cumartesi kızım geliyor

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
buğün kontrolümde dr. cumartesi suni sanci ile doğumu deneyeleim dedi.. olmazsa sezeryan olacak. cumartesi doğum olacak yani dedi kızlar çok heyecanlıyım. bende talesemi olduğu için birde bebeğin suyu biraz azaldığı için beklemiyelim dedi

Bende yazini okurken dedimki daha var zamanininin dolmasina var niye sunni sanci versinler.Talesemi oldugunu okuyunca niye bekleyemediklerini anladim.Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim.Allah bir avazda kurtarsin insalla.Artik dogum hikayeni bekleriz canim..

merhaba herkesee!
ben de subat annesi olucam Allah kısmet ederse
tebessum cok heyecanlandigini tahmin edebiliyorum cunku ben de pzt anne olucam isallah:)))))
fazla nete giremiorum umarim daha cok yazabilirim
ya bisey sorucsm
bebek hareket etmeyince ben karnıma bastiriorumki cevap versin diye ve cevp verio ama bzen acaba bisey olmusmudur diye endiseleniyorum!!!siz de benim gibi yapıo musunuz bazen??
aa bir de gece hic uyuyamıyorum:KK43: soluma yatıyorum ve sankı bebek eziliomus gibi gelio arada saga da donuyorum hep sol cok zor oluyor cunku!!!
Allah hepimizin yardimcisi olsunn

Canım hayırlı olsun.Sen benden bi gün önce alıcaksın kucağına nasipse.Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.

Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde bebişine kavuş inşallah..Bu arada talesemi olduğunu hamileykenmş öğrendin canım

rabbim yardımcınız olsın kızlar.hayırlısı ne ise öle doğumlarınız olsun inşallah.gözünüzde büyütmeyin.sezeryanda zor değil hele bebeğinizi kucağınıza alınca tüm acılarınız diniyor merak etmeyin..

allah yardımcın olsun canım.inşallah hayırlısıyla bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın.bak biz bekliyoruz hala daha doktor bir iki güne kalmaz dedi 4 gün geçti bakalım bizim afacan ne zaman gelecek.

senin afacan yerinde rahat sanırım inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın canım

canım cok sevındım ıns en kısa zamanda bebısıne kavusursun telaslanma canım en kotu sezeryana gırersın ne guzel bebısın gelıyo bak gununude doldurmus annesıne kavusmayı beklıyo bız napalım valla doktor mart 15 dıyo en gec ama ay basında olcak gıbı sankı off ole sıkıldımkı o gun bı gelse bazen suyum geldı dıye sevınıyom valla 37+1

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızını.kimbilir ne kadar heyecanlısındır.allah bir avazda kurtarsın

X