bu adam lider değil ki, Bir kral
yani ülkenin tamamının kendinin ve ailesinin olduğunu ve halkın da kendi malı olduğunu düşünen biri.
Hukuk ,kanun hiçbir şey yok .ne derse sorgusuz kabul edilen biri.
Aslında bu yazdıklarım tanıdık geldi ama neyse...
Ama sonuç olarak meşruti bir monarşi yok orada. Mutlak Monarşi var. Haliyle de halkın yönetimde hiçbir söz hakkı yok. Halk gerçek anlamda kula kulluk ediyor.o ülke monarşiyi kabul ediyorsa o adamı lider olarak görmek gerekmez mi.
sonuçta istemeseler dünyada bir sürü örneği var.
İşin kötüsü ne farkındamıyız arkadaşlar?
Ülke bildiğimiz yangın yeri, 11 şehidimiz var Diyarbakır Hani den.. Dün gece 23.00 civarlarında olan.. Ama gece 4 e kadar oturmama rağmen hiç bir tv nin son dakika haberi bile olarak vermediği.. (Yada belki alt yazı geçmiştir bir yerlerde ben görmedim)
Ama gündem hükümetin, ülkeye soytarı kralı çağırması, onun beşyüz mercedesi, korumalarını, ve b.klu klozetini konuşuyoruz..
Cidden artık ne oluyoruz? Biz kendimize bunları nasıl layık gördük, yada görüyoruz? (Bu insanları ve başımızdakilerin bunları yapmasını nasıl kendimize layık görüyoruz)
İşin kötüsü ne farkındamıyız arkadaşlar?
Ülke bildiğimiz yangın yeri, 11 şehidimiz var Diyarbakır Hani den.. Dün gece 23.00 civarlarında olan.. Ama gece 4 e kadar oturmama rağmen hiç bir tv nin son dakika haberi bile olarak vermediği.. (Yada belki alt yazı geçmiştir bir yerlerde ben görmedim)
Ama gündem hükümetin, ülkeye soytarı kralı çağırması, onun beşyüz mercedesi, korumalarını, ve b.klu klozetini konuşuyoruz..
Cidden artık ne oluyoruz? Biz kendimize bunları nasıl layık gördük, yada görüyoruz? (Bu insanları ve başımızdakilerin bunları yapmasını nasıl kendimize layık görüyoruz)
Bbc habere göre yayın yasağı var ve her sitede farklı hber, kiminde 11 şehit , kimisinde 3, kimisinde 5.. Yayın yasakları konularıda milleti uyutmak için olduğunu düşünenlerdenim..yayın yasağı mı var acaba?
bazen radyoda duyuyorum, şu konuda yayın yasağı var, bu konuda yayın yasağı var diye, oha falan oluyorum
mesela daha yeni duydum, Bilal Erdoğan hakkında yayın yasağı varmış, sebebi de garip bir şeydi.
hani yayın yasağı olan konulardan bile tesadüfen haberdar oluyoruz.
Bbc habere göre yayın yasağı var ve her sitede farklı hber, kiminde 11 şehit , kimisinde 3, kimisinde 5.. Yayın yasakları konularıda milleti uyutmak için..
Valla bi yerlerde bir şeyler oluyor, ama bizim haberimiz olmuyor, Soytarı bir kral geliyor ve bizim özentilerde şehit haberini, terör olayına inat gibi soytarılıklara göz yumuyor..öyle de yayın yasağı olduğundan haberimiz olsa olayı araştırıp bir yerlerden haberdar olmaya çalışacağız.
daha ondan bile haberimiz olmuyor.
ben bazen radyodan veya ekşisözlükten falan haberdar oluyorum yayın yasaklarından...
Bbc habere göre yayın yasağı var ve her sitede farklı hber, kiminde 11 şehit , kimisinde 3, kimisinde 5.. Yayın yasakları konularıda milleti uyutmak için olduğunu düşünenlerdenim..
Ben takip ettiğim bir sitede 11 okudum sabah, şimdi enaz 3 şehit diyor. Yani artık haber kanalları ve siteleri bile saçmalıyor korkudan.Alys
saklayacak birşeyleri olmasa yayın yasağı mı gelir.
artık internet çağındayız her yerden haber laıyoruz.Haber alamayan ve duymak istemeyenler hariç.Medyaları toz pembe bir ülke çiziyorlar ama tüm dünya Türkiye iç savaşın eşiğinde diyor.
Korkuyorlar çünkü haberleri doğru verirseler bi bakmışlar işsizler hop patronları bile kapı önünde yerlerine Kayyum giller gelmişBen takip ettiğim bir sitede 11 okudum sabah, şimdi enaz 3 şehit diyor. Yani artık haber kanalları ve siteleri bile saçmalıyor korkudan.
Bu dengesizlikler ile insanların akıllarını karıştırıp aman boş ver mi dedirtmeye çalışıyorlar anlamadım ki.. Soytarı Arap bizim 3-5-11 Şehidmizden önemli..Korkuyorlar çünkü haberleri doğru verirseler bi bakmışlar işsizler hop patronları bile kapı önünde yerlerine Kayyum giller gelmiş
Ben takip ettiğim bir sitede 11 okudum sabah, şimdi enaz 3 şehit diyor. Yani artık haber kanalları ve siteleri bile saçmalıyor korkudan.
Tabii önemli bilinmeyenBu dengesizlikler ile insanların akıllarını karıştırıp aman boş ver mi dedirtmeye çalışıyorlar anlamadım ki.. Soytarı Arap bizim 3-5-11 Şehidmizden önemli..
Bu konularda bile yayın yasağı olması demek, olaydaki şehit sayılarını kamufle etmeye çalışmak diye düşündürüyor..Tabii önemli bilinmeyen
Arap kralı karşılamak için harcanan parayla kaç tane şehit ailesi ihya olurdu ?
Ama ne gerek var canımmmm
Ya kürküm ye devri artık...