- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.114
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
eniştenin suçu yok valla adam öyle bitkisel hayatta gibi yatıyomuş geri kalanin luzumsuzluguenişte gıder ayak herkesı goturmeye karar vermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eniştenin suçu yok valla adam öyle bitkisel hayatta gibi yatıyomuş geri kalanin luzumsuzluguenişte gıder ayak herkesı goturmeye karar vermiş
ne sınavı acık ögretım mi?Şimdi h.sonu biz sınava girebildiğime göre izin alıp çalışanda olacak demektir harbi bu yasaklar kime
hak etmiş o luzumsuzlareniştenin suçu yok valla adam öyle bitkisel hayatta gibi yatıyomuş geri kalanin luzumsuzlugu
Evet açık lisene sınavı acık ögretım mi?
bende gırecegım ve cok korkuyorumEvet açık lise
s çiz şıklarla acayip işe yariyoEvet açık lise
İnşallah online olurEvet açık lise
yalnız hastaliktan ölüncede hepsi kalıyor.Cok yerinde bir karar olmus hem karantina yapsa is guc hersey kaliyor bence olmasi gerektigi gibi
Yok olmayacak maalesef o gün muaf sayılacak sınava girecekler diye açıklama geldiİnşallah online olur
ben hıc izlemedim. bu nedır ya o sonavda bırı pozıtıf seYok olmayacak maalesef o gün muaf sayılacak sınava girecekler diye açıklama geldi
Boyle konusmasi parasi olan icin basit evde para bulamayanlar virus dusunemiyor maalesef ayrica devletin illa karantina vermesine gerek yokki kendini dusunen isi olmayan insan zaten evden cikmazyalnız hastaliktan ölüncede hepsi kalıyor.
üstüne birde coluk cocuk kaliyor.
Ne güzel tartışıyorduk orada. Çağıralım o bahsettiğin kişileri aydınlatsınlar bizleridiğer konu kapandı kendinize iyi bakın
o değilde abla bilim kurulu uyelerini sayamadan kapandi
biride papa falan demisti tam süper sonik bir aydinlanma yasayacaktik olmadi yine
Deniyeyim bakim sağol ingiliZce malum.öyle olacaks çiz şıklarla acayip işe yariyo
valla param yok hocam, eşim calisiyor ama paradan daha degerli evde oksuz kalma ihtimali olan bir çocuğum varBoyle konusmasi parasi olan icin basit evde para bulamayanlar virus dusunemiyor maalesef ayrica devletin illa karantina vermesine gerek yokki kendini dusunen isi olmayan insan zaten evden cikmaz
biraz sonra banlanacaklar bosa yorulmaNe güzel tartışıyorduk orada. Çağıralım o bahsettiğin kişileri aydınlatsınlar bizleri
valla ben zamaninda s cizerek 25 kredi alip son altin vuruşu yaptimDeniyeyim bakim sağol ingiliZce malum.öyle olacak