- 12 Temmuz 2006
- 55.811
- 214.351
- 52
hep söylüyorum ve hep söyleyeceğim şu forumda kaç kişi kredi kartının aylık tutarının tamamını ödeyebiliyor?
Şu kısmı defalarca bende sordum, hatta ev ve arabayı nakit alabilen sayısını da merak ediyorum, banka kredisi, konu komşudan borç Alıp parayı denkleştirmeyen, aile desteği olmadan, kendi cebindeki nakit parasıyla ev alanlar parmak kaldırsın
Herkes alışverişi kredi kartıyla yapıyor, artık 2 liralık çoraba bile en az 4 taksit imkanı var, daha yeni birkaç Parça birşey için alışverişe gittim, 2 Kuruş için 9 taksit yapalım mı dediler
Çek ordan hepsini dedim, bak bak havaya bak bendeki
Valla şaka bir yana da insanlara kefilsiz mefilsiz kartlar banka kredileri veriyorlar artık, kart kullananlar ona 5 taksit, buna 9 taksit derken ay sonu bir bakıyor herşey için taksidi var, sanki sonra onca borcu dedem ödeyecek
Eee bunca şeye bir haber, kredi Kartı kullananlardan bilmem kaç milyonu kart mağduru diye.
Elbette bunun sorumlusu insanlar, bilinçli tüketim yok lakin kart kullanımı alım gücünün arttığının göstergesi değil, alım gücü arttı demeniz için piyasada sıcak para dolaşımı olması gerekiyor.
Yani herşeyi nakit almanız lazım, var mı nakit alan?