Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Sigara ve alkol gibi bağımlılığa yol açan şiir, roman, film…’

bunaldımmmmm. yangınnn varrrrrr
okey peki. öyle olsun. hah varmış. tüü cumhuriyet sana. tüü bugün sana. tüü bana:)
oldumu

bunaldımmmmm. yangınnn varrrrrr
okey peki. öyle olsun. hah varmış. tüü cumhuriyet sana. tüü bugün sana. tüü bana:)
oldumu

Eeee öyle ama , nasıl ki dün tüü kayyuma , tüü bugüne dediysek ; şimdi de Cumhuriyetin manşetine diyeceğiz ki , objektif olalım

Yangın yok , çarpık kentleşme var manşetlerde

“Açıkçası sigara ve alkol gibi bağımlılığa yol açan şiir, roman, film gibi büyük finans yönünün arkasında yattığını görüyoruz” ifadelerini kullandı. Ancak Erdoğan, “şiir, roman, filmin bağımlılığa nasıl yol açabileceğini” açıklamadı.

yazar burada ne anlatmak istemiş acaba?

Yazar orada öyle dememiş zaten kadesa , mesele o Haber yanlış .

Erdoğan aslında öyle dememiş , haber çarpıtmış , biz de inanmışız demek zor olmasa gerek aslında .

Olur böyle şeyler , insanlık hali

Bırakmıştım lakin inadına başlayasım geliyor,çok fena hem de Keşke azıcık sussa

Eeee öyle ama , nasıl ki dün tüü kayyuma , tüü bugüne dediysek ; şimdi de Cumhuriyetin manşetine diyeceğiz ki , objektif olalım

Yangın yok , çarpık kentleşme var manşetlerde
Azmine hayran olmamak elde değil

Azmine hayran olmamak elde değil

Yahu böyle sıraladığında , kendimden soğudum . İnsan anlamak istemeyene inatla neden anlatır ki , çok sadist gördüm kendimi Hatta o kadar yazarken çektiğim çile göz önüne alınırsa sado/mazo aus

Bir reisi aklama topiginin daha sonuna gelmisiz.Islem tamam :)

Keşke bu kadar uzun sürmeseydi

Ah kalbimden neler geçiyor da sözcüklere yüklesem ban yicem
Neyse
Okumak güzeldir cehaleti azaltır.
Siz siyasiler cehaletten besleniyorsunuz biliyoruz ama bu kadar da belli etmeyin abicim.

Gerçek cümleyi 2. ya da 3. sayfada paylaşmıştım. Cümlenin yarım yamalak olduğunu anlamayanları da ben anlamıyorum.

Ben de böyle gergin tipleri anlamıyorum .ne demişim msjimda cümle devrik ve tek bir şey anlamadım. Yani ne dediğim açık ve net değil mi? Bu arada bütün sayfaları okumak zorunda olduğumu bilmiyordum. Çok Üzgünüm.

Ben size bir şey dememiştim ki zaten.. Cümleyi farklı anlayanlara şaşırıyorum demek istedim. Cümlenin aslını görmek istersiniz diye de sayfa numarasını söyledim.

Ben size bir şey dememiştim ki zaten.. Cümleyi farklı anlayanlara şaşırıyorum demek istedim. Cümlenin aslını görmek istersiniz diye de sayfa numarasını söyledim.
Benim msjimi alintilayip da anlamayanları anlamıyorum deyince direkt bana söylediğini düşündüm kusura bakma yanlış anladım ben.

apranxx bu arada bana laf vuruldugunu zannedip boşuna beğenmissin bu seferde gol değil

Keşke şey deseydi ya:

'Sigara içmek yasaktır ama Akp'ye oy veriyorsa yasak değildir. '

Malum bu tarz Önermelere içki beyanında alışmıştık.

(Biz: İçki içen alkoliktir ama Akp'ye oy veriyorsa alkolik değildir)

Şimdi insanların aklı karışacak şu filmde şu kitap Veya şu şiirde sigara içiliyor şimdi bu bize yasak mu değil mi gibilerinden...

Kimsenin aklı karışmasın boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…