Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum valla. Ama hastaliktan temizledigi kesin (normal dogumun).bence doğum yaşlandırıyor,hiç çocuk yapmayanla yapan bırmı,ben mesela gören yaşıma ınanmıyor
kist olan kadınların normal dogum yapmasını soyluyor doktorlar zaten kist falan kalmıyor sonrasında..Bilmiyorum valla. Ama hastaliktan temizledigi kesin (normal dogumun).
oda kadının kendine bakmasıyla alakalı bazı dogum yapanlar 18 lik kızlardan daha fit oluyorbence doğum yaşlandırıyor,hiç çocuk yapmayanla yapan bırmı,ben mesela gören yaşıma ınanmıyor
Evet. Dogrudur. Ister genclendirsin ister yaslandirsin. Eger kaza yanlislik istem disi birseyler olmazsa 2 tane yeter. :) 3. Dusunmem ama ALLAH verirsede basimin ustune. Ben aslinda 1 taneye bile cesaret edemiyorumda bakma sen :)kist olan kadınların normal dogum yapmasını soyluyor doktorlar zaten kist falan kalmıyor sonrasında..
İnsanın karnı catlıyor,sarkıyor,vücudu genişliyor,bebeği hasta olunca ömründen ömür gidiyor,lohusalık zaten başlı başına kabus ,nasıl uzayacakmış o ömür?
Birde arada zaman bırakmadan yapin bakalım 3 çocuk nasıl vitamin eksiklikleriyle boğuşacaksıniz.
Evinde bakicın temizlikçin yoksa zaten 3 çocukla hayatın kaymış,ölmüşsün aglayanin yok
Bizde 3 kardeşiz Bilgece ama annem hep der"biz nasıl 3 çocuk büyüttük,sizinkilere bakınca şaşıriyorum"diye. Neden mi? Bak ben çocukluğumda okuldan gelip üzerimi değiştirip sokağa firlardım arkadaşlarımla hava kararana kadar oynardım,acıkınca kimin annesi müsaitse onun kapısina giderdik (komşulardan)elde olan imkan dahilinde elimize verirdi birşeyler biz 3 kafadar yine sokağa döner yerdik en basidinden. Ama şimdi çevre kötü,komşuluk yok,sokaklar tehlikeli,18 yaşınada gelse insanin akli çocuğunda kalıyor. Komşuna bile güvenemiyorsun,devir değişti yani.Ya valla benim annem masallah nazar degmesin 10 tane dogurmus, bakicisi temizlikcisi de yokmus ki camasir ve bulasik makinası da yokmus. Annemin dogum sancisi baslayinca kalkarmis cocuklarim sefil olmasin diye tandirda ekmegini yaparmis. Evini temizlermis. Sonra duşunu alirmis ve 1 saat icinde de dogururmus. Butun cocuklarinda aynisi ve hic kimse de yardima gelmezmis.
Ha annem elimize ekmek verip sokaga atan biri de degilmis hepimizle cok guzel ilgileniyormus Allah razi olsun bi de calisirmis annem.
Yani su teknolojiyle her seyin kolaylastigi cagimizda bence bizler tahammulsuz olduk. Psikolojik rahatsizliklarimiz cikti falan filan..
Bizde 3 kardeşiz Bilgece ama annem hep der"biz nasıl 3 çocuk büyüttük,sizinkilere bakınca şaşıriyorum"diye. Neden mi? Bak ben çocukluğumda okuldan gelip üzerimi değiştirip sokağa firlardım arkadaşlarımla hava kararana kadar oynardım,acıkınca kimin annesi müsaitse onun kapısina giderdik (komşulardan)elde olan imkan dahilinde elimize verirdi birşeyler biz 3 kafadar yine sokağa döner yerdik en basidinden. Ama şimdi çevre kötü,komşuluk yok,sokaklar tehlikeli,18 yaşınada gelse insanin akli çocuğunda kalıyor. Komşuna bile güvenemiyorsun,devir değişti yani.