cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

bu sizin içinde geçerli...:KK70::KK70::KK70:
sanki kendileri tamam kardeşim seninle aynı düşünmüyoruz ama bak burda haklısın demiyor yada en azından saygı duymuyor ya en basiti tamam saygı da duyma niye dalga geçiyon laf değiştiriyon demi bi kaç arkadş var KK da her forumda var sadece dalga geçip hakaret ediyor ve lafı çeviriyorlar

nerde karaladım canımm eğer atatürkün getirdiği laiklik baş örtülü okunması engellensinse ..kii öy le olmadığını ben biliyorum hani diyosunuz yaaa tayyip dini kullanıyor sence o bitmiş tükenmiş osmanlıdan cumhuriyeti kuran o komutanı kullanmıyorlarmıı..anlamadıkları laikliği sırf atatürk böyle istiyor atatürkü dine düşman kılmadılarmı.. o güzel komutanı din düşmanı diye lanse etmedilermii keleşim.. bunun sancılarını yaşamıyormuyuz keleşimm..

sanki kendileri tamam kardeşim seninle aynı düşünmüyoruz ama bak burda haklısın demiyor yada en azından saygı duymuyor ya en basiti tamam saygı da duyma niye dalga geçiyon laf değiştiriyon demi bi kaç arkadş var KK da her forumda var sadece dalga geçip hakaret ediyor ve lafı çeviriyorlar
çok önemli değill banada yahu sen açık birisin nasıl akp ye oy verdin nasıl o zihniyeti savunabilirsin diyen çokk..boş verr

nerde karaladım canımm eğer atatürkün getirdiği laiklik baş örtülü okunması engellensinse ..kii öy le olmadığını ben biliyorum hani diyosunuz yaaa tayyip dini kullanıyor sence o bitmiş tükenmiş osmanlıdan cumhuriyeti kuran o komutanı kullanmıyorlarmıı..anlamadıkları laikliği sırf atatürk böyle istiyor atatürkü dine düşman kılmadılarmı.. o güzel komutanı din düşmanı diye lanse etmedilermii keleşim.. bunun sancılarını yaşamıyormuyuz keleşimm..

Ne olursa olsun,laikliği hala kabullenemeyen kesim var bunu biliyoruz..
Atatürk'ü din düşmanı olarak evet lanse ettiler,bunun böyle olmadığını biliyoruz değilmi.
Bu ülkede Diyanet işlerini kim kurdu peki,Atatirk değilmi.
Din düşmanı olsaydı Diyanet kurulmazdı herhalde..

beğendiğiniz arkadaş sadece alternatif partilere saydırıyor. bu da cevabını tamamen anlamsız yapıyor.
yok doğru yakalamış sorunları. o yüzden dedim. mune de eksikleri doğru söylüyor. tartıyorum. hala akp ağır basıyor. hep diyorum, inşallah daha iyisini yapacak birileri çıkar :KK43:

Ne olursa olsun,laikliği hala kabullenemeyen kesim var bunu biliyoruz..
Atatürk'ü din düşmanı olarak evet lanse ettiler,bunun böyle olmadığını biliyoruz değilmi.
Bu ülkede Diyanet işlerini kim kurdu peki,Atatirk değilmi.
Din düşmanı olsaydı Diyanet kurulmazdı herhalde..
işte o zümreden nefret ediyorum öyle bir lider çıkmasaydı ve kurtuluş şavaşını başlatmasaydı.. kii dine düşman kılanlar rahat yüzü görmesinn..o yaptığı devrimleri gerçek anlamda araştırsan neden ve niçin yaptığı anlaşılıyor ben şu anda açık olma özgürlüğümü kullanıyorsam.. kii kardeşimde baş örtülü olma özgürlüğünü kullanıyorsa o insan sayesindedir.. ve ben onun için sadece rahmet dilerim ALLAHTAN.

işte o zümreden nefret ediyorum öyle bir lider çıkmasaydı ve kurtuluş şavaşını başlatmasaydı.. kii dine düşman kılanlar rahat yüzü görmesinn..o yaptığı devrimleri gerçek anlamda araştırsan neden ve niçin yaptığı anlaşılıyor ben şu anda açık olma özgürlüğümü kullanıyorsam.. kii kardeşimde baş örtülü olma özgürlüğünü kullanıyorsa o insan sayesindedir.. ve ben onun için sadece rahmet dilerim ALLAHTAN.

Hala hazmedemeyenler var,kurtuluş savaşı bir dönümdü ülkemiz için..
Açık yada kapalı hiç fark etmez,bu ülkede yaşıyorsak sevgi ve beraberlşk adına yaşansın diyorum.,Ötekileştirme olmadan yani..

