cumartesı çatlatma ığnemı yapıyorum

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar hastaneden geldım yumurtalarımın en bıyugu 16 en kucugu 12mm olmus dr cumartesı çatlatma ıgnesını yaparız dedı zaman daralıyor sona yaklasıyorum sanırım sonucuda bayramın 2 gunu alırım allahım ınsallah bu kez olur

Canim..hadi hayirlisi olur insallah...guzel haberlerini almak nasip olur insallah!
kendine cok cok ii bak ve hep inan..sonuc ne olursa olsun inancini yitirme.

Kolay gele

canım benim inşallah bayram dahada bi anlam kazanır güzel sonuçlarınla.Allah yardımcın olsun

hakkında hayırlısı olsun . inşallah güzel haberini de okuruz buradan : )

insallah hersey yolunda gider bende dun yumurtalarim alindi simdi dollenmelerini bekliyoruz ben ilk defa yaptiriyorum cok heyecanliyim

Merhaba canim senin de hakkinda hayirlisi olsun..az bi zamanin kalmis transfer ici...hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah.

Sen tedavini nerde yaptiriyosun canim?

Merhaba canım öncelikle Allah yardımcın olsun ben sana bir şey sormak istiyorum benim ablamında aynı sorunu var ve iğne yaptırması gerekiyor dr tavsiyesine göre 3 adet olması gerekiyormuş senden bu konuda biraz bilgi alabilirmiyim. Biz bursadayız ve iğnenin tanesi iki bin ytl sen ne kadara yapıtıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…