Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk defa bir lideri havalimanında karşıladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Selman, İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesi'ne katılmak için İstanbul'da

inPaylaşın
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak gerçekleştireceği resmi ziyaret için Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'a düzenlediği resmi ziyarette kendisini havalimanında karşılayan konuk Kral'ı aynı şekilde havalimanında karşıladı. Böylece Erdoğan, cumhurbaşkanlığı döneminde ilk kez bir lideri havalimanında karşılamış oldu.

Sputnik’in haberine göre, Kral Selman'ı taşıyan özel uçak saat 16.30'da Esenboğa Havalimanı'na geldi. Uçağa yanaştırılan yürüyen merdivenden inen Kral Selman'ı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'a 2 Mart 2015'te düzenlediği resmi ziyarette kendisini Riyad'da havalimanında karşıladığı gibi havalimanında karşıladı. Karşılamada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve öteki ilgililer de hazır bulundu.

Askeri tören mangasının önünden geçen Erdoğan ve Kral Selman, gazetecilerin talebi üzerine birlikte poz verdikten sonra Şeref Salonu'na geçti.

Daha sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Selman aynı makam aracına binerek Esenboğa Havalimanı'ndan ayrıldı.

Konuk Kral'ın resmi ziyaret kapsamında yapacağı görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak. Suudi Arabistan Kralı Selman, Ankara'daki temaslarının ardından, 14-15 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesi'ne katılacak.

http://t24.com.tr/haber/cumhurbaskani-erdogan-ilk-defa-bir-lideri-havalimaninda-karsiladi,335872

bu adam lider değil ki, Bir kral
yani ülkenin tamamının kendinin ve ailesinin olduğunu ve halkın da kendi malı olduğunu düşünen biri.
Hukuk ,kanun hiçbir şey yok .ne derse sorgusuz kabul edilen biri.
Aslında bu yazdıklarım tanıdık geldi ama neyse..
.

o ülke monarşiyi kabul ediyorsa o adamı lider olarak görmek gerekmez mi.
sonuçta istemeseler dünyada bir sürü örneği var.

o ülke monarşiyi kabul ediyorsa o adamı lider olarak görmek gerekmez mi.
sonuçta istemeseler dünyada bir sürü örneği var.
Ama sonuç olarak meşruti bir monarşi yok orada. Mutlak Monarşi var. Haliyle de halkın yönetimde hiçbir söz hakkı yok. Halk gerçek anlamda kula kulluk ediyor.
Ha tabii bu yönetim sistemi şahane bulanlar da vardır. Onlara da ben yorum yapmamayım artık.

İşin kötüsü ne farkındamıyız arkadaşlar?
Ülke bildiğimiz yangın yeri, 11 şehidimiz var Diyarbakır Hani den.. Dün gece 23.00 civarlarında olan.. Ama gece 4 e kadar oturmama rağmen hiç bir tv nin son dakika haberi bile olarak vermediği.. (Yada belki alt yazı geçmiştir bir yerlerde ben görmedim)
Ama gündem hükümetin, ülkeye soytarı kralı çağırması, onun beşyüz mercedesi, korumalarını, ve b.klu klozetini konuşuyoruz..
Cidden artık ne oluyoruz? Biz kendimize bunları nasıl layık gördük, yada görüyoruz? (Bu insanları ve başımızdakilerin bunları yapmasını nasıl kendimize layık görüyoruz)

Son düzenleme:

yazdım yazdım sildim, ban yemeyeyim şimdi.. ama şunu yazayım, bize her şey müstehak..

yayın yasağı mı var acaba?

bazen radyoda duyuyorum, şu konuda yayın yasağı var, bu konuda yayın yasağı var diye, oha falan oluyorum

mesela daha yeni duydum, Bilal Erdoğan hakkında yayın yasağı varmış, sebebi de garip bir şeydi.

hani yayın yasağı olan konulardan bile tesadüfen haberdar oluyoruz.

Bbc habere göre yayın yasağı var ve her sitede farklı hber, kiminde 11 şehit , kimisinde 3, kimisinde 5.. Yayın yasakları konularıda milleti uyutmak için olduğunu düşünenlerdenim..

Bbc habere göre yayın yasağı var ve her sitede farklı hber, kiminde 11 şehit , kimisinde 3, kimisinde 5.. Yayın yasakları konularıda milleti uyutmak için..

öyle de yayın yasağı olduğundan haberimiz olsa olayı araştırıp bir yerlerden haberdar olmaya çalışacağız.
daha ondan bile haberimiz olmuyor.
ben bazen radyodan veya ekşisözlükten falan haberdar oluyorum yayın yasaklarından...

Valla bi yerlerde bir şeyler oluyor, ama bizim haberimiz olmuyor, Soytarı bir kral geliyor ve bizim özentilerde şehit haberini, terör olayına inat gibi soytarılıklara göz yumuyor..

Bbc habere göre yayın yasağı var ve her sitede farklı hber, kiminde 11 şehit , kimisinde 3, kimisinde 5.. Yayın yasakları konularıda milleti uyutmak için olduğunu düşünenlerdenim..

Alys
saklayacak birşeyleri olmasa yayın yasağı mı gelir.
artık internet çağındayız her yerden haber laıyoruz.Haber alamayan ve duymak istemeyenler hariç.Medyaları toz pembe bir ülke çiziyorlar ama tüm dünya Türkiye iç savaşın eşiğinde diyor.

Ben takip ettiğim bir sitede 11 okudum sabah, şimdi enaz 3 şehit diyor. Yani artık haber kanalları ve siteleri bile saçmalıyor korkudan.

Korkuyorlar çünkü haberleri doğru verirseler bi bakmışlar işsizler hop patronları bile kapı önünde yerlerine Kayyum giller gelmiş
Bu dengesizlikler ile insanların akıllarını karıştırıp aman boş ver mi dedirtmeye çalışıyorlar anlamadım ki.. Soytarı Arap bizim 3-5-11 Şehidmizden önemli..

Ben takip ettiğim bir sitede 11 okudum sabah, şimdi enaz 3 şehit diyor. Yani artık haber kanalları ve siteleri bile saçmalıyor korkudan.

rakamlar konuşuyoruz ama onların hepsi birer isim
Hepsi evlat..burası kadınlar klübü hepimiz ya anneyiz yada adayız yada bir şekilde daha anneleri anlayacak duyguya sahibiz.Bir evlat nasıl yetişiyor biliriz.Siyasi hırslarla evlatlar yitiyor gidiyor adı "şehit" oluyor.Ölüyorlar,evlat kokuları ile gidiyorlar .Bu neyin kavgasıdır,neyin hırsıdır.
Sebep olanların Allah belasını versin bende göreyim inşallah.

Bu dengesizlikler ile insanların akıllarını karıştırıp aman boş ver mi dedirtmeye çalışıyorlar anlamadım ki.. Soytarı Arap bizim 3-5-11 Şehidmizden önemli..
Tabii önemli bilinmeyen
Arap kralı karşılamak için harcanan parayla kaç tane şehit ailesi ihya olurdu ?
Ama ne gerek var canımmmm
Ya kürküm ye devri artık...

Tabii önemli bilinmeyen
Arap kralı karşılamak için harcanan parayla kaç tane şehit ailesi ihya olurdu ?
Ama ne gerek var canımmmm
Ya kürküm ye devri artık...
Bu konularda bile yayın yasağı olması demek, olaydaki şehit sayılarını kamufle etmeye çalışmak diye düşündürüyor..
Bir şey yok sakin olun, bakın Arap şeyh ne güzel yaşıyor, bizde şey edelim aynından der gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…