FB_IMG_1435132977121.jpg

inandığınız insanlar derkenn...???kiii eğer oy verdiğim partiden bahsediyorsan işte sana iki seçenek.. bir lider çıkıyor kiii mazisi baya uzunn ezanlar türkçeleştirilecek,,Laikliği dinin önüne koyarak (.kii aslında arkasına sığınıp nefsinin istediği..)dinin gereğini yaşamak isteyen hanımlarımıza sırf baş örtüsü taktığı için okumalarına ,doktor,avukat vs mesleklerden engelleyen,,kötülüklerin anası olan içkiyi meşrulaştırmak isteyen,kadın erkek ilişkilerinde sınır tanıtmayan bir yol izleyen,,ve kadın kollarında gizli çekilen videolar sayesinde ortaya çıkan asıl yüzleri..kii ezana ses kirliliği diyen ve sesi kısılmalı diyen baş örtüsüne bir bez parçası diyen bu öğrencileri kendi safımıza çekmemiz lazım diyenemi kii vs vs..yada bir lider çıkıyor tüm bu yazdıklarımın tam tersini yapıyor bir bak baş örtülü doktoruda görürsün,hemşireyide,, okullara üniversitelere,,ve aradaki o dengeyi sağlamış bir lideremi oyunu verirdinn.. kii bunun mazisi 13 seneee.. 13 senedir körü körüne kii senin deyiminle inandığım bu liderden ben bunları görmedimm.. lider olacak kişi önce halkı düşürmicek birbirine önce iç huzur sonra dış huzurr..
ben de bunlardan bahsediyorum işte

o daracık giyinip kapananlar tam bir safsata neye benziyor biliyomusun aşırıya kaçıp açılanlaraaa. kii ben mini etek giyiyorum hiç taşlanmadım ve keza elbise seninki boş safsataa.. bir iki kişinin yaptığı terbiyesizliği genele mal edemessinn..ben mayomla denize girerken haşemalıyıda görmek istiyorum arkadaşım ben açık olarak ünüversiteye gidip doktor oluyorsam inancı gereği örtünen arkadaşımda doktor olsun istiyorum arkadaşımm..ve o en son yazdığın 3 posta olayınada gelince.. tee işte yapacağın hakaret budurrr.. ama korkma kiblemicem senii

:)) ahahh istersen kib le kötü içerik bulunduran,hakaret bulunduran birşey yazmadım ben.

yaaa demek halkı birbirine düşürmücek. bacım senin liderin neler yapıyor? sen hiç okumuyor görmüyor musun? ben burda sayısal rakamlara ekonomiye enflasyona falan girmiyorum. en net şekilde sokaktan geçen insanların bile anlayabileceği şeylerden bahsediyorum. herkesin düşüncesi kendisine de olsa bazı olaylarda aklın yolunun bir olduğu örnekleri sunuyorum. 13 sene öncesinde daracık giyinip makyaj yapıp kapalı olan kardeşimiz var mıydı? bunların hepsi sizin ötekileştirdikleriniz sayesinde,güçlünün yanında duruyorlar. gerçekten kapanmak isteyip dini emirlere göre hak eden kardeşlerimiz o zamanda kapalıydı başımızın üstünde yerleri var. sizin lideriniz sokaklarda ki insanların kıyafetlerine karışır oldu. mini etek giyene cezalar kesildi. şuan kaç tane insan devlet dairelerinde oruç tutmuyorlar diye fişlendi. halbuki etnik kökeni mezhebi farklı olabilir,anlayışlı olmadınız olamıyorsunuz. bu ülkede yolsuzluk aldı başını gidiyor. sizin lideriniz üniversite sınav birincisini bile kendi belirledi,kodlanmış kitapçıklar ortaya çıktı. birde laiklik dinin önüne geçti diyorsun. laik liğin kelime anlamını açıp okusan dinin önüne geçemeyeceğini anlarsın. o kadar bilgisiz,bilinçsiz,takım tutar gibi bağlanıyorsunuz ki resmen GÜNDE 3 POSTA DAYAK YİYİP YİNE DE KOCAM DİYEN KADINLAR GİBİSİNİZ.
makyaj yapıp darcacık giyinen karedşlerimiz akparti olmasaydı da bunu yapacaklardı çünkü ben dahil hiçbirimiz dini ve gereklerini yeterince ögrenemedik

Son düzenleme:
Ben genel olarak yazmadım. AKP'yi savunanlar için yazdım. Mune AKP'yi eleştirince haklısın, diğer üyeler eleştirince vay anam vay. Komik oluyorsunuz. Muck.
hayır hiçte öyle değil mune abla saygıyı elden bırakmadan kırmadan yazdığı için bide evet o mesajda dogruluk payı vardı ama siz herseyi işinize geldiği gibi alıyorsunuz

arkadaşım ne diyorsun yaaa mune sizide eleştirince..aynı o tutumu sergiliyorsunuz hiçmi rastlamadınn..ne komiği ne mucku ayoll..
Yöee ben herhangi bir partiyi körü körüne savunmadığım için parti bazında hiç eleştirilmedim. Ben sadece eleştirilerim nedeniyle eleştirildim. O da Mune tarafından değil, AKP savunucuları tarafından. Daha yazmayacağım. Anlayan anladı.

X