Iyi, anlasilan arastirip Apo'ya idamin imkansizlastirldigi tarihin 2004 oldugunu ve o sirada da basta Erdogan'in oldugunu ogrenmissin. O tarihten 10 sene sonra bu teroristbasi ile muzakerelere baslayan da Erdogan, ne tesaduf di mi?Valla yakaladiklarinda Ecevit assaymis madem...
sonunda yolu buldunbence siyasilere kapılıp birbirimizi yemeyelim politikanın kelime anlamına bakın..politik oyunlara kurban olmayalım..
Ecevit sülalemin oy verdiği şahsiyet:)düzgün adamdı gözü toktu vesselam ama oda tekbaşına karar veremiyordu demkki:)
saol amine :)
hiçbirinin o fırsatı yoktu olamadı..kumandaylamı yönetiliyoruz ne:)Ay valla sanki apoyu tayyip yakalamista asmamis gibi lanse ediliyor.. Yakalayanlar asaymis... Kaldiki eminim Erdoganin elinde ole bir firsat olsa degerlendirirdi.. Herneyse...
şeriat gelmez 100 de 50 sapasağlam ayakta hala:)öyle böyle yapılırda eyalet falan olurmu ökonuda fikrim yok..Suriyeliler hangi eyalette kalı acaba:))AKP'nin şeriatı getirebileceğini düşünmüyorum ben
yola çıkarken vaatleri bu idiyse de (bakınız hem laik hem müslüman olunmaz lafı) artık olay ondan çıkmış ve gücün, paranın verdiği zevk ve sefa olmuş durumda
para islamdan daha tatlı gelmiş olsa gerek =)
hem çok sevdiğim bir laf vardır
"söz konusu para olduğunda herkesin dini aynıdır" hakkaten bu siyasiler ve bir takım paradan faydalanmak isteyenler için çok doğru bir söz.
ayrıca şeriatı getirmek isteseler bile karşılarında duracak %50lik bir kesim var ki bu kesim bu sefer sadece eylem yapmaz buna eminim.. :)
kolay değil yani öyle
korkmayın
Yok muydu firsati, vardi, degerlendirse idi... Kim engel oldu? Kendisi kaldirdi teroristlere idam cezasini, baskasi degil. Idam edecek adam cezayi kaldirir miydi? Herseyden boyle emin oldugunuz icin zaten istedigi gibi at kosturabiliyor, sonra da masum, mazlum ayaklarina yatabiliyor.Ay valla sanki apoyu tayyip yakalamista asmamis gibi lanse ediliyor.. Yakalayanlar asaymis... Kaldiki eminim Erdoganin elinde ole bir firsat olsa degerlendirirdi.. Herneyse...
Ben sana soruyorum.. Yakalayanlar neden asmadi???Yok muydu firsati, vardi, degerlendirse idi... Kim engel oldu? Kendisi kaldirdi teroristlere idam cezasini, baskasi degil. Idam edecek adam cezayi kaldirir miydi? Herseyden boyle emin oldugunuz icin zaten istedigi gibi at kosturabiliyor, sonra da masum, mazlum ayaklarina yatabiliyor.
Ben o kadar emin degilim. nerde idi o yuzde elli? sadece % 27 sandiga gitti, %28 sandiga bile gitmedi. Gezide sokaklarda %50 mi vardi? Oturduklari yerden konusuyorlar, hatta memlekette olan bitene aldirmiyorlar bile... Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi..AKP'nin şeriatı getirebileceğini düşünmüyorum ben
yola çıkarken vaatleri bu idiyse de (bakınız hem laik hem müslüman olunmaz lafı) artık olay ondan çıkmış ve gücün, paranın verdiği zevk ve sefa olmuş durumda
para islamdan daha tatlı gelmiş olsa gerek =)
hem çok sevdiğim bir laf vardır
"söz konusu para olduğunda herkesin dini aynıdır" hakkaten bu siyasiler ve bir takım paradan faydalanmak isteyenler için çok doğru bir söz.
