Cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum !!!

ya aslında ben hiç dikkat etmedim profillere falan :) doğal görünecek olanı seçmiştim sanırım modarete'di. :S dren konulmadı. çok rahat nefes alabildiğim söylenemez aslında. midemde biri oturuyor gibi. demin banyo yaptım çok zorlanmadım.

Insl agrilarin gecer bian once daha fazla skntin olmadan atlatmani dilerim cnm.banyodan sonra rahatlamissndir insl.modarete ise daha dogal durur evet bende onu tercih edicem bakalim ahmet beyle bidaha gorusucem sanirim.

Insl agrilarin gecer bian once daha fazla skntin olmadan atlatmani dilerim cnm.banyodan sonra rahatlamissndir insl.modarete ise daha dogal durur evet bende onu tercih edicem bakalim ahmet beyle bidaha gorusucem sanirim.

asyam85 cnm sana meil atdim meillere bakabilirmisin fazla vaktim yokda birazdan cikicam cikmadan yorumlarina bakiyim gorusuruz öpt

Selam
Ne durumdasiniz merak ettim..benim 14. Gunum bugun.. Asiri gerginlik gecti..hala hassasiyet var ama. Birkac gecedir yan yatmaya hafiften basladim. Kesi yerlerimdeki kabuklar kalkti. Sanirim hic iz olmayacak. Meme ucunun renkli kismi ortuyor. Pazartesi kontrole gideyim diyorum. Arada kasilmalar, icten ice hafif batmalar, hafif agrimsi seyler oluyor. Daha benim degil gibiler. Zaten su sert halleri ne zaman yumusayacak meraktayim. Sizinkiler nasillar :)

Canim ikinci haftanin sonuna dogru daha rahat nefes falan alabiliyorsun. Gun gun acaip rahatliyacaksin.
Birde i ben 1.65 boy 57 kilo biriyim 270 cc bile esek gibi meme goruntusu olusturdu. Acaba 300-325-350 koyanlarin goruntu nedir. Yani pamela anderson gibi koca koca olmazlar mi? Tabii bir miktar kendi gogus dokum da vardi benim. Yani avucladim mi avcumudolduruyordu. Bilemedim bu ebat meselesi cok degisken heralde.

göğüs ağrılarım neredeyse yok denebilecek duruma geldi fakat çok değişik bir ağrım oluştu. bununla ilgili bir başlık açacağım.ben doktora büyük bi görüntü istemediğimi belirttim. fakat göğüs çapım geniş olduğundan 325 konuldu. normal görünüyor gibi gerçi şuan biraz iri duruyor da ödemden kaynaklı olabilir. çünkü bugün daha 8. günüm. şişler hala duruyor. öyle kocaman değil. 80 c oldular. evet canım dediğin gibi ebat konusu biraz değişken. doktor ameliyatta 350 yi de denediğini ama büyük durduğunu söylemişti. :)

Slepflower cnm o bahsettigin batma seklinde agri usuttuysen falan ondan dolayi olabilir sirtina sicak su koy belki ii gelir agri kesici kas gevseticilerdemi fayda etmiyoki.drunu ara yinede sen bisey onerebilir belki.birde resim ekleyebilirmisin cnm sakincasi yoksa nasil gorunuyolr mrk ettm ahmet tuna beyi dusunuyorum bende biliosun.

valla üşütmeden ziyade kemiğim ezilmiş gibi. :) ağrı kesicilerinde bi faydası yok. yarın işe başlamam gerek artık. bilmiyorum. kendimi biraz iyi hissetmeye başladığımda mailini verirsin ordan sana resim atarım cnm. olur mu

Olur tabi cnm ozelden msj atiyorum ohhalde sana.kemik ezilmesi olurmu hic duymadim ama bence ahmet beyi aramalisin cnm

Son düzenleme:
22 gün önce dual plan opere oldum.ilk 7 gün işkence gibiydi.sonra ağrılarım azaldı.15. günlerde sağ memede sıkıştırma tarzında kol hareketleriyle artan şiddetli ağrım başladı.bu gibi bir durumla karşılaşan var mı.yazarsanız çok sevinirim.çok endişelendiriyor beni

Arkadasım, ağrılar azalinca ve normal hayata yavaş yavaş geçiş yapınca farkında olmadan kol hareketi vs yapıp soruna yol acmış olabilirsin. Ben de 3. Haftadan sonra , nasılsa artık iyileştim , araba da kullanıyorum deyip , bir de o iki uç haftalık kısıtlı kalmanın ardından özgürce hareket etmeyi özlediğimden kendime pek dikkat etmedim sanırım. İs falan yaptım. Migros poşeti kaldırdım. Yükseğe uzandım falan derken , yaparken beni hic zorlamayan bu hareketler aslında cok yeni olan ameliyat bölgemi zorlamış. Sol göğsümde ilk haftalarda bile olmayan agri ve batmalar oldu. Sonra farkettim ki kolumu falan zorlayınca oluyor. Bir de sporcu sutyenimi geceleri mutlaka takiyorum. Dr bana gündüz takmana gerek yok demişti. 1. Aydan sonra. Su ana problem yok . Ama bu gibi hareketleri 6 ay dolana kadar minimuma indirmek şart. Umarım sıkıntın gecer kisa sürede.

