cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

gterçekten vicdanın rahat bi şekilde bunu söyleyebiliyormusun 90 200li yıllar gerçekten şimdikin den iyimiydi
Ne bileyim ben? Cocuktum.

Ama sunu biliyorum halalarim aksam hava kararsa da korkmadan cikardi. Yada kivi muz lukstu ama kalan bir cok sey eve alinirdi.

ekonomik olarak zaten bakarsan alim gucu farkina eskiden daha cok sey alindigini rakamlarla gorebilirsin.

Kalan siyaseti falan bilmem. Dedim ya cocuktum ip atliyordum, halalarimin pesinde geziyordum.

öyle olacagını nereden biliyorsunuz nasıl bu kadar eminsiniz ayrıca o yurtun ayıbı bi kaç çürük elma için tüm kesimi karalamak niye
Size tek bir soru Laikliği , demokrasiyi , cumhuriyeti isteyen bir akepeli olabilir mi ? Bunlara bu terimler ne kadar ters ise , ideolojiler de böyledir.Sizlerin desteklediğini destekleyen bir Atatürkçü göremezsiniz gibi.
Çürük elma her zaman vardır .Ama sizler sizlerde de çürük elma çıkabileceğini kabul edemiyorsunuz bir türlü ?

Ne bileyim ben? Cocuktum.

Ama sunu biliyorum halalarim aksam hava kararsa da korkmadan cikardi. Yada kivi muz lukstu ama kalan bir cok sey eve alinirdi.

ekonomik olarak zaten bakarsan alim gucu farkina eskiden daha cok sey alindigini rakamlarla gorebilirsin.

Kalan siyaseti falan bilmem. Dedim ya cocuktum ip atliyordum, halalarimin pesinde geziyordum.
halalarının eskiden dışarı çıkması siyasetle ülkenin durumuyla ilgili degil o zaman ortada nu kadar sapık yoktu erkekler kendi bilir edepli davranırdı ne yazık ki dünya yada siyaset degil bazı erkekler değişti

halalarının eskiden dışarı çıkması siyasetle ülkenin durumuyla ilgili degil o zaman ortada nu kadar sapık yoktu erkekler kendi bilir edepli davranırdı ne yazık ki dünya yada siyaset degil bazı erkekler değişti
o zamanları bende iyi hatırlıyorum babam iki işte birden çalışırdı ama garibim yine de yetiştiremezdi zenginlerin yeşil kartı olurdu ancak

Hayir siyasetle cok ilgisi var.

Kadin mi kiz mi dersen bu siyasetle de ilgili olur.

Size tek bir soru Laikliği , demokrasiyi , cumhuriyeti isteyen bir akepeli olabilir mi ? Bunlara bu terimler ne kadar ters ise , ideolojiler de böyledir.Sizlerin desteklediğini destekleyen bir Atatürkçü göremezsiniz gibi.
Çürük elma her zaman vardır .Ama sizler sizlerde de çürük elma çıkabileceğini kabul edemiyorsunuz bir türlü ?
kabul etmesem o yurt doğru yapmış derdim siz neden akp lileri öcü gibi yada yobaz laiklik karşıtı Atatürk düşmanı gibi görüyorsunuz yani hepsinin böyle olduğunu nerden biliyorsun sözde laik ve demokratlar neden türbanlı kardeşlerimize ezana dine böylesine kin besliyor hani demokrasi hani özgürlük hani özgür irade

ş
Demeyin böyle şeyler:KK22:
Aman neyse konuyu dağıtmayayım, okuyunca şımardımda:KK23:
şımarabilirsin hemde istediğin kadar bi taraftan da ben yine mapusa girmekten korkuyom kışkırtıyorlar abla

Hayir siyasetle cok ilgisi var.

Kadin mi kiz mi dersen bu siyasetle de ilgili olur.
şimdi o sapıkları siyasiler mi tutuyordu eskiden yada şimdi siyasiler mi gidin kadınlara saldırın öldürün diyor Allah aşkına lafı çevirmeyin

Atatürk ün annesi ve kızkardeşi de kapalıydı ve Atatürk hiçbir zaman herkes başını açacak demedi özgür iradeye bıraktı ama şimdiki zihniyet Atatürk ü kullanalarak din ve türban düşmanlığı yapıyor

Bu sorun nereden ve nasıl çıktı? Erbakan demedi mi? Rektörler, dekanlar ve herkes örtülü kızlarımıza saygı duruşunda duracak diye.
Neden saygı duruşunda duracakmışız? Ben İstiklal Harbine katılmayan ve şehit olmayan hiç kimseye saygı duruşunda durmam. Babama, anneme, örtülüye, açığa, mayoluya, bikiniliye, kravatlıya, üniformalıya....

Bir de bu türban takıntısı nereden çıktı. Peygamber efendimiz kafasnı örtüp deve hörgücü gibi kabartanlara lanet etmiştir.

Demeyin böyle şeyler:KK22:
Aman neyse konuyu dağıtmayayım, okuyunca şımardımda:KK23:
Aha muneyi yakaladım. Şimdi bir kaç sorum olacaktı sizlere sayın mune hanım. Ihımm Öhöömm şimdi şu an da biz 2 kişi yazışıyoruz ya sırf zıt görüşlü olduğumuz için 3-4 alıntı yapınca polemik yapmış oluyoruz, fakat aynı görüşteki insanla sayfalarla yazışabiliyoruz.Şu arada ki ince çizgiyi bir türlü yakalayamıyorum sanırım. Şimdi biz polemik yapmış olduk mu olmadık mı .Help me pleasee . Ona göre kaçıcam sayfadan :KK53::KK53::KK53:

şimdi o sapıkları siyasiler mi tutuyordu eskiden yada şimdi siyasiler mi gidin kadınlara saldırın öldürün diyor Allah aşkına lafı çevirmeyin
Kadin mi kiz mi diyen bir siyasi olursa bu ayrimcilik ve ayrimci bir dil kullanimi olur.

