• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme cumartesi tanışmaya geliyorlar :(

crean

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
112
9
296
arkadaşlar ya cumartesi erkek arkadaşım ailesiyle tanışmaya geliyolar fakat gelirken ne getiricekler ben kararsız kaldım gerçi tanışma olucak isteme için gün belirlenicekmiş pek anlamadım ama sanırım heycan yaptım bana yardım edebilirmisiniz birde ne ikram etmeliyiz? ikimizde aynı ildeyiz bunuda göz önüne alırsanız sevinirim

arkadaşlar ya cumartesi erkek arkadaşım ailesiyle tanışmaya geliyolar fakat gelirken ne getiricekler ben kararsız kaldım gerçi tanışma olucak isteme için gün belirlenicekmiş pek anlamadım ama sanırım heycan yaptım bana yardım edebilirmisiniz birde ne ikram etmeliyiz? ikimizde aynı ildeyiz bunuda göz önüne alırsanız sevinirim

çiçek filan getirirler herhalde ama ikramlık bişeyler yapmak kolay kek yap börek yap paçanga böreği çok güzel oluyo asma yaprağın varsa yaprak sarma yap patates salatası veya kısır olabilir bak mesela fırında patatesli kaşarlı mantarda var çok güzel oluyo istersen tarifinide verebilirim revani filan ben olsam bunları yapardım hatta lazanya bile olabilir

ya bende böyle çok gün gibi olsunda istemiyorum :( sonuçta babasıda gelicek aşkım sordu ne getirelim diye ama ben birşey diyemedim araştırıp sana dönerim dedim ama halaaa dönemedim :(

Canim bize tanismaya geldiklerinde ailecek geldiler. Gelirken Cicek ve tatli almislar. Sonucta tanisma ama bos gelinmek. Ben cicege gerek yok dedim erkek arkadasima ama
annesi aldirmis.. gayetde hos oldu.. Cicek ve Baklava getirebilirler..

umarim cok güzel gecer.. Cumartesi benide istemeye geliyorlar:) buda ayri bir heyecan:) bol sanslar tatlim

vavvvvvvvvv bol şanslar diliyorum :))) inşallah istediğin gibi geçer seninki daha heycanlı cumartesiden sonra haberlerini bekliyorum ozaman

daha isteme olmadıgına tanışma olduguna göre bi demet çiçekle gelebilir hoş olur ve yeterlide olur. istemeye gelirken saten çiçegi çikolatasıyla gelcektir. benim ki tanışmaya gelirken çikolatayla gelmişti oda olabilir sorun olmaz.

Genelde isteme günü çiçekle falan geliyorlar. Tanışma yemeği ise sadece tatlı yeterlidir. Genelde hep böyle oluyor. İlk defa gelecekleri için sende ikram adına marifetlerini göstermelisin :) İlla çay börek çörek olmasına gerek yok gün gibi :):) Geliş saatleri yemek saatine yakın ise yemek yapabilirsiniz. Çayın yanına da kuru pasta ve getirdikleri tatlıyı ikram edebilirsin mesela :) Sonuçta tanışma, tercih meselesi ama yemek bence daha da mantıklı kalıyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın...

Ah bende aileme sevgilim oldugunu söyleyebilsemde bizimde aileler tanıssa aylardır söylemek istiyorum söyleyemedim:D

Genelde isteme günü çiçekle falan geliyorlar. Tanışma yemeği ise sadece tatlı yeterlidir. Genelde hep böyle oluyor. İlk defa gelecekleri için sende ikram adına marifetlerini göstermelisin :) İlla çay börek çörek olmasına gerek yok gün gibi :):) Geliş saatleri yemek saatine yakın ise yemek yapabilirsiniz. Çayın yanına da kuru pasta ve getirdikleri tatlıyı ikram edebilirsin mesela :) Sonuçta tanışma, tercih meselesi ama yemek bence daha da mantıklı kalıyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın...

yemek bende yapmayı isterim ama 1 saatliğine fln gelicekler çünkü benim kayınvaliden rahatsız çok fazla oturamıyor gün gibi olsunda istemiyorum birde annem kahve yapıcaz falan dedi ama bende direk çay ikram edelim dedim oda ısrarla kahve arkasından çay diyor yardımmmmm

daha isteme olmadıgına tanışma olduguna göre bi demet çiçekle gelebilir hoş olur ve yeterlide olur. istemeye gelirken saten çiçegi çikolatasıyla gelcektir. benim ki tanışmaya gelirken çikolatayla gelmişti oda olabilir sorun olmaz.

bende öyle düşünüyorum yaa çiçek çukulata özel birşeydir ve istemede getirilmeli ama herkez kafamı karıştırdı

canım nasıl söyledin? ben çok korkuyorum. annem hep üniversite son sınıfa kadar aman kimse olmasın hayatında kızım der. uff çok zor bir durum ya

valla akşam yemek yiyorduk direk baba erkek arkadaşımın ailesi cumartesi gelicekler ne dersin dedim bi baktı suratıma tamam dedi annemde vardı o da yardımcı oldu

Back