sa

Sanirim oyle oldu benimde.simdi daha dikkat ediyorum.geceleri yan yatarsam veya uzerine baski uygulayinca sabahlari acilarim oluyor.sporcu sutyenini hic cikarmadim daha.umarim bu agrilar hic kalmaz 6 ay sonra.hayatimi kisitlamasindan cok sikildim.cok tesekkur ederim verdigin bilgilere.senin ne kadar oldu ameliyat olali.benim iki aya yaklasiyor

Ben 3.aya girmek üzerlerim ve bende bile ara ara kramp şeklinde ağrı giriyor. Doktorum normal olduğunu söyledi. Hatta Arzum da bu durumun bir süre daha sürebileceğinden bahsetti. Az biraz daha sabır.. İnan, gün geçtikçe normal hayata dönüyorsun. Ben korkumdan hâlâ yan yatamıyorum, deli gibi kaşıntım da cabası :)

Selam,
Öncelikle geçmiş olsun.Kas üstü olmasına rağmen bu kadar ağrıdıysa sizin ağrı eşiğiniz baya düşük demekki. Kasaltı olsaydınız düşünemiyorum sizi:)) %50 daha fazla ağrı var.O sebeple bunu düşünüp biraz rahatlayın ve şükredin.Ağrı 10 günde baya azalıyor.Ama sertlik,hissizlik,göğsünde biri oturuyor hissi,arada yanma,batma,kaşınma vs vs bunlar ne yazık kı hemen geçmiyor.Bence bu işin ilk süresi 6 ay ,ikinci süre de 1 yıl.Ondan sonra çok daha doğal hissedebilir insan eğer düzgün bir ameliyat yapılmışssa.Biraz zaman verin kendinize.Bu ameliyat ne anlatıldığı kadar kolay,ne de masum bir ameliyat hele ki kasaltı oldukça sıkıntılı.Ben ağrıya dayanabiliyorum ona rağmen kolay süreç değil.

Merhaba,
benim de 23. gunum. Ben de kas altı yöntemiyle oldum. Dolayısıyla , hangı kası zorlarsanız orada daha cok gerginlik ve sıkıştırma gibi bir his oluyor, benim hala gouslerim tas gibi, sabırsızlıkla yumusamasını bekliyorum DR cok sert masaj gosterdi. Memenin her 4 kosesinden de 3 parmak ucuyla sertce ovar gibi bastırmak, ozellikle alt taraflar cok agrılı, altta bir de ameliyat izi yeri olunca orası da sert tabi nedbeler seklinde.Onceki hali kucuk olunca dar bir yere kocaman protez yerleştiriliyor tabi sanırım normal. 275 Mentor high profil benim.

Merhaba,
yan yatmak sekle zarar verir diye mi tercih edilmiyor, yoksa agrı yapar diye mi? Ve ne zamana kadar tercih edilmiyor?Uyanıkken denedim gogus etkilenmiyor his olarak.

Merhaba,
yan yatmak sekle zarar verir diye mi tercih edilmiyor, yoksa agrı yapar diye mi? Ve ne zamana kadar tercih edilmiyor?Uyanıkken denedim gogus etkilenmiyor his olarak.

Yan yatmanın 3. Haftadan itibaren hicbir sakıncası yok bence. Ben 3 hafta dolmamıştı daha yan yatmaya basladim. Göğsümün ustune fazla yatmamak icin bacak arama yastık koyuyordum. Tam yan pozisyon alıyordum yani. Hicbir zararı olmadi. 15 günde yüz ustu yatmaya izin veren Dr bile var. Benim Dr umda yan yat birsey olmaz dedi. Ama geceleri sporcu sutyenini mutlaka takın derim. Göğse şekil veren ve tutan o aslında. Ayrıca 15. Günden itibaren hafif masaj yaptım ama. Bir aydan sonra fazla masaj yapmıyorum. Dr da illa yap diye ısrar etmedi. Su an 2 ay oldu benim. Yumusaklik, şekil hepsi harika. Yumusaklik dogal meme nerdeyse. Damla protezi olanlar fazla sert masaj yapmasın. Yerinden oynama riski var. Arkadasımin 4 yıllık silikonlari benimkiler kadar yumuşak en fazla. Natrella marka benimkiler. Yumusaklik ve doğallık bakımından his anlamında nerdeyse kendi göğsüm gibi .

21 kasım yani 4 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum ilk kez burdan yorum yazıyorum 300 cc high profil takıldı bana küçük gibi geldi üstelik şuan şiş ve daha da küçülecegini söylüyorlar hiç içime sinmedi napcam ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…