- Konu Sahibi sleepflower1
canım peki hamilikten sonra mı yumuşama oldu ? yoksa oncesınde yumusamısmıydı
Emzirme bittiģinde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım peki hamilikten sonra mı yumuşama oldu ? yoksa oncesınde yumusamısmıydı
Cvp icn tskler cnm.benim gogus capim 70 yani dar.oyuzden en fazla 300 olur heralde ztn buyukde istemiyorum zayifim 45 kilo.bende buyuk dogal durmaz ztn.sana dren kullandimi cnm ahmet bey genelde kullanmiyorum demisti bana.birde sporcu sudyenimi giydirdi ameliyattan sora suan nasilsin rahat nefes alabiliyomusun?cok sordum k.bakma ama cokda korkuyorum oyuzden bide yuksek profilmiydi senin.ben sanirim modarete plus tercih edicwm
Insl agrilarin gecer bian once daha fazla skntin olmadan atlatmani dilerim cnm.banyodan sonra rahatlamissndir insl.modarete ise daha dogal durur evet bende onu tercih edicem bakalim ahmet beyle bidaha gorusucem sanirim.
Selam arkadaşlar. normalde foruma üyeliğim yoktu. fakat ameliyatı olduktan sonra belki yararı olur diye deneyimimi sizle paylaşmak istedim. 1 hafta içinde ameliyat olamaya karar verdim. aslında hep istediğim birşeydi fakat hiç eyleme geçireceğimi düşünmemiştim. cumartesi ameliyat oldum. meme altından 325 cc takıldı. fakat bugün salı olmasına rağmen hala ağrılarım çok. ilk zamanlara oranla azalıyor tabi ama sanki hiç kesilmeyecek gibi. geceleri uyumak en büyük kabusum. göğsümde biri oturuyor gibi. nefes alamıyorum. şişlik var ödemi atmak için zencefil karanfil tarçın kaynatıp limon sıkıp içmeye başladım bugün. ağrılarım çok olduğunda hiç kalkışmasamıydım acaba diye düşünüyorum. umarım kısa zamanda geçer. yarın banyo yapacağım. bakalım. ağrının ne kadar sürede geçtiğiyle ilgili tekrar bilgi veririm. umarım bu acıya değer ))
ya aslında ben hiç dikkat etmedim profillere falan :) doğal görünecek olanı seçmiştim sanırım modarete'di. :S dren konulmadı. çok rahat nefes alabildiğim söylenemez aslında. midemde biri oturuyor gibi. demin banyo yaptım çok zorlanmadım.
Canim ikinci haftanin sonuna dogru daha rahat nefes falan alabiliyorsun. Gun gun acaip rahatliyacaksin.
Birde i ben 1.65 boy 57 kilo biriyim 270 cc bile esek gibi meme goruntusu olusturdu. Acaba 300-325-350 koyanlarin goruntu nedir. Yani pamela anderson gibi koca koca olmazlar mi? Tabii bir miktar kendi gogus dokum da vardi benim. Yani avucladim mi avcumudolduruyordu. Bilemedim bu ebat meselesi cok degisken heralde.
Slepflower cnm o bahsettigin batma seklinde agri usuttuysen falan ondan dolayi olabilir sirtina sicak su koy belki ii gelir agri kesici kas gevseticilerdemi fayda etmiyoki.drunu ara yinede sen bisey onerebilir belki.birde resim ekleyebilirmisin cnm sakincasi yoksa nasil gorunuyolr mrk ettm ahmet tuna beyi dusunuyorum bende biliosun.
22 gün önce dual plan opere oldum.ilk 7 gün işkence gibiydi.sonra ağrılarım azaldı.15. günlerde sağ memede sıkıştırma tarzında kol hareketleriyle artan şiddetli ağrım başladı.bu gibi bir durumla karşılaşan var mı.yazarsanız çok sevinirim.çok endişelendiriyor beni
saArkadasım, ağrılar azalinca ve normal hayata yavaş yavaş geçiş yapınca farkında olmadan kol hareketi vs yapıp soruna yol acmış olabilirsin. Ben de 3. Haftadan sonra , nasılsa artık iyileştim , araba da kullanıyorum deyip , bir de o iki uç haftalık kısıtlı kalmanın ardından özgürce hareket etmeyi özlediğimden kendime pek dikkat etmedim sanırım. İs falan yaptım. Migros poşeti kaldırdım. Yükseğe uzandım falan derken , yaparken beni hic zorlamayan bu hareketler aslında cok yeni olan ameliyat bölgemi zorlamış. Sol göğsümde ilk haftalarda bile olmayan agri ve batmalar oldu. Sonra farkettim ki kolumu falan zorlayınca oluyor. Bir de sporcu sutyenimi geceleri mutlaka takiyorum. Dr bana gündüz takmana gerek yok demişti. 1. Aydan sonra. Su ana problem yok . Ama bu gibi hareketleri 6 ay dolana kadar minimuma indirmek şart. Umarım sıkıntın gecer kisa sürede.
sa
Sanirim oyle oldu benimde.simdi daha dikkat ediyorum.geceleri yan yatarsam veya uzerine baski uygulayinca sabahlari acilarim oluyor.sporcu sutyenini hic cikarmadim daha.umarim bu agrilar hic kalmaz 6 ay sonra.hayatimi kisitlamasindan cok sikildim.cok tesekkur ederim verdigin bilgilere.senin ne kadar oldu ameliyat olali.benim iki aya yaklasiyor
benim kas üstü. göğsümün üstünde bir ağırlık var resmen. en çok da içten nefes almak geriyor adamı. hapşırmaktan falan çok korkuyorum. hep tutuyorum. :) pişman olamamanıza çok sevindim. bu tarz şeyler okuyunca güç buluyorum. ameliyattan korkacak pek bir şey olmuyor ama sonuçta doğum yapmışsınız bu tarz ameliyatlar size vız gelir korkmayın bence. sonucunu düşününce birtakım sıkıntıları umursamamak gerek işte. size de şimdiden geçmiş olsun. umarım istediğiniz sonuçları elde edersiniz.
22 gün önce dual plan opere oldum.ilk 7 gün işkence gibiydi.sonra ağrılarım azaldı.15. günlerde sağ memede sıkıştırma tarzında kol hareketleriyle artan şiddetli ağrım başladı.bu gibi bir durumla karşılaşan var mı.yazarsanız çok sevinirim.çok endişelendiriyor beni
sa
Sanirim oyle oldu benimde.simdi daha dikkat ediyorum.geceleri yan yatarsam veya uzerine baski uygulayinca sabahlari acilarim oluyor.sporcu sutyenini hic cikarmadim daha.umarim bu agrilar hic kalmaz 6 ay sonra.hayatimi kisitlamasindan cok sikildim.cok tesekkur ederim verdigin bilgilere.senin ne kadar oldu ameliyat olali.benim iki aya yaklasiyor
Merhaba,
yan yatmak sekle zarar verir diye mi tercih edilmiyor, yoksa agrı yapar diye mi? Ve ne zamana kadar tercih edilmiyor?Uyanıkken denedim gogus etkilenmiyor his olarak.