cumartesi kahvaltısı..yardım lütfenn....

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
37
meraba kızlar.cumartesi günü kız arkdaşlarım gelicek kahvaltıya.toplam 4 kişi ve birde çocuk 5 kişiyiz.neler yapabilirm.fikir verirmisiniz.mümkünse zor şeyler olmasın:icecream: yani cuma akşamdan yapabilceğim bir kısmını bu tarz şeyler olsun istiyorum.biraz uzun bir kahvaltı olur sanırım bu toplantı gibi işte.yardım lütfennn:sm_confused:

-Krep
-Soslu Sosis(Domates+Salça+Sarımsak+kekik
-Yumurta dolması veya salatası
-Patates kızartması
-Kek
Poğaça yada simit alabilirsin
Peynir-zeytin-bal -reçel çeşitleri-tereyağı-domates-biber

teşekkür ederim canım çok sağol.dün düşündüm taşındım şunları yapim diorum.bide benm menüme bakarmısın..
krep
patates haşlama (bn bunları zeytnyağlı ve baharatlı bişiler yapıorum ortaya harika oluyor)
biber kızartma
su böreği
sigara böreği (hamile arkdaşm isteği üzerine bu)
ağlayan pasta
ceviz-incir
omlet
salam
domates-salatalık-peynir ve zeytn çeşitleri-reçel-bal
çay ve de meyve suyu
bide diorum un kurabiyesimi yapsam ağlayan pasta ve bunu kahvelerimizi içerken ikram ederim kahvaltıdn sonra yani

bukdr özen gösteriorum çünkü uzun sürerdir görüşmedğim arkdaşlarım vede ilk defa gelicekler var içlerinde evime.buyzden bişi daha sormak isterim.acaba mutfağmdaki masamımı hazrlasam.yoksa salonımumu açayım??? evimn fotoğrafları kulüpte var linki.....http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/297351-blueangelin-yeni-gelin-evi-hosgeldiniz.html

menün güzel, bencede salona hazırlamalısın ilk defa geleceklerde var diyosun daha hoş olur bence, kolay gelsin şimdiden..

Allaaaaah, kızlar matinesi he, süper:lepi:

Arkadaşlara katılıyorum, mutfakta sıkış tıkış olmasın, sizin kahvaltı 2-3 saati bulur, o yüzden rahar rahat salonda şeedin.:hulya:

Menüye gelince;

Soslu patates kızartma
domates söğüş, üzerine beyaz peynir ve sıvı yağ cokacimcoook
bir çeşit börek (kendin karar ver nolduğuna)
simit
kahvaltılıklar
Minik pizzalardanda yapabilirsin, o da güzel olur

e yeter daolumunekankayizsmile

beklerimm kuzucukk buur gel.minik pizzalarıda sen yaparsın he olmamıkaydirigubbakcemile2
teşeşkr ederi mfikirlerin için çok sağol
not .. itiraf..sitede en beğendiğim ve hep bni yazdıklarınla güldüren hatta bayıldğım bir hatunsun teşekkür ederim yazdğın içinnolumunekankayizsmile

kırmızı dolmalık biberlerin içine lor peyniri ve maydonoz yoğurt karışımı doldurup bi parmak kalınlığında kstiğinde çiçek gibi görüntü oluyo resim bulabilsem eklicem

kırmızı dolmalık biberlerin içine lor peyniri ve maydonoz yoğurt karışımı doldurup bi parmak kalınlığında kstiğinde çiçek gibi görüntü oluyo resim bulabilsem eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…