Imam .... Cemaat ... Diye de bir laf var.

Lafi cevirmedim. Ayrica yasalara duzenleme getirilebilirken gundeme gelmemesi de siyasidir. Eskiden idam vardi. Idami savunmuyorum ama cezalara guncelleme yapilmali

Bu sorun nereden ve nasıl çıktı? Erbakan demedi mi? Rektörler, dekanlar ve herkes örtülü kızlarımıza saygı duruşunda duracak diye.
Neden saygı duruşunda duracakmışız? Ben İstiklal Harbine katılmayan ve şehit olmayan hiç kimseye saygı duruşunda durmam. Babama, anneme, örtülüye, açığa, mayoluya, bikiniliye, kravatlıya, üniformalıya....

Bir de bu türban takıntısı nereden çıktı. Peygamber efendimiz kafasnı örtüp deve hörgücü gibi kabartanlara lanet etmiştir.
ben erbakan ı hiç sevmedim tayyip erdogan onun yanında yetişmiş olsada ayrıca ben başörtülülere saygı duruşu da demedim sadece ben nasıl açık kardeşime saygı duyuyorsam ondan da aynısını bekliyorum

kabul etmesem o yurt doğru yapmış derdim siz neden akp lileri öcü gibi yada yobaz laiklik karşıtı Atatürk düşmanı gibi görüyorsunuz yani hepsinin böyle olduğunu nerden biliyorsun sözde laik ve demokratlar neden türbanlı kardeşlerimize ezana dine böylesine kin besliyor hani demokrasi hani özgürlük hani özgür irade
ş

şımarabilirsin hemde istediğin kadar bi taraftan da ben yine mapusa girmekten korkuyom kışkırtıyorlar abla
Konu yine dine imana başörtüsüne gelmiş
:KK9::KK9::KK9:
Bak elma tarçın doğru diyor. İsmi de ne güzelmiş.Canım kek çekti nerden geldin , Canın çekmesin dün yaptıydım havuçlu tarçınlı :oops:
O konular yasak bayan umutlu yasak.Banı yicez sonra.Daha önce ban yediğimiz yazılardan okuyabilirsin.Girmeyelim ceza almayalım.Tatlı tatlı atışıyoruz şurda.:KK69:

Kadin mi kiz mi diyen bir siyasi olursa bu ayrimcilik ve ayrimci bir dil kullanimi olur.

Imam .... Cemaat ... Diye de bir laf var.

Lafi cevirmedim. Ayrica yasalara duzenleme getirilebilirken gundeme gelmemesi de siyasidir. Eskiden idam vardi. Idami savunmuyorum ama cezalara guncelleme yapilmali
ben hiçbir cemaate dahil olmadım ailemde de yok bazı sözdekadına saygılı siyasiler RTE nın annesine küfür edebiliyor yada gitsin arabistanda okusun diyebiliyor yada laik ve demokratlar başörtülülerden öcü diye bahsedebiliyor bunlar kadın degil mi

Bak elma tarçın doğru diyor. İsmi de ne güzelmiş.Canım kek çekti nerden geldin , Canın çekmesin dün yaptıydım havuçlu tarçınlı :oops:
O konular yasak bayan umutlu yasak.Banı yicez sonra.Daha önce ban yediğimiz yazılardan okuyabilirsin.Girmeyelim ceza almayalım.Tatlı tatlı atışıyoruz şurda.:KK69:
konuyu ben mi açtım FARKINDA DEGİLİM yani öyle dururken dan diye girdim öyle mi tamam madem siyaset konusalım

ben erbakan ı hiç sevmedim tayyip erdogan onun yanında yetişmiş olsada ayrıca ben başörtülülere saygı duruşu da demedim sadece ben nasıl açık kardeşime saygı duyuyorsam ondan da aynısını bekliyorum

Başörtünün neden yasaklandığını anlatmaya çalıştım.
Yine imam hatipli kardeşlerim kimsenin arka bahçesi, ön bahçesi, tarlası bostanı olmaz.Öyle düşünen herkesi (ölen veyaşayan herkesi) Allah'a havale ediyorum.

Ve saygı duruşu sözünü duydukları o dönemde bazılarının da ağzı kulaklarına varıyordu.

Ben haberlerde izledim ,konuşmayı ama herhangi bir belge,fatura vb bir ispat göremedim. O zaman adam öldürelim çıkalım ben öldürmedim x öldürdü diyelim,x mi öldürmüş olur o adamı,yada çalalım çırpalım yok ben yapmadım,paşa dedemden miras diyelim, miras mı olmuş olur. Böyle saçma birşey yok yani,hani ispatı? Her zaman olduğu gibi boş laf çok icraat yok. Yemedim şahsen.

Çok değil daha iki gün önce ben de bu tartışmaların içindeydim. Bakma böyle konuştuğuma :KK48:
Sonra baktım ki amaaan neden yıpratıyorum sinirlerimi. Dipsiz kuyu. Herkesin inancı kendine. Konuş konuş nereye kadar. :KK49:

X