ayrıca şeriatı getirmek isteseler bile karşılarında duracak %50lik bir kesim var ki bu kesim bu sefer sadece eylem yapmaz buna eminim.. :)
kolay değil yani öyle
korkmayın
:)))))) henüz herşey tamamlanmadı, cezalar başlamadı ama nasılsa site yenileniyor o arada istediğimizi yaparız diyerek rehavete kapılmayın, beni öğrendin, geyikten cımbızlarım yine de cımbızlarım, sen pek bir bilmiyorsun ama buralarda lakabım Cımbızlı Müdire, cımbızımla gezip kurallara uymayanları cımbızlıyorum,acımam yakarımhoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin :)
senin yerine kazen gelir diye çok korktum Eki Görüntüle 1215864
bittimi sitenin tamiratı
cezalar başladımı okuyacakmısın geçmişi
gerci pek delil bırakmadım kimseyle de kavga etmedim ama
bu seferden geyikten atıyon gerçi :)
verilen sözler varmış baksana adam yeter artık ne yapacaksanız yapın diyorBen sana soruyorum.. Yakalayanlar neden asmadi???
Yakalayanlar Apoyu antlasma karsiligi aldilar. Sen diyorsun ya, Erdogan olsa idi kesin asardi diye, simdi de sen soyle, hadi asamadi, idam cezasini neden teroristler icin de kaldirdi? Hani emindin ya asacagina, adam tam tersini yapiyor, hic bir zaman asilamasin diye kanun cikariyor diyorum, hala "firsati olsa asardi EMINIM" diyebiliyor musun?Ben sana soruyorum.. Yakalayanlar neden asmadi???
canım orası bambaşka bir konu..burada subay emeklileri vs var yazlık yerdeyim kımıldatmadılar bir yerlerini..mevlit falan okunursa ATatürküde es geçmezler ama:)Ben o kadar emin degilim. nerde idi o yuzde elli? sadece % 27 sandiga gitti, %28 sandiga bile gitmedi. Gezide sokaklarda %50 mi vardi? Oturduklari yerden konusuyorlar, hatta memlekette olan bitene aldirmiyorlar bile... Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi..
öğrendim artıkkkk :):)))))) henüz herşey tamamlanmadı, cezalar başlamadı ama nasılsa site yenileniyor o arada istediğimizi yaparız diyerek rehavete kapılmayın, beni öğrendin, geyikten cımbızlarım yine de cımbızlarım, sen pek bir bilmiyorsun ama buralarda lakabım Cımbızlı Müdire, cımbızımla gezip kurallara uymayanları cımbızlıyorum,acımam yakarım
harran ığdır ovası israile satılmış var mı bi dedilniz merak ettim....O zamanlar Ataturk vardi, Ingiliz masalarinda ne konusuldu ise konusuldugu ile kaldi, ne satildi? hangi vatan topragi? ama simdi Erdogan var, satmaya alisik, Harran'i, Igdir ovasini Israil'e coktan satmis, Hatay'in yarisi gitmis, medya elinde, duyan tinlayan bile olmadi. Ormanlarin hepsi satilik... 80 sene icinde yapilmis ne kadar fabrika, isletme varsa hepsi satildi. Simdi de doguyu satacak, satamaz mi yani? Adam bu konuda uzman.. Yillardir evden satip ekonomi kurtariyor, evin mali bitmedi, sirada Bor madenleri var ustelik... Hey yavrum hey... Aponun terorist sayilmadigi gunleri de gorecekmisiz meger... Kahraman deyin olsun bitsin, yakinda o da olacak zaten..
Iğdır ve Harran ovaları Yahudilerin eline geçti!harran ığdır ovası israile satılmış var mı bi dedilniz merak ettim....
bu dedil mi haber kaynağı göstermişsiniz...ben size doğru olmayan onlarca haber kopyala yapıştır yapıp altına da lin atarım...bundan koley ne var........Iğdır ve Harran ovaları Yahudilerin eline geçti!
