cumartesi kahvaltısı..yardım lütfenn....

ne demek canım. ben de bayılrım misafirleri şaşırtıp değişik şeyler yapmaya. bu ideal bi tarif.zemuszemus

ay sen ne hamarat hatunsun öylee.ohaoldumsmile bayıldımmm ya bunlara en çokta şu renkli peynr toplarını tuttum bide lor kavurma ile sosis yaa anla işte kısaca hepsi harikaa.denicem mutlak vede mutlak çok sağol canımcımmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

hepsi çok güzeller en çok hoşuna ne giderse onu yap. bak bi de patates buğulaması tarifi benden çok lezzetli oluyo
1 soğan
2-3 diş sarımsak az yağda tencere de kavur
sonra küp küp doğradığın 3 tane patatesi ekle
üzerine az su
üzerini geçecek kadar 1 bardak yaklaşık
sonra tuz karabiber baharatları ekleyip kısık ateşte pişir.
çok lezzetli ve hafif oluyo

bak işte bunu yapamam.çünküm kahvaltı soğan ve sarımsak kullanamam.zati sarımsağıda öle yemeklerde sevmiom.:sinifsinif:
ama sağol canm yinede düşünmen yeter bebişim:1hugpuyorumnanaktan

Beğenmene sevindim canım opuyorumnanaktan
Şimdiden afiyet olsun :)

Canım menün gayet güzel,ben misafirlerimi her daim salonda ağırlarım.Sen de öyle yap derim

yeşilliğin en bol en güzel olduğu zaman roka salatası yap üzerine ufak domates doğra beyaz peynir küp küp koy limon ve zeytinyağı ilave et harika bişi oluyor,diğerleri için arkadaşlara katılıyorum,ayrıca lorlu biber kızartmasıda yapabilirsin o da güzel oluyor,fırında patatesli sosisli kızartma hazırlayabilirsin,kolaygelsin...

ekmek dilimlerinin üzerine kaşar peynir,yumurta,kekik,pulbiber,sucuk karıştırarak sürüp fırına verebılırsın çok güzel oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…