• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi çalışanlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ben hafta ici gunde 9 saat ve cumartesi de calisiyorum, hergun 6 da kalkarim
yogun calisanlar gelin dertleselim
hergun erken kalkmak beni yaslandiracak sanırım cok yıpratici
ve surekli pc basindayim cok kotu

Bende haftanın 6 günü çalışıyorum.
Cumartesi sabahı ve benim çok uykum var ama işteyim.Of sabah hiç kalkmak istemiyorum.
Birde cumartesi günü haftanın yorgunluğu oluyo.
Seni çok iyi anlıyorum canım.:teselli:

cumartesileri istege bagli olarak calisiyorum
yurtdısından misafirlerim yoksa genelde kankalarla alışverişteyim, ordayım, burdayım, dagitir stres atarım :ecrin_bebek:
yaani canım ne isterse onu yapiyorum
yogun çaliştigim söylenemez
işim geregi rahatım :smiley-cool:
mesai 8de baslar 5te biter:delphin:
5ten sonra evde de sıkıldıgımdan cesitli sosyal aktivitelere katılıyorum
dil kurslarıymıs, yoresel oyunlarmiş falan filan
tempodan hiç şikayetçi değilim
evde popo devirip yatmak bana göre değil
hiperaktif bi yapım var hihoyyyt
pazarları bile en fazla 8e kadar yatabiliyorum

ben sabah 8 akşam 6-7falan haftasonlarıda yarım gün sözde yarım gün çıkmam yine öğleden sonra2-3 oluyor pazar günü ölü gibi kalkıyorum. işim sigorta teknikerliği şu pc başından 5dk kalkayım hemen arıyorlar.sürekli msnden fiyat veriyorum.oturmaktan popom çürüyecek

bende çalışıyorum hemde 10 saat.ama okadar şikayetçi değilim be güzelim...bi kere erken kalkmak yaşlandırmaz ki tam tersi güzelleştirir.ne demişler erken kalkan yol alır.bak ben birde evliyim.ama herşey okadar rayındaki herşeyi hızlı pratik yapmayı öğreniyorsun.ayrıca çok zinde ve atik oluyorsun çabuk çözümler buluyorsun ve hepsinden öte zamanı nasıl kullanacağını öğreniyorsun birde bu taraflarından bak :kahve:

ya birde şu var bir gün olsun sende yoruluyorsun ellerine sağlık iyi iş çıkarıyorsun diyen yok iyilik yaramıyor kimseye

ben sabah 08:00 akşam 18:00 çalışıp bir hafta bir gün diğer hafta iki gün izin yapıyordum..
şimdi değiştirdim sabah 09:00 akşam 19:30 çalışıp her hafta 2 izin yapacağım..yerimseniben
sanırım böyle daha iyi...a.s.

Bende çok şikayetçiyim bu durumdan... Cumartesi dahil 9-19,30 çalışıyoruz... Sadece pazarlarım kalıyor evle mi sevgilimle mi arkadaşlarımla mı ilgileneyim bilemiyorum, babacığım da hep kızardı böyle iş mi olur çık çık diye ama napacaksın buna da şükür diyip çalışıyoruz...

kızlar maaş iyi olsa yetse seve seve çalışılır. maaş düşük iş çok asık suratlı patronlar. maaşımı alırken utanıyorum güler yüzle vermiyor gözü mü kalıyor ne 1günde bitiyor zaten aldığım 400ytl senağlama

ya birde şu var bir gün olsun sende yoruluyorsun ellerine sağlık iyi iş çıkarıyorsun diyen yok iyilik yaramıyor kimseye

aynen canım
kimin umurunda ki
onu kimse soylemez, harika is cikarsan yapacaksin tabi olur

bende vücut yorgunluğu yok kafa yorgunluğu var sürekli dikkatli olmam lazım hatalı sigorta yaparsam müşteriyi kaybederiz. pazar günleride yatıp dinlenmek istiyorum evdekiler söyleniyor.uyuzmusun diyorlar mirmirmirmir

canım ben 3 yıldır çalışıyorum sabahçıyım dersim 7,5 ta başlıo.
2 senedir hergün 5te kalkıyodum:smiley-cool:
hergün işe gitmek için 40 km yol gidip geliyorum.
bu yıl idareyle kavga dövüş ders saatlerimi ayarlatıp 6da kalkmaya başladım ve bu bana rüya gibi geliyo:asigim:
cumartesileri çalışmıyorum ama haftasonu dinlenmem için ancak yetiyohihoyyyt
erken kalkmaz yaşlandırmaz dinç tutar.geç kalktığımda sanki o gün yaşanmamış gibi geliyo bana:delphin:

Sabah 8:00 akşam 18:00 cumartesi yapılacak işimiz varsa 13:00 kadar çalışıyoruz.
Artık öyle bir duruma geldik ki şikayet etme lüksümüz bile kalmadı ekonomik kriz yüzünden en ufacık bir şikayette kapının yeri gösterilir oldu.Çok üzgünüm çoook

Cumartesi calışmaktan şikayetciyim:mymeka:
Pek yorucu işim yok
Ama nedense bu cumartesileri calışmak beni sinir ediyor:1closedeyes:
2-00 gibi falan cıkıyorum. Yetmio yinede-tatlicadiarzu-

valla kaç tane müşteri bağladım hele bir müşterime kasko sigortası yaptım millet 10ayda öderken benimki çıkardı nakit 700ytl verdi tşk bile yok sanki mecburum işin garibi komisyonda almıyorum ben böyle saf oldukça yolan çok olur :kızgın:

Bende 08:30-18:30 arası çalışıyorum cmtsi de 3e kadar yarım gün sözde.Resmen boşuna geliyoruz.Öğle saatimiz yok yemek saati belli değil.sekreterde ayrıldı onun işlerde bize kaldı.telefonları bana yıktı sanırım çayıda bana yıkmaya çalışyor patron.bulaşık var birde deli olucam ya..nefret ediyorum burdan.tez zamanda hayırlısıyla çıkmayı diliyorum..Balçık gibi ya bir girdim çıkamıyorum şimdi elim kolum bağlanmış gibi ayrılmak istiyorum diyemedim gitti .

bende cumartesi çalışıyorum malesef ve kocam da evde..nefret ediyorum iş hayatından..

ben evlenincede çalışmak zorundayım.üstelik hiç bilmediğim bir şehir. sanki daha bunlar iyi günlerim gibime geliyor :roflol:

ya kızlar çok özel olacak ama maaşlarınız nasıl . yani çalışıyorum canım çıkıyor ama değiyor diyor musunuz? :uhm:

Back