mune herşey tamam, start verebilirsin" dediği an sizlerle aramızdaki tatlı kovalamaca kaldığı yerden devam edecek.
Seviyorum dedin ya, bak şimdi dört köşe oldum, yapmayın böyle şımarıyorum
Gideyim soru cevapları hazırlayayım, site kullanımını kolaylaştırır biraz
Kih kih kih! Birde el ovuşturdum farzet, sence bu cevap neye delaletyönetim startı verdiğinde bizi de haberdar edersin değil mi o zaman kadar biz de birazcık parti yapalım
Kih kih kih! Birde el ovuşturdum farzet, sence bu cevap neye delalet
Sen siyaseti politikayı ne olarak biliyosun merak ettm.Dedigin gibi olsun hadi, oldurmeyin deyip verdiler,biz de once idam cezasini teroristler haric kaldirdik, sonra da teroristleri de idam etmemeye karar verdik, Aponun asilmasini imkansiz kildik diyelim. peki bugun muzakereleri de Israil istedi diye mi yapiyoruz? Apoyu adam yerine koyup muzakere yapmamizi da mi Israil buyurdu Erdogana?
Dogru demis, ben de aynen katiliyorum. bu kadar kotu bir devir gormedim ben. Halkci olduguna inanan birinin aslinda halkla alakasi yok, ama herkes oyle inanmis ki.. Halkin icine korumasiz cikamiyor, ilk firsatta insanlara hakaret, tekmeler, hala bu insan halkci. Bu ulke 1500 koruma ile gezen basbakan ilk defa gordu. Ataturk halkin icine kolayca karisirdi, Ecevit de oyle, Demirel de... sapkasini calarlardi garibimin... Hahaha... Hatira diye, ama o cok kizardi, yanina iki adam takardi sapkasini korusun diye... Biz boyle devlet adamlari ile geldik bugunlere dek... Tayyip gibi halkci gorunen halkin cok disinda adam ilk defa goruyorum. Hep bana rabbena.. Muslumanligi degistirdi, islamda yolsuzluk rusveti makbul hale getirdi, millet islami terketti onun yuzunden.
Seçim sonrası cezalar ve cezalandırma sistemi aynen devam edecek mi? Denetimli serbestlik gibi uygulama var mı? Yani cezası dolmadan serbest bırakılma. Size kolaylıklar dilerimKih kih kih! Birde el ovuşturdum farzet, sence bu cevap neye delalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?