1 Aralık 2013 00:07 tsi
Yabancıya toprak satışı ulusal güvenliği tehdit eder noktalara geldi. Sınır bölgeleri, ovalar ve maden sahaları yabancıların eline geçiyor. Türkiye'den toprak alan yabancıların başını İsrailliler çekiyor
BAYRAM COŞKUN / İSTANBUL
AKP Hükümetinin yaptığı yasal düzenlemeler sonrasında Türkiye'nin değerli arazileri yabancıların eline geçiyor. Bu çerçevede İngilizler Aydın ve Muğla'da, Almanlar Alanya'da, Araplar İstanbul ve Sapanca'da taşınmaz mülk elde ederken, Yahudiler stratejik yatırımlara yöneliyor. Yahudiler özellikle Arz-ı Mev'ud yani Vadedilmiş Topraklar hayali içinde kalan Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizden toprak satın alıyor. Konu Muğla Milletvekili Tolga Çandar tarafından TBMM gündemine getirildi. Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Çandar, “Iğdır Ovasının tamamını İsrailliler aldı. Harran Ovasının da yarıdan fazlasını İsrailliler satın aldı. Türkiye’deki ekili alanlarımızın önemli bir bölümünü İsrailliler satın alıyor. Ya kendileri ya da buradaki ortak firmaları” dedi.
Termik santral arazisini İsrailliler mi kapattı?
Muğla’nın Milas ilçesindeki termik santrallerin özelleştirilmesini protesto eden gruba yapılan polis müdahalesine değinen Çandar, satılacak termik santral arazisi ile ilgili de çarpıcı bir açıklama yaptı. Çandar, “Muğla Taş Kömürü İşletmeleri sınırlarından Bodrum’a kadar olan bölümü yani golf arazisi diye daha önce ayrılan bölümü hangi ulusun şirketi ve kimlerle ortaktır? Bu arazileri yok pahasına metrekaresini 2 liradan 3 liradan topladılar. Bu satılan arazilerden önemli bir bölümü birinci derecede doğal SİT alanıdır. Bölge halkının arazilerine yok pahasına el konulmuştur” dedi.
Toplam satışın yüzde 85'i AKP döneminde
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın verdiği bilgilere göre AKP döneminde yabancılara yapılan satış Cumhuriyet tarihinin tam 10 katı. 29 Ekim 1923'ten 3 Temmuz 2003'e kadar yani Cumhuriyetin ilanından AKP iktidarının başlangıcına kadar yabancıya 11 milyon 422 bin 901 metrekarelik 19 bin 809 taşınmaz satışı yapıldı. AKP iktidarının başladığı 3 Temmuz 2003'ten, 2012'nin ilk 6 ayına kadar ise yabancılara 105 milyon 981 bin 830 metrekare büyüklüğünde 120 bin 467 taşınmaz satışı gerçekleştirildi. Tablo ortada. AKP tek başına 80 yılda satılan toprağın 10 katını sattı. Başka bir ifadeyle toplam satışın yüzde 85'ini AKP iktidarı tek başına yaptı.
http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,13003404/igdir-ve-harran-ovalari-yahudilerin-eline-gecti
Galiba Bor da elden gitmis veya gitmek uzere, tam arastiramadim. Gozunuzaydin! Turkiye toptan satilmis! Sadece sizin degil, cocuklarinizin gelecegi de satilmis! Sehitlerle alinmis her santim toprak masabasinda satilmis.. Sizlere duble yol, Marmaray, secmenlere altin, komur, mitinge gidenlere 50 TL, 100 TL, birilerine de kutu kutu euro olmuslar... Sifirlamasi zor olan cinsinden hem de... Hayirlisi olsun... Ama onlar aklandi, oylarinizla... En serefli mertebelere gelerek... Bakalim ilerde bu paraciklari biz secim yardimi toplayarak kazandik demeleri birilerini kandirabilecek mi? Gene aklanabilecekler mi? ne de olsa secimde 55 trilyon toplamislar... (sifirlananlar yuvaya geri donmus yane...) Gelecek de birgun gelecek...
canım orası bambaşka bir konu..burada subay emeklileri vs var yazlık yerdeyim kımıldatmadılar bir yerlerini..mevlit falan okunursa ATatürküde es geçmezler ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?